lehetséges ,hogy volt már ez a kérdés , de :MBn utólag átlehet állítani a valutát? és ha igen ,hogy?
thx Ago
Épp valamelyik nap foglalkoztatott engem is ez a kérdés. Sehol nem találtam ilyen opciót, pedig szerintem végignéztem mindent.
Én úgy tudom, hogy nem lehet átállítani a valutát.
ez nekem is hasznos, most jöttem rá hogy forintban van és minden alkalommal vonnak 1.8%ot. köszi.
Your currency cannot be changed because your account has transaction history. Do NOT open a new Moneybookers account. This is strictly against our terms and conditions and result in account closure.
haha.
ilyenkor így jártam?
Sajnos nem lehet átállitani,kizárolag abban az estben ha még semmilyen tranzakciod nem volt.Ebben az esetben irni kell a supportnak és valoszinüleg hosszu-hosszu hercehurca után átállitják
imádom a hosszú hercehurcát:)
Most változtattam meg, tehát lehet.Akkor bocs ez valami ujdonság lehet,a honlapjukon azt irják,hogy erre nincs lehetőség.Ezek szerint mégis..
Bejelentkezés után a bal oldali menüből az Email supportot kell választani, majd a My profile fülre kattintva már látható ez az opció: I want to change the currency of my Moneybookers account.
Kicsit eldugták, de megtaláltam.
oes!pontosan mikor változtattad meg?használtad azóta?Volt már előtte tranzakciód?
oes!pontosan mikor változtattad meg?használtad azóta?Volt már előtte tranzakciód?
Tranzakcióm még nem volt, lehet, hogy ezért ment ilyen egyszerűen.