Póker Fórum Archívum > Pénzügyek > Feltörték a számlám, segítsetek a levelezésben!!!

atus85
Válasz cake kommentjére
2010. ápr. 7. 16:02

Az e-mailedet nem törték fel? Ilyenkor 90%-ban az szokott lenni hogy rámennek az elfelejtettem a jelszavat-ra. Ha ezzel az e-maillel regelsz valahova akkor változtasd meg a jelszavadat, vagy csinálj egy olyan email cíket ami nem magyar citromail meg ilyenek.

cake
Válasz mrweg kommentjére
2010. ápr. 7. 16:03

Mert 3-kor végeztek az átjátszással, én 6:30-kor vettem észre és 13:30-kor írtak vissza. Nekem az utolsó kiutalásom 1 óra alatt megvolt, de általában 3-4 óra alatt megvan.

az igaz, hogy nem részletezték ez "Clients who are found playing in a manner that is deemed collusive are dealt with accordingly by being permanently banned from the poker room." mit jelent

akinek átjátszották az is ilyen hamar ki tudná venni tőlük?

mrweg
Válasz cake kommentjére
2010. ápr. 7. 16:25

Egy érdekesség: szombaton meghalt a netem (kábelprobléma). Nem tudtam csak kedden megvenni az új kábelt, addig nem játszottam. Majd kedd délután összeraktam a dolgokat és este be is néztem a bodog-ra, nem játszottam, de akkor még ott volt a pénz. Majd szerda hajnalban...

mrweg
Válasz mrweg kommentjére
2010. ápr. 7. 17:28

Thank you for contacting Bodog Poker Customer Service.

We have forwarded your inquiry to our Poker Security team, please allow 24-48 hours for an update on this matter.

If there is anything else we can help you with, please let us know.
Best regards,

Egy fél nap alatt azért eljut az ügy az illetékesekhez talán.

Macko1
Válasz mrweg kommentjére
2010. ápr. 7. 18:02

inkább nyerjék el a pénzem....

Sajnálatom, remélem meglesz a pénz

kocka21
Válasz mrweg kommentjére
2010. ápr. 7. 18:31

We have forwarded your inquiry to our Poker Security team, please allow 24-48 hours for an update on this matter.

Best regards,

Úgy látszik, hogy be kell szólni nekik, hogy átvigye az ingerküszöböt a reklamáció. Persze az is lehet, hogy ez is csak egy hárító sablon szöveg. Remélem, tényleg csinálnak valamit.

mrweg
Válasz kocka21 kommentjére
2010. ápr. 7. 19:29

Átnéztem az összes hh-t. Összesen 9 pot lett átbukva InTaroAdun-nak. 180$, 450$-220$-280$-520$-190$-260$-130$-970$ Ezeken kívül 1-2 nyerő és 1-2 bukó parti volt mások ellen. Az első asztalon bent ült 14 percig, de egy leosztásban sem játszott. Utána 46 perc múlva beült egy másik asztalra ahol már bent ült InTaroAdun : [IMG=http://img402.imageshack.us/img402/3396/idpontok.jpg][/IMG] Azon sem lennék meglepődve ha az alatt a 46 perc alatt csinálta volna meg az InTaroAdun accountot és depositolt volna. Ha valaki kíváncsi rá megmutatom, hogy játszották át a lóvém.

Macko1
Válasz mrweg kommentjére
2010. ápr. 7. 20:28

én megnézném legalább anyázok egy jót...

zeeporo
Válasz mrweg kommentjére
2010. ápr. 7. 20:51

Best regards,

Akkor még van remény, 30-45%-át szerintem Neked is visszaadják, mégha kiutalta is a csaló. Elméletileg a rendszerük akár észre is veheti, hogyha egy-egy account nem úgy viselkedik ahogy eddig szokott, nem az az IP range, nem a megszokott limit, nem a megszokott asztalszám, szokatlanul sokat nyer/bukik, sokat kattint a call-ra, és ilyenkor lehetne zárolni a gyanús account-ot 24-48-72órára. Esetleg egy mobil guillotin kigördül és levágja az egeret mozgató kezet.

Tibibácsi, pontosan mi történt nálad, mit csináltak a csalók, hogyan? Na nem mintha célszemély lennék a 20$-os bankrollommal, de érdekelne.

Adminok, ha olvassátok, tudnátok írni egy cikket a különböző termek, különböző védelmi technikáiról? Hol milyen lehetősége van a felhasználóknak?
Mint pl. a pokerstarson a jelszógenerátor, vagy esetleg egy letiltási lehetőség egy második jelszóval, hogy ne lehessen utalni, vagy játszani, amíg fel nem oldod, vagy akármilyen megoldása a különböző termeknek. Ha már van ilyen cikk, akkor csak a linket valaki megírná? Köszönöm.

mrweg
Válasz zeeporo kommentjére
2010. ápr. 7. 21:23
Élő ügyfélszolgálat