Ez azért nagyon durva! Ráadásul múlt héten depositoltam gyakorlatilag a teljes BR-om Cake-re. Elgondolkodtató! Remélem minden meg fog oldódni és visszakapod a pénzed!(meg valami kártérítést is adhatnak hiszen nem a Te hibád volt és nem kis összegről van szó)
El vagyok kepedve, tajekoztass minket a fejlemenyekrol es remelem minel elobb helyre all a rend!
Eddig az biztos hogy az összes lóvét lenyúlták player transferrel (az egész bankrollomat) és hogy az én e-mail címemet törték fel, valamint a poker számlámra is tőlem léptek be. A lóvét pedig átjátszották ezután másnak vagy másoknak. Úgy néz ki kisebb a Cakepoker felelőssége mint gondoltam, én vagyok nagyobb részben felelős, de azért azt nem vágom hogy lehet észrevétlenül több tízezer dollárt átküldeni player transferrel ugyanarra a címre, majd gondolom nem NL10-en átjátszani egy harmadik személynek. Biztos nem tűnt fel senkinek a "szokványos" tranzakció. Főleg azután nem értem, hogy szerdán zárolták a számlámat és azonosítanom kellett magamat "a számlám biztonsága érdekében". Mitmondjak ez is fantasztikusan sikerült ezekszerint. Gyakorlatilag majdnem tönkrementem ezzel, illetve elő kell vennem az összes tartalékomat. NL100-on fogom folytatni ha majd olyan idegállapotban leszek. Az internetes biztonsági lépésekről is vennem kell majd néhány leckét.
Cake poker uninstalled !!!
El se hiszem, hogy ilyen megtörténhet... de a cake rendszere is egy szar, mi az h egy email címet meglehet változtatni..idióta egy terem, még jó h nem mentem oda..de ezekután SOHA nem is fogok!
Részvétem Tibi, remélem megoldódik a baj!
Úgy néz ki kisebb a Cakepoker felelőssége mint gondoltam, én vagyok nagyobb részben felelős
Az internetes biztonsági lépésekről is vennem kell majd néhány leckét.
Én támogatom a "magyar cashout" -ot. És írjunk egy e-mailt, hogy miért nem játszunk itt. A Cake a főtermem, de ha nincs biztonságban a pénzem, akkor viszlát!
Hi Tibibácsi,
"nice" story. Azért bekaphatják, még akkor is ha részben Te vagy a hibás. Amennyire én nézem a rake-em kb akkora mint a profitom, de én nl100 körül játszom. Feltételezem hogy ahol Te játszol a take magasabb mint amit haszaviszel, r-go ha zseből visszaadnák a bankrollodat a terem még mindig plusszos szaldóval zárbá a tranzakciót, nem beszélve egy ilyen húzás morális értékéről, meg arról hogy valszeg egy ilyen után egy HS pro mint Te valszeg elég hosszú ideig maradna loyális a teremhez ahhoz hogy mint befektetés megtérüljön nekik. A jelek szerint sajnos túlságosan rövidlátók teremlén hogy ilyesmin elgondolkodjanak. Mindenesetre sztem érdemes lenne a storyt felrakni a 2+2-re had okuljon a nép, továbbá talán így a terem érezheti a súját annak amit csinál. A magyar cashout is jó ötlet. Ki akarja olyan helyen tartani a pénzét ahol bármikor lenyúlhatják. Azért eddig nem sok olyan stroryt hallottunk máshonnan, hogy pokertermes számlát fosztottak ki.
Esetleg ha van rá igény segíthetnénk öszedobni valami kisebb bankrollt. Amennyire olvastam régebbi hozzászólásaid ha biztonságos terembe fizeted be akkor nagy baja nem eshet a pénznek :). Ha néhány ember segít akkor könnyen megvan valami alap bankroll amivel el tudsz indulni, aztán majd visszaadod amikor újra belendült a szekér.
A magam részéről néhány 100$-t tudok nélkülözni a bankrollomból, már ha nem veszed sértőnek a felajánlást.
Én támogatom a "magyar cashout" -ot. És írjunk egy e-mailt, hogy miért nem játszunk itt. A Cake a főtermem, de ha nincs biztonságban a pénzem, akkor viszlát!
Nagyon kemény, hogy ilyen megtörténhet, asszem én is cashout-olni fogok, bármennyire is megszerettem a Cake Pokert...
Hat ez undorito.... reszvetem....
Minel tobb helyen el kell hiresztelni, s terveid tudatni a teremmel! Cash-out mindenki, aki megteheti! Ha erzi a Cake, h nyomas alatt van, tuti h tudnanak valamit tenni az ugy erdekeben.... Ok is hibaztak, nem is kicsit, megha a Te geped is tortek fel!