Póker Fórum Archívum > Pénzügyek > NET+ kártya elfogadó helyek

benya
Válasz Zehy kommentjére
2009. máj. 14. 10:45

én úgy tudom hogy 2,95% a konverziós lehúzás a neteller részéről. ATM-nek nincs köze hozzá szerintem.

Piszok Alfréd
Válasz Bumbanas kommentjére
2009. máj. 14. 10:45

Ide is beteszem a kérdésemet, hátha előbb kapok választ:

KP felvételnél milyen árfolyammal lehet számolni? ATM-et üzemeltető bankhoz kötődik vagy a Netellernek van valamilyen konverziós, bűvös száma hozzá?

Currency Converter for 164 Currencies
GL

ALCU01
2009. máj. 14. 10:59

A NETELLER a Currency Converter for 164 Currencies oldalon található árfolyamokat használja átváltáskor.

Üdv.

Szerk: látom megelőztek... :)

Bumbanas
Válasz Piszok Alfréd kommentjére
2009. máj. 14. 22:58

Currency Converter for 164 Currencies
GL

Köszi, köszi, köszi! Jövök egy nagyfröccsel! :)

Yomb1e
2009. máj. 14. 23:12

Csak ebben az a csalóka hogy kb 2-3 nap telik el aközött mikor kiveszed a pénzt, és mikor jóváírják netelleren, és a jóváírás dátuma számít.

szigma
Válasz Yomb1e kommentjére
2009. máj. 15. 0:29

Csak ebben az a csalóka hogy kb 2-3 nap telik el aközött mikor kiveszed a pénzt, és mikor jóváírják netelleren, és a jóváírás dátuma számít.

Na de most ez a nagy átváltási ráta mellett, mekkora egy szívatás. Egy normál bankba ha váltasz akkora az aznap érvényes árfolyamon váltanak. Itt meg gy kis túlzással kénye-kedve szerint beállított 2 nappal későbbi árfolyamon, amire semmilyen ráhatásod nincsen. Amilyen virgonc a mi kis fizetőeszközünk simán elképzelhető hogy 2 nap alatt 10 Ft-ot elmozdul valamelyik irányba.

Yomb1e
Válasz szigma kommentjére
2009. máj. 15. 0:33

Pontosan. Múltkor vettem ki 42k lokál kreditet, aznap még 190$-nak számolta és mikor jóváírták már 199$ volt...

Bumbanas
Válasz Yomb1e kommentjére
2009. máj. 15. 13:04

Lehet, hogy pénteken kell kivenni, akkor hétvégén csak nem változik az árfolyam... :)

zend
2009. máj. 15. 13:42

Lehet, hogy pénteken kell kivenni, akkor hétvégén csak nem változik az árfolyam... :)

Nem is lenne rossz,ha nem 2 banki nappal számolnának.:)

zoltanh
Válasz zend kommentjére
2009. máj. 15. 15:53

1 órája vettem fel pénzt Rafis ATM-nél.

200K akartam levenni erre kiírja a gép, hogy nincs elég pénz a számlán (pedig van) mindegy legyen akkor 150K. Kiadta!! Havajövök. Nézem, 754$-nak számolt 150K hufot. Meg persze +6$. Ez ~199ft-os árfolyamra jön ki! A weblap szerinti minimumárfolyam ~210ft.
Jah és látszik is netellernél a 200K huf próbálkozás. Nem volt a gépbe akkor elegendő pénz?

Most akkor hogy is van ez az egész?

Élő ügyfélszolgálat