Póker Fórum Archívum > Pénzügyek > Feltörték a számlám, segítsetek a levelezésben!!!

prosi83
Válasz mrweg kommentjére
2010. ápr. 7. 21:44

Azért ez a fajta összefogás nekem nagyon tetszik...
Remélem a "tapasztaltak" tudnak segíteni!!!

1blackknight
Válasz prosi83 kommentjére
2010. ápr. 7. 22:09

Azt azért nem nagyon szokták engedni,hogy reggel beteszel 100$-t,és 3 óra múlva kiveszel 2900-at.Ez biztonsági okokból a legtöbb teremben tilos.
Szóval ha nem régi játékos akkor ennyi idő alatt aligha tudja levenni a pénzt.
Ha meg igen,akkor az a termet is minősíti.

High_TT
Válasz 1blackknight kommentjére
2010. ápr. 7. 23:11

Azt azért nem nagyon szokták engedni,hogy reggel beteszel 100$-t,és 3 óra múlva kiveszel 2900-at.Ez biztonsági okokból a legtöbb teremben tilos.
Szóval ha nem régi játékos akkor ennyi idő alatt aligha tudja levenni a pénzt.
Ha meg igen,akkor az a termet is minősíti.

már pedig:
InTaroAdun Poker Stats for Bodog Poker | PokerTableRatings.com
:S:S:S

remélem elkapják, és a lehető legjobban jössz ki ebből az egészből

cincinatus
Válasz High_TT kommentjére
2010. ápr. 8. 0:15

Azta, ez a Cashflow Diagram nem semmi, 2660 $ WeG-től, az összes earnings meg 3207 $, hát ha ez nem lenne a Bodog szerint csalás akkor mi?

Karcsibohoc
Válasz Tibibacsi kommentjére
2010. ápr. 8. 1:06

Az e-mail címedet nem törték fel?
Msn-re nem vettél fel valami idegent vagy kevésbé ismert fórumtársat mostanában?
Azért kérdezem mert az én számlámat is magyarok törték fel, és más pókeresnél is próbálkoztak később, szóval rá vannak állva a magyar játékosokra.
Amúgy ne add fel ilyen könnyen, az akadémia segítségével én anno visszakaptam a pénz 45%-át (hogy miért pont annyit és mi van a többivel azt nem részletezték).

Hmmm....Azért elég szép párhuzamokat tudok vonni én is. Mákoltam egy nagyobb MTT nyereményt, amit megírt az akadémia is. Pár napra rá, kapok egy PM-t egy "NL200 regtől", hogy elemezzünk közösen handeket.
Ok, elemezzünk, örülök neki. A srác szakmai tudásának jellemzéséül idéznék tőle egy mondatot: "Ha gyorsan megy all in, akkor dobnám preflop a KK-t, mert 90%-ban AA van nála". Pár nap múlva kapok egy mailt az FTP-től, hogy X db sikertelen bejelentkezésem volt a site-ra.
Szerencsére akkor már volt keyloggerem, így esélytelen próbálkozás volt.
Néhány napra rá szól, hogy "küldjek neki xy dollárt" mert ki kellett utalnia az összes pénzét és "nem akar NL10-en szarakodni". Ezután vége lett az msn kapcsoltunknak....

Matt Coburn
Válasz mrweg kommentjére
2010. ápr. 8. 1:52

Sziasztok! Egy gyors angolos segítségre lenne szükségem. Ma reggel vettem észre, hogy feltörték a számlám és eltűnt minden lóvém. Aki jól tud angolul az kérem segítsen megírni a levelet a supportnak.

Jézusom.

Matt Coburn
Válasz mrweg kommentjére
2010. ápr. 8. 2:03

Köszi a levelet cincinatus, elküldtem azt is. 1,5 éve regeltem a bodogra és kb 10 hónapja napi szinten itt játszom. Csak hu sng-t, 30$-on, és 2900$ körül volt a pénz.

Hogy rohadna meg, de a pókerterem is, ha nem működik együtt.

TheKlansman
Válasz Matt Coburn kommentjére
2010. ápr. 8. 2:14

pár napja engem is felvett két ismeretlen nevű msn cím,amit én el is fogadtam..
de utána átgondolva már gyanús lett és miután nem lépett be egy nap múlva töröltem/tilltottam..
ez vmi vírus lehet?
csak mert egyik vírusírtó sem talált semmit. így lehet ebből vmi bajom?:S

BaXee
Válasz TheKlansman kommentjére
2010. ápr. 8. 2:44

pár napja engem is felvett két ismeretlen nevű msn cím,amit én el is fogadtam..
de utána átgondolva már gyanús lett és miután nem lépett be egy nap múlva töröltem/tilltottam..
ez vmi vírus lehet?
csak mert egyik vírusírtó sem talált semmit. így lehet ebből vmi bajom?:S

Hmm...Most, hogy mondod pár napja felnéztem régi msnbe és szintén 2 tök ismeretlen e-mail vett fel. Elfogadtam, de nagyon ritkán nézek rá...Ha érdekel vkit megnézhetem melyek azok pontosan...

Esetleg még ennyit tudok hozzáfűzni hogy az az msn cím néhány pokerteremben van regisztrálva, talán ezek között összefüggés...? Mivel máshogy, hogy találna meg...

Tibibacsi
Válasz Karcsibohoc kommentjére
2010. ápr. 8. 4:27

Hmmm....Azért elég szép párhuzamokat tudok vonni én is. Mákoltam egy nagyobb MTT nyereményt, amit megírt az akadémia is. Pár napra rá, kapok egy PM-t egy "NL200 regtől", hogy elemezzünk közösen handeket.
Ok, elemezzünk, örülök neki. A srác szakmai tudásának jellemzéséül idéznék tőle egy mondatot: "Ha gyorsan megy all in, akkor dobnám preflop a KK-t, mert 90%-ban AA van nála". Pár nap múlva kapok egy mailt az FTP-től, hogy X db sikertelen bejelentkezésem volt a site-ra.
Szerencsére akkor már volt keyloggerem, így esélytelen próbálkozás volt.
Néhány napra rá szól, hogy "küldjek neki xy dollárt" mert ki kellett utalnia az összes pénzét és "nem akar NL10-en szarakodni". Ezután vége lett az msn kapcsoltunknak....

Nevet vagy msn azonosítót elárulod pm-ben? Hátha megint ugyanaz az arc próbálkozik.

Élő ügyfélszolgálat