klagyi te az a Klagyi vagy? Mi történt a régi nickeddel?
Szerintem csak akkor tudsz pm-et küldeni, ha elérsz valamennyi hozzászólást.
én egy másik klagyi vagyok :),nem az akinek blogja is van itt,ha rá gondolsz. meg is lepődtem rajta hogy valaki már használja itt a nevemet, pedig nem egy gyakori név egyébként:)
Több okból sem tehetem ki ide, akit tényleg érdekel, úgyis kér privátot. Küldtem Neked is.
A legtöbb robot olyan drawdawn-al dolgozik, hogy ha ránézel egy adott pillanatban a számládra, akkor szívinfarktust kapsz. Előfordulhat, hogy a tőke nagy része (a hozammal növelt tőke) kockázatban van. A robot máshogy nem tud elérni profitot.
Nagyon rossz érzés pl. egy 10K$-os számlából 8K$-t kockázatban látni.
Ha megadod neki, hogy a max drawdawn a tőkéd 2-5%-a legyen akkor zárja a kereskedéseket, nem köt még rá pozíciót, így vagy nullában vagy kis mínuszban tartja a számlát (ami egy idő múlva elfogy).
A robotok nagy többsége egy ideig hozza az elvárt profitot, majd egy kötéssorozat alkalmával a teljes tőkét (Igen! a hozamot is) elbukja.
Félautomata robotokat javasolnék, ahol a döntéseket és a pozíció nagyságát te magad határozod meg. A robot dolga a pozíció nyitása/zárása/ráépítés/részleges zárás...stb, ---> a pozíció management.
Csodák nincsenek. Én is azt hittem,h egy robottal megváltom a forex piacot. Hónapokig tartó tesztelések után beláttam, hogy önámítás azt hinni, hogy a robot gazdaggá tesz.
helló!
ezzel a céggel kapcsolatban van valakinek személyes tapasztalata?
Trade Institute
Köszi!
Ez a robot elgondolkodtató...
EURUSD (Euro vs US Dollar)
30 Perc (M30) 2010.01.04 00:00 - 2012.01.31 23:30 (2010.01.01 - 2012.02.01)
13500$ netto profit 2 év alatt.
Maximális tőkekockázat 10%, (ha elérte volna akkor leáll a kereskedés).
és ez melyik robot?
nem semmi a forex világa :D maradok inkább a pókernél :D
És ti komolyan elhisztek egy ilyen grafikont?