Hát elég érdekes, de majd akkor lesz igazán meglepő mikor az accepted státuszban fogják 190-el számolni...(ne adj Isten)
1 órája vettem fel pénzt Rafis ATM-nél.
200K akartam levenni erre kiírja a gép, hogy nincs elég pénz a számlán (pedig van) mindegy legyen akkor 150K. Kiadta!! Havajövök. Nézem, 754$-nak számolt 150K hufot. Meg persze +6$. Ez ~199ft-os árfolyamra jön ki! A weblap szerinti minimumárfolyam ~210ft.
Jah és látszik is netellernél a 200K huf próbálkozás. Nem volt a gépbe akkor elegendő pénz?
Most akkor hogy is van ez az egész?
Én eddig úgy tudtam, hogy 1000$.
Köszi az infot!!
Én eddig úgy tudtam, hogy 1000$.
Köszi az infot!!
Úgy látszik már tényleg mindenhol működik a kártya, a kovetkező helyeken teszteltem a mai nap folyamán, mindenhol gond nélkül fizettem vele:
-CBA
- Befizettem ATM-nél a telszámlámat
- Ikea
- Edigital
- Agip
A vásárlási limit tényleg van? Úgy tudtam hogy az korlátlan.
Ma felvettem 1000 $-t atm-nél, utána még a fenti helyeken fizettem összesen kb 300-at és sehol nem volt gond.
Az árfolyamváltás egyelőre nekem is elég érdekes, 199 körül váltotta de elvileg ezen még korrigálnak, legalábbis remélem.
$ alapú, de nem a kártyám hanem a netelleres számlám ;)
Bár ha pont 199 árfolyamon számolt akkor persze, hogy nem engedett 200K felvenni :)
Én nem tudom te hol nézed az árfolyamokat, de ami be lett linkelve oldal ebbe a topicba ott a minimum 208.980
$ alapú, de nem a kártyám hanem a netelleres számlám ;)
Bár ha pont 199 árfolyamon számolt akkor persze, hogy nem engedett 200K felvenni :)
Én nem tudom te hol nézed az árfolyamokat, de ami be lett linkelve oldal ebbe a topicba ott a minimum 208.980
Én 16-án használtam vásárlásra a kártyát, nagy durván a CIB valuta vételi árfolyamán váltotta a neteller. Ez a lehető legrosszabb árfolyam amit csak találni lehet, de legalább tudom, hogy mivel számoljak ezután, nem fog meglepetés érni.
Na most utólag elégedett vagyok.
Ma könyvelték le a múltkori pénzfelvételemet. 734$ ír. ami 204ft-os árfolyamot jelent :)
A 200K-t meg azért nem adta ki, mert akkor az 1006$-t jelentet. A limit meg ugye 1000$.