Ez nagyon durva! Remélem megoldódik az ügy. Viszont abban az esetben ha mégsem, azt kívánom, hogy legyen elég erőd ismét leülni játszani és előlről kezdeni.
A különböző fórumokra való beírással pedig egyetértek, tudják csak meg az emberek, hogy ilyen is történhet bárkivel!!!
sajnálom, ami veled történik! én indítottam is egy szép cashoutot, bár nem mindent, de nagy részét, mivel a br-om 3/4-e volt már a caken!
egyébként hozzáértők nyithatnának egy topicot az internetes biztonsági kérdésekkel kapcsolatban. szerintem nagy részünk (ha tévednék, akkor bocsi) nem hiszem, hogy kellőképp otthon van ezekben a dolgokban. és gondolom itt vannak "okos" emberkék. szal várom a segítséget (mások nevében is)!
Elképesztő! Jővő évi terveim között szerepel egy rakeback-es terem, ezen belül a cake...
Nem tudok mit mondani, sok-sok erőt kívánok!
Ha ilyen balfaszok voltak, akkor az a minimum, hogy adnak egy 100%-os rakebacket az ellopott pénz erejéig. De ez is semmi ehhez az egészhez képest. Én ezt nem tudom felfogni se. Nem vagyok Caken(ez lett volna a következő Fd. bónusz amit kiveszek, de inkább nem), de egy kiutaláshoz szinte mindenhol kell 1 nap, amíg átnézik a dolgokat. Sokan szívtak már kisebb szabálytalanságok miatt(pénz mozgatás cashen, hibás adatok, gyanus pénzmozgások, stb...)annyira, hogy örültek ha 1 hónap levelezgetés után visszakapták a pénzüket a zárolt bankszámláról. Ez utóbbiak közül elég sok mindent meg kellett szegnie ennek a Delux1988-nak, hogy kivegye a pénzt a rendszerből, ráadásul a pénz útja elég könnyen követhető egy adminnak. Ha közben zárolják az érintett számlákat, akkor soha nem kerül ki a cake-től a pénz. Bárki-bármit mond ez legalább annyira a terem hibája. Nekik (és a netbankoknak) kéne követni az internetes bűnözés fejlődését, és megelőzni az ilyen eseteket egy biztonságosabb rendszerrel. Alig van esély arra, hogy egy átlag user gépén ne legyen valami háttérben futó dolog.
Őszintén sajnálom a történteket.
Igazuk van azuknak akik azt mondják, hogy ha ez megtörténhetett akkor az a Cake hibája mivel a legtöbb teremben nagyobb cashoutnál mindig elővigyázatosak. Reméljük, hogy azoknak akik ezt veled tették még nem sikerült kivenniük a pénzt és azt sikerül visszajuttatni a számládra.
én vagyok nagyobb részben felelős
Amit első lépésben tennék, hogy keresnék valami nagyon pro informatikust és az egész gépet átadnám neki, hátha ki tudná hámozni milyen IPről és hogyan törték fel a géped, ha kémprogram volt milyen módon települt a gépedre...kitől kaptad esetleg....stb....stb.(nem lennék egyébként meglepve, ha kiderülne, hogy magyar csinálta...)
Amit első lépésben tennék, hogy keresnék valami nagyon pro informatikust és az egész gépet átadnám neki, hátha ki tudná hámozni milyen IPről és hogyan törték fel a géped, ha kémprogram volt milyen módon települt a gépedre...kitől kaptad esetleg....stb....stb.(nem lennék egyébként meglepve, ha kiderülne, hogy magyar csinálta...)
Nem biztos, hogy feltörték a gépét...
Ha pl. fix IP-je van akkor az IP-t, MAC address-t is meghamisítva bárhonnan beléphettek az "IP-jéről", csak azt kellett tudni, mikor nincs a neten. Dinaminkus IP-nél is egy adott tartományból kap IP-t, szóval az még lazább.
Nos, feltételezve egy belső embert, az ezeket pontosan tudhatja... Pláne, hogy elég sokat hallunk arról, hogy 1-1 kliens is milyen progit telepít a "játék tisztaságának megőrzése" címén a gépre!!
Nem tudom Tibibá milyen progikat telepített még, vagy milyen oldalakon járt, amivel vmi trójait összeszedhetett, vagy esetleg kívülről hallgatták le a forgalmát (teszem azt, rosszul beállított wifi) és szedték ki az infót... Sok a lehetőség.
Remélem minden kiderül és visszakap mindent... a 2+2-re azért, tuti felkellene tenni az esetet!
Megosztanad velunk mit sikerult elszurnod, gyenge jelszo, regi virusirto, tuzfal hianya?