andada
Válasz dexterjacko kommentjére
2016. febr. 9. 14:14

Írj nekik mailt, hogy rossz az a telefonszám amit ők írnak, add meg az igazit és még csatold a személyid másolatát. Nekem így rendben ment minden.

Melyik mail címre írjak nekik?

gabor93
Válasz blac2 kommentjére
2016. febr. 9. 15:31

Nekem ma reggel írtak, hogy jön a kártyám, erre délután már nem tudtam belépni és új jelszót kellett kérnem.
Kértem is kódot a telefonra, ami persze nem jött meg, szóval írtam a support-nak I.D. képekkel együtt.
Remélem nem lesz gond.

dexterjacko
Válasz andada kommentjére
2016. febr. 9. 16:14

Melyik mail címre írjak nekik?

Én a vip@skrill.com-ra írtam.

msnm
Válasz blac2 kommentjére
2016. febr. 9. 16:58

és küldték sms-be a kódot? én tegnap este küldtem a személyi másolatát, de még semmi.

dexterjacko
Válasz msnm kommentjére
2016. febr. 9. 17:38

és küldték sms-be a kódot? én tegnap este küldtem a személyi másolatát, de még semmi.

e-mailben jött új jelszó, amit belépéskor meg kellett változtatni

Jymaster111
Válasz blac2 kommentjére
2016. febr. 9. 18:27

Emailes link egyből megjön, ha ott változtatod a jelszót, pár perces mutatvány az egész.

jacsapoker
Válasz blac2 kommentjére
2016. febr. 9. 18:52

sziasztok. Olyan kérdésem lenne, hogy ma kaptam új Skrill mastercard kártyát, de a régi kártyám még aktív az újat meg nem találom hogy hol kellene aktiválni. Valaki tudna segíteni ebben?

andada
Válasz blac2 kommentjére
2016. febr. 9. 20:10

Köszi srácok a segítséget, megoldódott :)

Jymaster111
Válasz jacsapoker kommentjére
2016. febr. 9. 20:42

sziasztok. Olyan kérdésem lenne, hogy ma kaptam új Skrill mastercard kártyát, de a régi kártyám még aktív az újat meg nem találom hogy hol kellene aktiválni. Valaki tudna segíteni ebben?

Elvileg aktiv kártyád.

gabor93
Válasz blac2 kommentjére
2016. febr. 10. 10:40

Automatikusan olyan pénznemű kártyát küldenek amilyen a számla ?
Nem láttam választási lehetőséget az igényléskor.
Illetve a kp. felvételnél mit érdemes választani, hogy a lehető legkevesebbet bukjuk a váltáson ?
Váltson az atm vagy skrill/mastercard ?

Élő ügyfélszolgálat