én úgy tudom hogy 2,95% a konverziós lehúzás a neteller részéről. ATM-nek nincs köze hozzá szerintem.
Ide is beteszem a kérdésemet, hátha előbb kapok választ:
KP felvételnél milyen árfolyammal lehet számolni? ATM-et üzemeltető bankhoz kötődik vagy a Netellernek van valamilyen konverziós, bűvös száma hozzá?
A NETELLER a Currency Converter for 164 Currencies oldalon található árfolyamokat használja átváltáskor.
Üdv.
Szerk: látom megelőztek... :)
Csak ebben az a csalóka hogy kb 2-3 nap telik el aközött mikor kiveszed a pénzt, és mikor jóváírják netelleren, és a jóváírás dátuma számít.
Csak ebben az a csalóka hogy kb 2-3 nap telik el aközött mikor kiveszed a pénzt, és mikor jóváírják netelleren, és a jóváírás dátuma számít.
Pontosan. Múltkor vettem ki 42k lokál kreditet, aznap még 190$-nak számolta és mikor jóváírták már 199$ volt...
Lehet, hogy pénteken kell kivenni, akkor hétvégén csak nem változik az árfolyam... :)
Lehet, hogy pénteken kell kivenni, akkor hétvégén csak nem változik az árfolyam... :)
1 órája vettem fel pénzt Rafis ATM-nél.
200K akartam levenni erre kiírja a gép, hogy nincs elég pénz a számlán (pedig van) mindegy legyen akkor 150K. Kiadta!! Havajövök. Nézem, 754$-nak számolt 150K hufot. Meg persze +6$. Ez ~199ft-os árfolyamra jön ki! A weblap szerinti minimumárfolyam ~210ft.
Jah és látszik is netellernél a 200K huf próbálkozás. Nem volt a gépbe akkor elegendő pénz?
Most akkor hogy is van ez az egész?