Nem tudtam, hogy van olyan terem, amelyik emailben emlékeztet a jelszóra. Ez viszont valódi biztonsági rés. Elég az emailt feltörni és bent is vannak. A Ladbrokes a zárolt számlát kizárólag telefonon és hosszas azonosítás után oldja fel. Macerás az tény, de a játékos érdekét védi.
tibibácsi mi a nicked?
sztem alap, hogy ír valaki egy egységmailt, amiben szerepel, hogy megszopattak, nincs biztonságban a pénz és ezért kessoutolunk páran. mondjuk az én ott levő 300$-m miatt nem sz@rják össze magukat, de ha kapnak vagy 30 ilyen mailt, akkor lehet elgondolkodnak...
Ne csináljatok semmit már dolgoznak rajta az admin-ok.
Ez már úgy össze van kavarodva tegnap este óta hogy az hihetetlen! vagy már én nem tudom követni! Lehet azért mert fingom nincsen ezekhez az Ip címes dolgokhoz! a virus írtokat ismerem és ami nálam be vált az a Nod32 szerintem az meg bízható!! nah de mind 1! Az hogy mindenki ki veszi a pénzét és mondjuk egy napon ki és egy napon írtok nekik akkor az már csak feltűnik nekik!
Abba hogy Tibibácsinak segítsünk akár egy kis pénzösszeggel hogy tudja folytatni a pálya futását abban benne vagyok de csak is a PokerStars-on! ÉN a Cake Pokere nem teszek fel semmit pedig Szerettem volna a kis játékos mezőny miatt fel tenni, de így marad a PokerStars meg a fulltilt poker! Tibibá ha kell valmi csak szólj bátran, nem ismerlek annyira de mivel ez már velem is megtörtént segítek a hozzám hasonlóknak! PL neked!
Ne csináljatok semmit már dolgoznak rajta az admin-ok.
Hát én most értem haza Bécsből, és most olvatam mi történt, nagyon durva! Remélem sikerul valahogy megoldani a dolgot! Részvétem...
Milyen dolgokat kéne a gépre telepíteni, vagy beállítani hogy ne férjenek interneten keresztül az adataimhoz? ahogy olvasgattam egy páran értenek az ilyenekhez! én se kis pénzzel játszok! ugye a PokerStars a legbiztonságosabb?
petepanic, Bumbanas és vinczesz kollegák már leírták a javasolt cuccokat.
Persze, az IP buhera a legmacerásabb dolog, de minden megeshet. Sztem ez nem egy "véletlenül" összeszedett trójai követlezménye....
Wifi-t rosszul beállítva meg rengeteget láttam, manapság az egyik legjobban támadható oldal. Nem is tudom használsz-e otthon...
Virtual PC-t használok. Semmi nincs rajta a védelmi cuccokon kívül csak póker.
hm
Erről csak az a véleményem,hogy a cake pokernek viszlát!Sokan úgy vannak vele,hogy ááá ilyen velem nem fordulhat elő,de igen előfordulhat.Amivel csak lehet védeni kell a gépünket."tibi vagyok" sajnálom,hogy ilyen megtörténik
remélem sikerül intézni valamit:Td:
na TCP/IP csomagokat hamisítani nem rossz ötlet de
1. nagy szarkértelem kell hozzá
2. ha valaki tudja hogy működik a dolog, nem kevés próbálkozás/mázli szükséges a sikeres akcióhoz
3. ez sem működik mezei felhasználóként, mert a ISP-d routere el fogja vetni az általa helytelennék ill. hamisnak vélt csomagokat, és nem juttatja tovább. legalább egy szerver a BIX-en vagy ilyesmire szükséged van.