Azért ez a fajta összefogás nekem nagyon tetszik...
Remélem a "tapasztaltak" tudnak segíteni!!!
Azt azért nem nagyon szokták engedni,hogy reggel beteszel 100$-t,és 3 óra múlva kiveszel 2900-at.Ez biztonsági okokból a legtöbb teremben tilos.
Szóval ha nem régi játékos akkor ennyi idő alatt aligha tudja levenni a pénzt.
Ha meg igen,akkor az a termet is minősíti.
Azt azért nem nagyon szokták engedni,hogy reggel beteszel 100$-t,és 3 óra múlva kiveszel 2900-at.Ez biztonsági okokból a legtöbb teremben tilos.
Szóval ha nem régi játékos akkor ennyi idő alatt aligha tudja levenni a pénzt.
Ha meg igen,akkor az a termet is minősíti.
Azta, ez a Cashflow Diagram nem semmi, 2660 $ WeG-től, az összes earnings meg 3207 $, hát ha ez nem lenne a Bodog szerint csalás akkor mi?
Az e-mail címedet nem törték fel?
Msn-re nem vettél fel valami idegent vagy kevésbé ismert fórumtársat mostanában?
Azért kérdezem mert az én számlámat is magyarok törték fel, és más pókeresnél is próbálkoztak később, szóval rá vannak állva a magyar játékosokra.
Amúgy ne add fel ilyen könnyen, az akadémia segítségével én anno visszakaptam a pénz 45%-át (hogy miért pont annyit és mi van a többivel azt nem részletezték).
Sziasztok! Egy gyors angolos segítségre lenne szükségem. Ma reggel vettem észre, hogy feltörték a számlám és eltűnt minden lóvém. Aki jól tud angolul az kérem segítsen megírni a levelet a supportnak.
Köszi a levelet cincinatus, elküldtem azt is. 1,5 éve regeltem a bodogra és kb 10 hónapja napi szinten itt játszom. Csak hu sng-t, 30$-on, és 2900$ körül volt a pénz.
pár napja engem is felvett két ismeretlen nevű msn cím,amit én el is fogadtam..
de utána átgondolva már gyanús lett és miután nem lépett be egy nap múlva töröltem/tilltottam..
ez vmi vírus lehet?
csak mert egyik vírusírtó sem talált semmit. így lehet ebből vmi bajom?:S
pár napja engem is felvett két ismeretlen nevű msn cím,amit én el is fogadtam..
de utána átgondolva már gyanús lett és miután nem lépett be egy nap múlva töröltem/tilltottam..
ez vmi vírus lehet?
csak mert egyik vírusírtó sem talált semmit. így lehet ebből vmi bajom?:S
Hmmm....Azért elég szép párhuzamokat tudok vonni én is. Mákoltam egy nagyobb MTT nyereményt, amit megírt az akadémia is. Pár napra rá, kapok egy PM-t egy "NL200 regtől", hogy elemezzünk közösen handeket.
Ok, elemezzünk, örülök neki. A srác szakmai tudásának jellemzéséül idéznék tőle egy mondatot: "Ha gyorsan megy all in, akkor dobnám preflop a KK-t, mert 90%-ban AA van nála". Pár nap múlva kapok egy mailt az FTP-től, hogy X db sikertelen bejelentkezésem volt a site-ra.
Szerencsére akkor már volt keyloggerem, így esélytelen próbálkozás volt.
Néhány napra rá szól, hogy "küldjek neki xy dollárt" mert ki kellett utalnia az összes pénzét és "nem akar NL10-en szarakodni". Ezután vége lett az msn kapcsoltunknak....