Épp élő adásban vagyunk Twitch Live -en, kattanj ránk!
BaLa
Válasz Agostini kommentjére
2008. márc. 5. 18:34

lehetséges ,hogy volt már ez a kérdés , de :MBn utólag átlehet állítani a valutát? és ha igen ,hogy?

thx Ago

Nem.

Pontosabban, ha már tettél rá pénzt, akkor nem, én úgy tudom.

devilses
Válasz oes kommentjére
2008. márc. 5. 19:06

Épp valamelyik nap foglalkoztatott engem is ez a kérdés. Sehol nem találtam ilyen opciót, pedig szerintem végignéztem mindent.

Én úgy tudom, hogy nem lehet átállítani a valutát.

oes
Válasz devilses kommentjére
2008. márc. 6. 12:07

Én úgy tudom, hogy nem lehet átállítani a valutát.

Most változtattam meg, tehát lehet.
Bejelentkezés után a bal oldali menüből az Email supportot kell választani, majd a My profile fülre kattintva már látható ez az opció: I want to change the currency of my Moneybookers account.
Kicsit eldugták, de megtaláltam.

peterpanic
Válasz oes kommentjére
2008. márc. 6. 12:35

ez nekem is hasznos, most jöttem rá hogy forintban van és minden alkalommal vonnak 1.8%ot. köszi.

Your currency cannot be changed because your account has transaction history. Do NOT open a new Moneybookers account. This is strictly against our terms and conditions and result in account closure.
haha.

ilyenkor így jártam?

rogyion
Válasz oes kommentjére
2008. márc. 6. 12:38

Sajnos nem lehet átállitani,kizárolag abban az estben ha még semmilyen tranzakciod nem volt.Ebben az esetben irni kell a supportnak és valoszinüleg hosszu-hosszu hercehurca után átállitják

peterpanic
Válasz rogyion kommentjére
2008. márc. 6. 12:41

imádom a hosszú hercehurcát:)

rogyion
Válasz oes kommentjére
2008. márc. 6. 12:41

Most változtattam meg, tehát lehet.
Bejelentkezés után a bal oldali menüből az Email supportot kell választani, majd a My profile fülre kattintva már látható ez az opció: I want to change the currency of my Moneybookers account.
Kicsit eldugták, de megtaláltam.
Akkor bocs ez valami ujdonság lehet,a honlapjukon azt irják,hogy erre nincs lehetőség.Ezek szerint mégis..

rogyion
2008. márc. 6. 12:45

oes!pontosan mikor változtattad meg?használtad azóta?Volt már előtte tranzakciód?

oes
2008. márc. 6. 13:41

oes!pontosan mikor változtattad meg?használtad azóta?Volt már előtte tranzakciód?

Ma változtattam meg. Tranzakcióm még nem volt, lehet, hogy ezért ment ilyen egyszerűen.

Godmode
Válasz oes kommentjére
2008. márc. 6. 13:48

Tranzakcióm még nem volt, lehet, hogy ezért ment ilyen egyszerűen.

Igen, ezert...

Élő ügyfélszolgálat