naná hogy
Válasz Vegas kommentjére
2008. ápr. 18. 9:00

Hi. az egyik ismerősöm szeretne vmelyik terembe bedepositolni mbről..csak annyi a gond hogy neki még nincs pl visa kártyája és amig az nincs és nem tölt fel arrol....addig tud e készíteni egy mbt, és abba én utalnék át neki egy kis pénzt hogy befizethessen?! ezek így megvalósíthatóak e? rem azért érthető voltam!:)

Szia!
Igen lehet, csak arra kell figyelni hogy ilyen új MB-re ne sokszor(max 2-3) küldjél lóvét mert a Tiedet is zárolják, biztonsági okokra hivatkozva, majd papírokat kell küldeni stb...
Aminek az átfutási ideje nálam például már 3 hónap, pedig többször telefonáltam is :( Tetű egy banda :D
Aki tud jobbat az szóljon kérem!
Egyébként meg fel lehet tölteni utalással is nem muszály kártyával.
Üdv

buktar
Válasz naná hogy kommentjére
2008. ápr. 18. 9:07

Egyébként meg fel lehet tölteni utalással is nem muszály kártyával.

Igen, én is banki utalással töltöttem rá először.

Vegas
Válasz buktar kommentjére
2008. ápr. 18. 9:32

végülis azért nincs még kártyája, mert még most szeretné ezt az egész pókert kipróbálni (újonc)...és akkor egy keveset utalok át neki! 1 alkalombol csak nem lesz gond...

Chryss85
Válasz Vegas kommentjére
2008. ápr. 18. 12:59

Hi. az egyik ismerősöm szeretne vmelyik terembe bedepositolni mbről..csak annyi a gond hogy neki még nincs pl visa kártyája és amig az nincs és nem tölt fel arrol....addig tud e készíteni egy mbt, és abba én utalnék át neki egy kis pénzt hogy befizethessen?! ezek így megvalósíthatóak e? rem azért érthető voltam!:)

Szerintem ez zökkenőmentesen működhet, bár én még nem próbáltam. De az ismerősödnek csak van sima bankkártyája, nem? Arról tud feltölteni banki átutalással is egyszerűen. :)

castor11
Válasz PsychoMAN kommentjére
2008. ápr. 18. 17:10

Hol tudom beállítani, hogy pókerre is használhassam a pénzem. Eddig megvolt, de most nem találom

titcar
Válasz Vegas kommentjére
2008. ápr. 19. 2:34

mb->mb utalás lehetséges ha erre vagy kíváncsi. más bankszámlájáról vagy kártyájával azonbna nem ajánlatos mb-re pénzt küldeni, mert elég jó eséllyel zárolni fogják.

mortel
Válasz titcar kommentjére
2008. ápr. 24. 13:13

pénznem

Milyen pénznemet érdemes beállítani MB-en? $? , HUF?

peterpanic
Válasz mortel kommentjére
2008. ápr. 24. 13:17

midenképpen dollár, abban fogsz utalgatni a termek között, ha másra állítod, minden egyes alkalommal 1.x%-ot levonnak a pénzedből az átváltásnál (ami ugye igaz az összes tranzakcióra).

én megszívtam ezzel:)...

Littlemage
2008. ápr. 24. 14:21

konk. oldalról:

alap információk magyarul:
MONEYBOOKERS
MB átváltási árfolyamok ITT

Ha nem ismeri fel a bankod:
Messaging centre/My profile/Manage bank account/System rejects my bank details. Itt be lehet írni a számla adatait, majd 2-3 nap múlva küldenek egy mailt, hogy küldj egy bankszámlakivonatot. Ez lehet akár a netbankos .pdf-es is, szintén a Messaging centre-ben lehet feltölteni. Utána 1/2 nap és engedi a regisztrálást. (thx to tivadar)

Alyr tanácsai, avagy milyen pénznemben?

"Jelenleg forintos MB-t javasolok azoknak, aki
- leginkább csak kifele szednek
- azt is ritkán
- sima banki utalással forintos számlára

Dolláros vagy eurós MB-t javaslok azoknak, akik
- sokat mozgatnak pénzt az adott pénznemben termek között
- sokat mozgatnak pénzt MB és saját ilyen pénznemü kártyájuk között
- meg tudják oldani a limitemeléseket ehhez
- képesek elviselni az MB rapszodikus kártyalimit-kezelését (*)"

(*) a kifizetési limit kártyára mindig annyi, amenyit MB hasraütéssel gondol. Nem több, nem kevesebb, pont annyi. Abban a pillanatban, amikor nézed. Fél óra mulva lehet a fele, de a duplája is :) / 700 usd (500 EUR) körüli a max határ/
Image Image Image

TIIBII
2008. ápr. 24. 14:37

Egy kis javítás: nem 1, hanem 0,1%-ot vonnak le, de maximum 0,5€-t!

Mindenképpen az €-t ajánlanám, mert most az az egyik legstabilabb pénznem, vagy még a svájci frank, de, ha nem akarsz sokat számolgatni akkor HUF.

Dollárt és fontot semmiképpen ne válassz, ugyanis kis túlzással az amerikai gazdaság a csőd szélén áll és ezt mutatja a $ mélyrepülése is, a font meg egyre csak zuhan, nem tudom miért.

Vagy, esetleg japán jen!! :)

Élő ügyfélszolgálat