Írj nekik mailt, hogy rossz az a telefonszám amit ők írnak, add meg az igazit és még csatold a személyid másolatát. Nekem így rendben ment minden.
Nekem ma reggel írtak, hogy jön a kártyám, erre délután már nem tudtam belépni és új jelszót kellett kérnem.
Kértem is kódot a telefonra, ami persze nem jött meg, szóval írtam a support-nak I.D. képekkel együtt.
Remélem nem lesz gond.
és küldték sms-be a kódot? én tegnap este küldtem a személyi másolatát, de még semmi.
és küldték sms-be a kódot? én tegnap este küldtem a személyi másolatát, de még semmi.
Emailes link egyből megjön, ha ott változtatod a jelszót, pár perces mutatvány az egész.
sziasztok. Olyan kérdésem lenne, hogy ma kaptam új Skrill mastercard kártyát, de a régi kártyám még aktív az újat meg nem találom hogy hol kellene aktiválni. Valaki tudna segíteni ebben?
Köszi srácok a segítséget, megoldódott :)
sziasztok. Olyan kérdésem lenne, hogy ma kaptam új Skrill mastercard kártyát, de a régi kártyám még aktív az újat meg nem találom hogy hol kellene aktiválni. Valaki tudna segíteni ebben?
Automatikusan olyan pénznemű kártyát küldenek amilyen a számla ?
Nem láttam választási lehetőséget az igényléskor.
Illetve a kp. felvételnél mit érdemes választani, hogy a lehető legkevesebbet bukjuk a váltáson ?
Váltson az atm vagy skrill/mastercard ?