a bank hívott téged és nem te a bankot? ez eléggé különös.
CA-nak írj mindenképp
a bank hívott téged és nem te a bankot? ez eléggé különös.
CA-nak írj mindenképp
Még be kell mennem a bankba és majd megmondják hogy mit kell tennem azért, hogy valahogy visszakapjam a pénzt. A pénzt levonták az sms szerint, de ha van egy kis szerencsém a bank még nem hagyta jóvá. Különben miért hívott volna a hölgyike?- vagyis már csak ebben bízom
Valószínűleg a kártyalimit nem volt beállítva. Én pl. azt szoktam csinálni, hogy amíg nem vásárlok, addig a kártyalimit minimumra van beállítva, ha pedig kell, akkor netbankingon keresztül beállítom, majd vásárlás után vissza.
A dombornyomott kártyát se preferálom annyira, mint ahogy szokták, nekem külön van bankkártyám és külön csak online vásárlásra való. És a kettőhöz külön számlaszám tartozik, ez elég biztonságosnak tűnik.
Valószínűleg a kártyalimit nem volt beállítva. Én pl. azt szoktam csinálni, hogy amíg nem vásárlok, addig a kártyalimit minimumra van beállítva, ha pedig kell, akkor netbankingon keresztül beállítom, majd vásárlás után vissza.
A dombornyomott kártyát se preferálom annyira, mint ahogy szokták, nekem külön van bankkártyám és külön csak online vásárlásra való. És a kettőhöz külön számlaszám tartozik, ez elég biztonságosnak tűnik.
én úgy tolom hogy netbanking és mindig annyit átvezetek egy külön kártyaszámlára ( külön számla minden kártyámhoz) amennyit épp kivenni/elkölteni akarok
bár lehet spiri is vmi ilyesmit írt
ezek szerint nem csak én vagyok paranoiás ezzel kapcsolatban de mikor először fizettem neten akkor számomra nem tűnt túl biztonságosnak ez a pár szám kombináció...
uhh, csatlakozom az előttem szólókhoz, remélem sikerül visszakapni a pénzedet!!!
Tiszta vicc már hogy mik mennek...De szerintem ez meg lesz oldva, visszakapod a pénzt legalábbis remélem.
miket kell felrakni a gépre hogy biztonságosabb legyen minden?