Coop-ban sem működött... :( ...eddig csak K&H-s automatáknál próbáltam, ott mindenhol Ok úgy tűnik :)
ATM-ek, ahol (általában) használhatod a Net+ kártyát: Unicredit, CIB, K&H, a Raiffeisen és a Citibank (lehet persze, hogy máshol is).
Vásárláshoz használhatod ott, ahol a K&H üzemleteti a POS terminált (így megúszod az ATM-es pénzfelvét $6-os fix költségét. A K&H-s PIN padot úgy ismerheted meg, hogy a PIN pad kijezőjén ott a K&H Bank felirat. Sajnos a POS terminálok zöme OTP-s, ott nem tudsz vásárolni a kártyával, K&H-t főleg kisebb boltokban lehet találni.
Vásárláshoz használhatod ott, ahol a K&H üzemleteti a POS terminált.
Halelluja
Kedves Net+ kártyás sorstársaim,
mostantól őfelsége az OTP is elfogadja a Net+ kártyákat. Úgyhogy nincs több beégés, vásároljatok bátran a kártyával (csak az egyenlegre figyeljetek ;), mostantól gyakorlatilag mindenütt elfogadják (a K&H eddig is elfogadta).
Kedves Net+ kártyás sorstársaim,
mostantól őfelsége az OTP is elfogadja a Net+ kártyákat. Úgyhogy nincs több beégés, vásároljatok bátran a kártyával (csak az egyenlegre figyeljetek ;), mostantól gyakorlatilag mindenütt elfogadják (a K&H eddig is elfogadta).
Egy ideje levelezésben állok az OTP-vel meg a Mastercarddal ;)) az OTP írta tegnap, hogy megoldották a problémát. Ja, és tegnap már vásároltam is a kártyával az Aldiban, szóval nem csak kommunikáció szinten megy a dolog.
Én is kipróbáltam! Shell kút, OTP: Működik! :)
Én is kipróbáltam! Schell kút, OTP: Működik! :)
Ide is beteszem a kérdésemet, hátha előbb kapok választ:
KP felvételnél milyen árfolyammal lehet számolni? ATM-et üzemeltető bankhoz kötődik vagy a Netellernek van valamilyen konverziós, bűvös száma hozzá?
Ide is beteszem a kérdésemet, hátha előbb kapok választ:
KP felvételnél milyen árfolyammal lehet számolni? ATM-et üzemeltető bankhoz kötődik vagy a Netellernek van valamilyen konverziós, bűvös száma hozzá?