vargepard
Válasz blac2 kommentjére
2016. febr. 10. 10:46

Olyan kártyát kapsz amit igényelsz, ez lehet € vagy $, van választási lehetőség. A kérdésed további részére meg itt van egy kis olvasni való.

Harvey
Válasz L.T. kommentjére
2016. febr. 11. 1:14

letiltott kartya helyett új

Sega!

Pin kódot elvétettem többször, emiatt letiltották a kártyám.
Simán kérjek újjat, mintha elhagytam volna?

Köszi, üdv!

perfectg2
Válasz Harvey kommentjére
2016. febr. 11. 2:54

skrill kartya

Sziasztok!
megkaptam skrill kártyámat minden rendben ment , aktiváltam és fel is vettem vele első kifizetésemet egy ATM ből, aztán a második kifizetésemnél egy OTP -s ATM benyelte a kártyát , eszem megáll mivel itt visszaolvasva láthassátok mennyi kérdésem volt a skrill kártya igénylésére. Most ilyenkor mi a teendő Uraim? Telefonaltam OTP be azt mondtak, hogy a kibocsátó bankkal kell felvennem a kapcsolatot, Kérlek segítsetek most ilyenkor mit csinaljak, gondolom zárolnom kell elsőre ezt a kartyat, és aztan igenyelni újat?!!!

lecso10
Válasz perfectg2 kommentjére
2016. febr. 11. 7:01

Mégis miért nyelte be, mit írt ki az ATM?

perfectg2
Válasz blac2 kommentjére
2016. febr. 11. 8:19

Semmit se kartya se penz se nyugta

perfectg2
Válasz blac2 kommentjére
2016. febr. 11. 9:18

Nem is fontos ez mert mart tudom hogy az atm volt szar masnak is benyelte mar korabban az a kerdes hogy accon több opciot is latok amit nem ertek mert van olyan hogy uj kartya igenyles , elvesztett ellopott kartya mi a különbseg itt uj kartya igenylesre kattolva is zarodak a bennragadt nemigaz?

lecso10
Válasz perfectg2 kommentjére
2016. febr. 11. 9:27

Nem is fontos ez mert mart tudom hogy az atm volt szar masnak is benyelte mar korabban az a kerdes hogy accon több opciot is latok amit nem ertek mert van olyan hogy uj kartya igenyles , elvesztett ellopott kartya mi a különbseg itt uj kartya igenylesre kattolva is zarodak a bennragadt nemigaz?

Tiltasd le és igényelj újat. Szerintem ez a leggyorsabb. Bár én előtte felhívnám a bankot, hogy van e esély visszakapni az atm bankjától a benyelt kártyát.

msnm
Válasz blac2 kommentjére
2016. febr. 11. 10:21

köszönöm a segítséget, az email link működött. rögtön megoldodott a probléma.

Caran
Válasz msnm kommentjére
2016. febr. 11. 13:01

Sziasztok,

Ha jól értem, akkor átlagosan 2-4 nap alatt reagálnak az elküldött ID-re, és utána minden rendben lesz a belépéssel kapcsolatban. Én tegnap reggel küldtem el, remélem lassan kapok választ.

musli25
Válasz blac2 kommentjére
2016. febr. 12. 8:41

Tegnap este elrontottam a jelszómat 3x.
Reset Password kért.
Rányomtam küldött linket az email címemre klikk.
Majd a mobilszámra küldött sms-t 4 jegyű kódot.
DE NEM KAPTAM SMS egy darabot sem.
Ez 23:30 körül volt.
Más kapott tőlük sms mikor úgy járt mint én?
Mit tudok csinálni?

Köszi

Élő ügyfélszolgálat