NET+ kártya elfogadó helyek
Úgy vettem észre, hogy egyre többen használnak, használunk Neteller prepaid, NET+ kártyát, de a magyar terminálok egy része nem szereti ezt a kártyát annak ellenére, hogy látszólag egy "sima" dombornyomott MasterCard kártya, azaz elméletileg mindenhol tudnunk kellene használni.
Arra gondoltam, hogy az egyéb netelleres témák közül elég nehéz kimazsolázni, hogy hol működik, hol nem, úgyhogy egy külön topikban mindenki megoszthatná a tapasztalatait, hogy hol lehet használni, esetleg, hogy hol ne próbálkozzunk vele.
Én például ma a győri automata benzinkútnál próbálkoztam sikertelenül, úgyhogy tankolni nem fogok vele.
Szegeden ahol működött:
-Makkosházi K&h automata
-Kossuth Lajos sgt-i Rafi automata
Ahol nem működött:
-Media Marktnál lévő OTP automata
-Makkosházi LIDL-nél lévő CIB automata
Úgy tudom, K&h és Rafi automatáknál működik csak jelenleg.
nekem ma jött megint spam, hogy ez milyen f@sz@ és váltsak erre :) kétségeim vannak... :D
raifaisen banknal es a k&h-nal 100% hogy mukodik.
CIBnel OTPnel nem
Es ha jol emlekszem a budapestbankos automatanal is sikerult folvennem penzt
Nem Erste bank ATM-nél nem működött, viszont Unicreditnél igen. Külföldön meg kb. mindenhol tudtam használni.
Nem Erste bank ATM-nél nem működött, viszont Unicreditnél igen. Külföldön meg kb. mindenhol tudtam használni.
Ami viszont gond, hogy boltokban sem mindenhol működik...
nekem még minden ATM-nél működött kp felvételre: K&H, CIB, OTP, Rafi + Ausztriában nemtudommi (usd számláról vettem föl eurót és nagyon nem vágtak meg)
ahol beégtem: tesco, lukoil benzinkút, mol kút,
ahol vásárolok: Plus diszkont
Jó lenne még egy-két áruház ahol elfogadják, mert olcsóbb kártyáról vásárolni mint ATM-ből kp-t kivenni. Tippeket!!!:)
Ma próbáltam CBA-ban nem fogadták el. De ahogy látom gondok vannak más boltokban is.
Bgy:
Raiffeisen