... A PÉNZT VISSZA FOGOM KAPNI, MIVEL A KÁRTYA BIZTOSITVA VAN!!! Csak kellett a feljelentés! ...
Gondolom most hatalmas kő esett le a szívedről!Jó hogy megoldódik a dolog.
Jó hir!
Ez minden kártyánál igy van, vagy a tiéd ilyen?
akkor mindenképp otp-s kártyát kell csináltatnom ott van szuper online banking .. nekem nod32 meg windowstüzfal van + 20 betűs pici-nagy , szám , jelszóm. milyen progikat rakjak még fel amihez nem kell különösebb beállítási nehézség.. ?
UPDATE:
Minden rosszban van valami jó!
A karácsonyi ünnepeket távol az otthontól töltöm barátnőméknél és amellett hogy "lenyúlják" a pénzem még mehettem is a helyi rendőrségre. Na mindegy ezen már túl vagyok.
A jó az hogy a családban van egy személy aki az én bankomnak az egyik kihelyezett fiókjában igazgató és a következőket mondta nekem: A PÉNZT VISSZA FOGOM KAPNI, MIVEL A KÁRTYA BIZTOSITVA VAN!!! Csak kellett a feljelentés!
Megigérte hogy hétfőn személyesen fog felhivni és tájékoztat a továbbiakról.
huh. legalább ennyi.:)
Igazság szerint a köztársaság törvényei alapján, ha bűntevés történt, akkor csak limitált összegig (azt hiszem 40eFt) terhelhető a kár az ügyfélre. Néhány éve hozták a törvényt azóta nagyon megjavultak a fraud detection rendszerek. Ettől még a nagyobb kártyatársaságok régebben is visszaadták.
felraktam ennek hatására a kaspersky-t szar nod helyett , hát 5 trójait ölt meg csodálom hogy még volt bankrollom.. és 1óránkét azt irja hogy valaki beakart hatolni a gépre ipje valószinüleg hamis .. ezt most mire véljem?
Hello,
Én úgy érzem semmiféle repjegyet nem vettek, hanem egy script ezt láttatja, a lóvét meg valaki megkapta. Lehetett volna ebay vásárlás is. Nem paypalon keresztül húzták le a kártyádat véletlenül? Ha nem, akkor vannak remek CVV generálók, tehát elég tudni a bankkártya számod és megvan a CVV. Ha a géped tiszta, akkor beleestél egy olyan szórásba, hogy feltörtek valamit, ahol a Te kártyád adatai is megvoltak, és innen tudják az adatokat. Aztán, hogy ezeket eladták vagy a hekkerek maguk csinálták az már mindegy. Akkor lesz jó, hogy a rendőrség végig tudja nyomozni, hogy kinek ment a zsé.
Nocsak ki van itt :)
Hello,
Én úgy érzem semmiféle repjegyet nem vettek, hanem egy script ezt láttatja, a lóvét meg valaki megkapta. Lehetett volna ebay vásárlás is. Nem paypalon keresztül húzták le a kártyádat véletlenül? Ha nem, akkor vannak remek CVV generálók, tehát elég tudni a bankkártya számod és megvan a CVV. Ha a géped tiszta, akkor beleestél egy olyan szórásba, hogy feltörtek valamit, ahol a Te kártyád adatai is megvoltak, és innen tudják az adatokat. Aztán, hogy ezeket eladták vagy a hekkerek maguk csinálták az már mindegy. Akkor lesz jó, hogy a rendőrség végig tudja nyomozni, hogy kinek ment a zsé.
felraktam ennek hatására a kaspersky-t szar nod helyett , hát 5 trójait ölt meg csodálom hogy még volt bankrollom.. és 1óránkét azt irja hogy valaki beakart hatolni a gépre ipje valószinüleg hamis .. ezt most mire véljem?
a nod nem szar, a legjobb virusirto. a torjai, spyware, más tészta, azokra külön kell védelem..tüzfal is más tészta, az ilyen egy program csinál mindent dolog sose volt nyerő, a nero is lassan cd irobol már photoshop lesz.
mindenre megvan mi a jo, ne általánositsunk, és a nod nem szar :) ja és beállitásoktol is nagyon sok függ.
amugy ha van routered tüzfalra se nagyon van szükség ;)