Póker Fórum Archívum > Pénzügyek > "Lenyúlták" a pénzem a folyószámlámról !!!

titcar
Válasz minoson kommentjére
2008. dec. 26. 23:34

a bank hívott téged és nem te a bankot? ez eléggé különös.

CA-nak írj mindenképp

uzee101
Válasz titcar kommentjére
2008. dec. 26. 23:47

a bank hívott téged és nem te a bankot? ez eléggé különös.

CA-nak írj mindenképp

Még be kell mennem a bankba és majd megmondják hogy mit kell tennem azért, hogy valahogy visszakapjam a pénzt. A pénzt levonták az sms szerint, de ha van egy kis szerencsém a bank még nem hagyta jóvá. Különben miért hívott volna a hölgyike?- vagyis már csak ebben bízom

zend
Válasz uzee101 kommentjére
2008. dec. 26. 23:59

Még be kell mennem a bankba és majd megmondják hogy mit kell tennem azért, hogy valahogy visszakapjam a pénzt. A pénzt levonták az sms szerint, de ha van egy kis szerencsém a bank még nem hagyta jóvá. Különben miért hívott volna a hölgyike?- vagyis már csak ebben bízom

Általában jobb bankoknál van egy ilyen beépített biztonsági eljárás hogy ha a korábbi tranzakcióid alapján egy kirívó fizetésre kerül sor ami nem illik a korábbi képbe akkor felhívhatnak és rákérdezhetnek.Remélem sikerül visszaszerezni a lóvét.

spirited
Válasz zend kommentjére
2008. dec. 27. 0:38

Valószínűleg a kártyalimit nem volt beállítva. Én pl. azt szoktam csinálni, hogy amíg nem vásárlok, addig a kártyalimit minimumra van beállítva, ha pedig kell, akkor netbankingon keresztül beállítom, majd vásárlás után vissza.

A dombornyomott kártyát se preferálom annyira, mint ahogy szokták, nekem külön van bankkártyám és külön csak online vásárlásra való. És a kettőhöz külön számlaszám tartozik, ez elég biztonságosnak tűnik.

Neomorf
Válasz spirited kommentjére
2008. dec. 27. 1:06

Valószínűleg a kártyalimit nem volt beállítva. Én pl. azt szoktam csinálni, hogy amíg nem vásárlok, addig a kártyalimit minimumra van beállítva, ha pedig kell, akkor netbankingon keresztül beállítom, majd vásárlás után vissza.

A dombornyomott kártyát se preferálom annyira, mint ahogy szokták, nekem külön van bankkártyám és külön csak online vásárlásra való. És a kettőhöz külön számlaszám tartozik, ez elég biztonságosnak tűnik.

ez jó ötlet!

darklol
Válasz Neomorf kommentjére
2008. dec. 27. 1:20

én úgy tolom hogy netbanking és mindig annyit átvezetek egy külön kártyaszámlára ( külön számla minden kártyámhoz) amennyit épp kivenni/elkölteni akarok

bár lehet spiri is vmi ilyesmit írt

ThxLittleFish
Válasz darklol kommentjére
2008. dec. 27. 1:31

ezek szerint nem csak én vagyok paranoiás ezzel kapcsolatban de mikor először fizettem neten akkor számomra nem tűnt túl biztonságosnak ez a pár szám kombináció...

Littlemage
Válasz ThxLittleFish kommentjére
2008. dec. 27. 2:49

uhh, csatlakozom az előttem szólókhoz, remélem sikerül visszakapni a pénzedet!!!

High_TT
Válasz Littlemage kommentjére
2008. dec. 27. 9:34

Tiszta vicc már hogy mik mennek...De szerintem ez meg lesz oldva, visszakapod a pénzt legalábbis remélem.

Joooke
Válasz vinczesz kommentjére
2008. dec. 27. 9:36

miket kell felrakni a gépre hogy biztonságosabb legyen minden?

Élő ügyfélszolgálat