Reálisan? Kezdőként kb 3 hónapig fog kitartani a pénzed, elnyelik a jutalékok.
1k nem elég ahhoz, hogy bármit csinálj, és ha nincs több éves szakmai ismereted (egyetem, munkatapasztalat, stb), akkor eleve reménytelen a helyzet.
Azért ez nem olyan, hogy játszogatsz vele napi 1-2 órában, aztán évi 30%-okat fogsz hozni...
Mi a véleményetek az etoro copy trader funkciójáról? (a pénzed 20%-ig be lehet álíltani h másolja egy kiválasztott profi kötéseit)
Köszi a kimerítő választ. Amint írtam semmi tapasztalatom nincs a dologban, ezért érdeklődöm h mennyi értelme van elkezdeni foglalkozni vele.
BR management x év póker után azt hiszem nem okozna túl nagy problémát.
Meglesem a linket amit küldtél, hátha okosabb leszek :)
Régóta jár az agyam valamilyen komolyabb befektetési lehetőségen.
Lehet hogy kicsit elrugaszkodok a realitásoktól, de egy kisebb szabadidőpark, horgásztó kialakításán, vásárlásán gondolkodtam el.
Mivel egymagam kevés vagyok egy ilyen megvalósításához, ezért egy esetleges befektetői csoportot (kb 5 fő) kéne összehozni.
Az itteni pókeresek között sok horgász is van, akinek gondolom megdobogtatná a szívét egy ilyen project.
A vállalkozás mellett természetesen rugalmasan tovább mehetne az online poker is, akár egy ott létesítendő/meglévő halőrházban, amolyan grinder-ház jelleggel...
Véleményem szerint fejenként kb 10 M. FT-ból, plusz vállalkozói hitel felvétellel (Széchenyi hitel) megoldható a dolog.
Tudom kevesen engedhetnek meg egy ekkora befektetést, de van itt elég sok mid-high stakes játékos akinek nem okozna problémát.
Netes biznisz?
Sziasztok!
Mi a véleményetek az internetes pénzszerzési lehetőségekről?
Én most találtam egyet, amibe már minimális tőkével ($50)be lehetne szállni, és a tőkétől függően fél- egy év alatt szépen lehetne kiszedni belőle.
Picit jobban utánanéztem a dolognak, és kiderült, hogy Lendvai Tomi is elég szép suskával benne van már majd egy éve, ez eléggé felbátorított a dologgal kapcsolatban.
Nagyvonalakban arról van szó, hogy ha feladsz napi minimum egy hirdetést egy konkrét oldalnak, ők az aznapi profitjukból a tőkédnek megfelelő arányban osztanak neked vissza pénzt. Így gyakorlatilag a cégnek van egy elég nagy hirdetőbrigádja, és nem kell TV-ben, rádióban, stb hirdetniük, és az így megtakarított pénzt tudják kiosztani a hirdetők között.
Nem tudom ki szabad-e írni a nevét, privátban talán.
Szerintetek mennyire lehet ez működőképes?
jesszus
írd ki a nevét ennek a szuper vállalkozásnak
pont lendvai miatt gondolkodtam én is, hogy ez akár működhet is,
ez amúgy a zeekrewards
Azt elmondanátok, hogy ha valós a munka, akkor mégis miért kell 50$-ral beszállni kezdéskor?
Ugyanolyan átbaszás mint a többi.
Azt elmondanátok, hogy ha valós a munka, akkor mégis miért kell 50$-ral beszállni kezdéskor?
Ugyanolyan átbaszás mint a többi.
Mert $10 a havidíja, hogy tag lehess.
illetve az elején amit beraksz pénzt, az lesz a "kezdőtőkéd", ennek arányában kapod meg a rád eső nyereségrészesedést.