Az, hogy a Lendvai Tomi benne van, pont semmit nem jelent.
A Quantum FX-ben is volt jónéhány elismert játékosnak pénze, pedig azonnal látszott róla, mekkora kamu. Attól még hogy valaki jó pókeres, és teszem azt még értelmes ember is, nem feltétlenül fog érteni a befektetésekhez.
Egyébként itt egy cikk: Analyzing ZeekRewards and Zeekler, is Zeek Rewards a legal business? Read detailed Investigation here.
Itt is a szokásos fog történni. Az elején belépőknek jól megy, mindenkivel elhitetik hogy nyerhet rajta, aztán egy idő után jön az elkerülhetetlen bedőlés.
Az, hogy a Lendvai Tomi benne van, pont semmit nem jelent.
A Quantum FX-ben is volt jónéhány elismert játékosnak pénze, pedig azonnal látszott róla, mekkora kamu. Attól még hogy valaki jó pókeres, és teszem azt még értelmes ember is, nem feltétlenül fog érteni a befektetésekhez.
Egyébként itt egy cikk: Analyzing ZeekRewards and Zeekler, is Zeek Rewards a legal business? Read detailed Investigation here.
Itt is a szokásos fog történni. Az elején belépőknek jól megy, mindenkivel elhitetik hogy nyerhet rajta, aztán egy idő után jön az elkerülhetetlen bedőlés.
Azt elmondanátok, hogy ha valós a munka, akkor mégis miért kell 50$-ral beszállni kezdéskor?
Ugyanolyan átbaszás mint a többi.
Befektetésekről annyit hogy csak annak lesz jó aki ezt intézi és akié a befektetési cég az aki ilyet akar az 10milliószor gondolja meg mert biztos bukó és csak bukni fog rajta az ember ez saját tapasztalat...
Ergo soha ne tegye senki csak akkor puszipajtásod a vezérigazgató....
Hihetetlen,hogy emberek még ennyi bukta után is ilyen szuper üzletekkel hitetgetik magukat és másokat is.Sok netes megfoghatatlan céggel üzletelni.Amikor meg bukta van ,helló van 1 email cimed + 1 eldobható mobilszámod.Sok balek.Ha pénzt akarsz normálisan keresni neked kell csinálni nem más szuper ötleteihez csatlakozni .Waretraps ötlete a legnormálisabb amit itt olvastam .Még érdekekne is.Kézzelfogható,reális nem másnak adod A PÉNZED ,HANEM TE INTÉZED A DOLGOKAT.Az ilyen küld ennyit meg annyit ,meg terjeszd hogy mi milyen faszák vagyunk tipusú dolgokat felejtsétek már el.
Más...
2011. év végén a Morgan Stanley közzétette azon amerikai, tőzsére bevezetett cégek listáját, amelyek 4 éves növekedési kilátásai szerintük a legjobbak voltak. Az összevetésben a fő hangsúly a fenntartható fejlődésen volt, de emellett fontos szempont volt a cégek költséghatékonysága, a szektorukban betöltött dominanciájuk és versenyelőnyük. Ez alapján szerintük a 10 legkecsegtetőbb cég:
1. Amazon
2. Schlumberger
3. IHS
4. BorgWarner
5. V.F. Corporation
6. Cognizant
7. Union Pacific
8. Teradata
9. Visa
10. Qualcomm
Én nem tudom pontosan megítélni, hogy a Morgan Stanley-nek mennyire van igaza. Mindenesetre az általuk legjobbnak ítélt cég átlagos éves növekedési mutatója is "csak" 26%, szemben pl. a havi 10%-os haszonnal kecsegtető Forex robotokkal.
Én csak azt szeretném ezzel mondani, hogy előbb fektetnék be 1 millió Ft-ot a fenti cégek közül bármelyikbe a tőzsdén, minthogy 5 ezer Ft-ot is befizessek bármilyen piramisjátékba.
Az alábbiakban közlöm a linket, ha esetleg bárkit érdekel a dolog:
Morgan Stanley's Favorite Stocks Between Now and 2015
Más...
2011. év végén a Morgan Stanley közzétette azon amerikai, tőzsére bevezetett cégek listáját, amelyek 4 éves növekedési kilátásai szerintük a legjobbak voltak. Az összevetésben a fő hangsúly a fenntartható fejlődésen volt, de emellett fontos szempont volt a cégek költséghatékonysága, a szektorukban betöltött dominanciájuk és versenyelőnyük. Ez alapján szerintük a 10 legkecsegtetőbb cég:
1. Amazon
2. Schlumberger
3. IHS
4. BorgWarner
5. V.F. Corporation
6. Cognizant
7. Union Pacific
8. Teradata
9. Visa
10. Qualcomm
Én nem tudom pontosan megítélni, hogy a Morgan Stanley-nek mennyire van igaza. Mindenesetre az általuk legjobbnak ítélt cég átlagos éves növekedési mutatója is "csak" 26%, szemben pl. a havi 10%-os haszonnal kecsegtető Forex robotokkal.
Én csak azt szeretném ezzel mondani, hogy inkább befektetek 1 millió Ft-ot a fenti cégek közül bármelyikbe a tőzsdén, minthogy 5 ezer Ft-ot is befizessek bármilyen piramisjátékba.
Az alábbiakban közlöm a linket, ha esetleg bárkit érdekel a dolog:
Morgan Stanley's Favorite Stocks Between Now and 2015
Erről csak ennyit hogy 100%-ban benne voltak a 2008-as válságban szóval akinek csepp esze is van az soha nem bízik meg ezekben. Egy cél ezeknél hogy nekik több pénzük legyen és a hülye polgárok által. Ez a kapitalizmus lényege, légy hülye és kinevelt hitel katona és menj szembe mindennel, családdal és többi dolgokkal mert csak úgy valósíthatod meg önmagad.
Igen, számítottam arra, hogy kapni fogok ilyen választ is. Ennek ellenére amit itt leírsz az közhely, általánosítás.
A Morgan Stanley-nek nyilván van valamilyen önző érdeke ezen cégeket "reklámozni", talán éppen azért, mert ők maguk is ezekbe a cégekbe fektettek, és érdekükben áll felhajtani az árfolyamot. Viszont másrészről ezek nagymúltú, jövedelmező cégek, melyeket kár lenne egy kézlegyintéssel elintézni, csak azért mert amerikaiak, és mert egy másik amerikai cég ajánlja őket.
egyre gyakoribbak a válságok és kérdezem én....hol a vége...egy örökké tartó válság....vagy rosszabb....