Póker Fórum Archívum > Pénzügyek > Alternatív befektetési lehetőségek pókereseknek (?)

BMWE46
Válasz mikki86 kommentjére
2012. márc. 9. 12:02

És ti komolyan elhisztek egy ilyen grafikont?

Ezt a back tesztet én csináltam, úgyhogy...igen elhiszem :)

Eddigi élő kereskedése: lásd kép (még nem minta természetesen)

mikki86
Válasz BMWE46 kommentjére
2012. márc. 9. 12:10

Ez kemény 18%-os éves kamat, azért az már elég más szint...

BMWE46
2012. márc. 9. 13:51

Ez kemény 18%-os éves kamat, azért az már elég más szint...

őőő...ezt hol látod?
2év alatt 2,5x-es lett a számla. És a kötésegység nem változott, tehát nem lett nagyobb a kötésegység akkor amikor nagyobb volt a tőke, hanem mindig 0,1 lottal indult a kereskedés.
Ez nálam ~60% profit/év, ha 10K$-os számlát használunk folyamatosan.
Ez nem kamat, mert itt senki sem ad kamatot. A forexben van bukta és van profit.

mikki86
2012. márc. 9. 14:03

Ja, elnéztem, azt hittem 15 nap, de igazából 15 kötés.

De ha valaki csinál 1000 robotot a befektetői pénzéből, akkor lesz közöttükk pár olyan, amelyik évi 60%-ot hoz. Ez nem jelenti azt, hogy a következő évben is annyira jók lesznek.

BMWE46
2012. márc. 9. 15:08

Ja, elnéztem, azt hittem 15 nap, de igazából 15 kötés.

De ha valaki csinál 1000 robotot a befektetői pénzéből, akkor lesz közöttükk pár olyan, amelyik évi 60%-ot hoz. Ez nem jelenti azt, hogy a következő évben is annyira jók lesznek.

Ezt nem értem...

BMWE46
2012. márc. 13. 5:10

Vételi megbízás, az ár ahelyett, hogy északra menne, beszakadt. Ennek ellenére profittal szállt ki a robot a kötéssorozatból...

BTM
2012. ápr. 15. 13:13

Quantum XXL hírek - Forex-Killer

Erről ennyit. Gondolom, most fogják páran a fejüket...

Zoldhasu blogbejegyzése nyomán (ami törölve lett közben)
Lucsi úr? Még mindig olyan magabiztos?

rogan99
Válasz BTM kommentjére
2012. ápr. 15. 14:47

Üdv!

Gondolkozom rajta h picit beleásom magam a forexes témába. Jelenle nulla tudással rendelkezem a dologról. A kérdésem az lenne h manuális kereskedéssel,
kb mennyi időbe tellik eljutni egy olyan szintre h stabilan profitáljon ebből az ember?

Mondjuk 1k kezdőtőkével, reálisan mekkora nyereséget lehet elérni átlagban havonta annak aki ért hozzá?

+naponta mennyit kéne ezzel foglalkozni sacc/kb?

mikki86
Válasz rogan99 kommentjére
2012. ápr. 15. 18:06

Reálisan? Kezdőként kb 3 hónapig fog kitartani a pénzed, elnyelik a jutalékok.

1k nem elég ahhoz, hogy bármit csinálj, és ha nincs több éves szakmai ismereted (egyetem, munkatapasztalat, stb), akkor eleve reménytelen a helyzet.

Azért ez nem olyan, hogy játszogatsz vele napi 1-2 órában, aztán évi 30%-okat fogsz hozni...

Kaszis
2012. ápr. 15. 20:56

Teljesen egyetértek veled. Évek kellenek hozzá, hogy valaki nyereséges legyen. Rengeteg tanulás, türelem, hideg fej ugyanúgy mint a pókerben. Plusz még egy hasonlóság a pókerhez: idén márciusban a Worldspreads nevű brókercégnél kiderült, hogy nincs meg az ügyfelek pénze. A brit pénzügyi felügyelet felfüggesztette a ki- és befizetést, hozzájuk is lehet benyújtani a kártérítési igényt. Isten tudja ki mikor jut hozzá a pénzéhez. Kísérteties a hasonlóság a Full Tilthez, pedig ez egy más üzletág. Szóval csak óvatosan ezzel a befektetésformával.

Reálisan? Kezdőként kb 3 hónapig fog kitartani a pénzed, elnyelik a jutalékok.

1k nem elég ahhoz, hogy bármit csinálj, és ha nincs több éves szakmai ismereted (egyetem, munkatapasztalat, stb), akkor eleve reménytelen a helyzet.

Azért ez nem olyan, hogy játszogatsz vele napi 1-2 órában, aztán évi 30%-okat fogsz hozni...

Élő ügyfélszolgálat