És ti komolyan elhisztek egy ilyen grafikont?
Ez kemény 18%-os éves kamat, azért az már elég más szint...
Ez kemény 18%-os éves kamat, azért az már elég más szint...
Ja, elnéztem, azt hittem 15 nap, de igazából 15 kötés.
De ha valaki csinál 1000 robotot a befektetői pénzéből, akkor lesz közöttükk pár olyan, amelyik évi 60%-ot hoz. Ez nem jelenti azt, hogy a következő évben is annyira jók lesznek.
Ja, elnéztem, azt hittem 15 nap, de igazából 15 kötés.
De ha valaki csinál 1000 robotot a befektetői pénzéből, akkor lesz közöttükk pár olyan, amelyik évi 60%-ot hoz. Ez nem jelenti azt, hogy a következő évben is annyira jók lesznek.
Vételi megbízás, az ár ahelyett, hogy északra menne, beszakadt. Ennek ellenére profittal szállt ki a robot a kötéssorozatból...
Quantum XXL hÃrek - Forex-Killer
Erről ennyit. Gondolom, most fogják páran a fejüket...
Zoldhasu blogbejegyzése nyomán (ami törölve lett közben)
Lucsi úr? Még mindig olyan magabiztos?
Üdv!
Gondolkozom rajta h picit beleásom magam a forexes témába. Jelenle nulla tudással rendelkezem a dologról. A kérdésem az lenne h manuális kereskedéssel,
kb mennyi időbe tellik eljutni egy olyan szintre h stabilan profitáljon ebből az ember?
Mondjuk 1k kezdőtőkével, reálisan mekkora nyereséget lehet elérni átlagban havonta annak aki ért hozzá?
+naponta mennyit kéne ezzel foglalkozni sacc/kb?
Reálisan? Kezdőként kb 3 hónapig fog kitartani a pénzed, elnyelik a jutalékok.
1k nem elég ahhoz, hogy bármit csinálj, és ha nincs több éves szakmai ismereted (egyetem, munkatapasztalat, stb), akkor eleve reménytelen a helyzet.
Azért ez nem olyan, hogy játszogatsz vele napi 1-2 órában, aztán évi 30%-okat fogsz hozni...
Teljesen egyetértek veled. Évek kellenek hozzá, hogy valaki nyereséges legyen. Rengeteg tanulás, türelem, hideg fej ugyanúgy mint a pókerben. Plusz még egy hasonlóság a pókerhez: idén márciusban a Worldspreads nevű brókercégnél kiderült, hogy nincs meg az ügyfelek pénze. A brit pénzügyi felügyelet felfüggesztette a ki- és befizetést, hozzájuk is lehet benyújtani a kártérítési igényt. Isten tudja ki mikor jut hozzá a pénzéhez. Kísérteties a hasonlóság a Full Tilthez, pedig ez egy más üzletág. Szóval csak óvatosan ezzel a befektetésformával.
Reálisan? Kezdőként kb 3 hónapig fog kitartani a pénzed, elnyelik a jutalékok.
1k nem elég ahhoz, hogy bármit csinálj, és ha nincs több éves szakmai ismereted (egyetem, munkatapasztalat, stb), akkor eleve reménytelen a helyzet.
Azért ez nem olyan, hogy játszogatsz vele napi 1-2 órában, aztán évi 30%-okat fogsz hozni...