uzee101
Ez melyik bank volt?
Illetve milyen bankkártya?
És hogyhogy karácsony napján felhívtak, ami egyébként is szombat lett volna?
S írod, hyog fél éve nem is használtad. Mondjuk az sem értem, hogy egy legalább fél évvel ezelőtt megszerzett kódot miért ilyenkor használnak?
Talán nem is az a fontos, hogy visszakapod, hanem hogy ne forduljon elő még1x. És hogy mi az a dolog, amit legközelebb meg kell előzni. Vagyis mi volt a hiba. Ráadásul akkor most új kártyát fogsz csináltatni? Mert az adataid elvileg ismertek. És volt még rajta értelmes összeg, amit levehettek volna?
Egy PÜ-be megírod nekem, hogy melyik banknál vagy?
Mivel szlovák állampolgár vagyok és január elsején vezették be az eurót ezért elképzelhetőnek tartom hogy dolgoztak az emberek.
Dombornyomott MC kártyám volt
Igen felhivott a call centeres hölgy és én többször is visszahívtam őt a rendőrségről, szóval biztos hogy a bankkal beszéltem
Igen új kártyát kell csinánlom vagyis már folyamatban is van
Ami elszomorít hogy mind a mai napig nem kaptam vissza a pénzem :(
Biztonság
Hi!
Én most tervezem első kézpénzes befizetésemet Póker Starson játszom van már valódi pénzem de azt nem utaltam hanem "ajándékbe kaptam" és szerencsére sikerült megsokszorozni kopp kopp kopp lekopogom :)! Viszont félek az adatlopásoktól levágásoktól! PST-n lehet csekkel ki és befiizetni is ha jól vettem le nem lehet hogy ez lenne a legbiztonságosabb fizetési mód ??? Előre is kösz választ minden hozzászólónak és Sok szerencsét mindenkinek !!!
Rossz egyre több ilyennel találkozni!
Nekem is éppen most kellett új kártyát csináltatnom, ugyanis az előzőt úgy néz ki feltörték, egész pontosan a William Hill fogadó iroda vont le tőlem egymást követő 2 nap alatt mintegy 17000 Ft-ot. Érdekes... Semmiféle kapcsolatban nem álltam velük. Amikor bementem a bankba, rögtön azt kérdezték, hogy adtam-e meg interneten az adataimat, mondom ja..."igen, sajnos sok ilyen esettel találkozunk".
Kérdeztem, hogy mit lehet tenni és , hogy mondja meg őszintén, hogy mennyi esély van rá, hogy visszakapom a lóvét..."sajnos nagyon nehéz lesz bebizonyítani, hogy nem ön használta a kártyáját ilyen célból".
Úgyhogy hagytam a fölös papírmunkát és új kártyát igényeltem.
Hi!
Én most tervezem első kézpénzes befizetésemet Póker Starson játszom van már valódi pénzem de azt nem utaltam hanem "ajándékbe kaptam" és szerencsére sikerült megsokszorozni kopp kopp kopp lekopogom :)! Viszont félek az adatlopásoktól levágásoktól! PST-n lehet csekkel ki és befiizetni is ha jól vettem le nem lehet hogy ez lenne a legbiztonságosabb fizetési mód ??? Előre is kösz választ minden hozzászólónak és Sok szerencsét mindenkinek !!!
Érdemes lenne felvenned a kapcsolatot a CAir-al,hátha utána tudsz járni hogy a kártyádról kiegyenlített jegyet kinek a nevére állították ki,és esetleg le tudod tiltatni nehogy már jól érezze magát a csávó.Zsaruk nem biztos hogy ezzel kezdenék és ha még nem használták fel a jegyet lehet vissza is tudnád váltani.