Olyan kártyát kapsz amit igényelsz, ez lehet € vagy $, van választási lehetőség. A kérdésed további részére meg itt van egy kis olvasni való.
letiltott kartya helyett új
Sega!
Pin kódot elvétettem többször, emiatt letiltották a kártyám.
Simán kérjek újjat, mintha elhagytam volna?
Köszi, üdv!
skrill kartya
Sziasztok!
megkaptam skrill kártyámat minden rendben ment , aktiváltam és fel is vettem vele első kifizetésemet egy ATM ből, aztán a második kifizetésemnél egy OTP -s ATM benyelte a kártyát , eszem megáll mivel itt visszaolvasva láthassátok mennyi kérdésem volt a skrill kártya igénylésére. Most ilyenkor mi a teendő Uraim? Telefonaltam OTP be azt mondtak, hogy a kibocsátó bankkal kell felvennem a kapcsolatot, Kérlek segítsetek most ilyenkor mit csinaljak, gondolom zárolnom kell elsőre ezt a kartyat, és aztan igenyelni újat?!!!
Mégis miért nyelte be, mit írt ki az ATM?
Semmit se kartya se penz se nyugta
Nem is fontos ez mert mart tudom hogy az atm volt szar masnak is benyelte mar korabban az a kerdes hogy accon több opciot is latok amit nem ertek mert van olyan hogy uj kartya igenyles , elvesztett ellopott kartya mi a különbseg itt uj kartya igenylesre kattolva is zarodak a bennragadt nemigaz?
Nem is fontos ez mert mart tudom hogy az atm volt szar masnak is benyelte mar korabban az a kerdes hogy accon több opciot is latok amit nem ertek mert van olyan hogy uj kartya igenyles , elvesztett ellopott kartya mi a különbseg itt uj kartya igenylesre kattolva is zarodak a bennragadt nemigaz?
köszönöm a segítséget, az email link működött. rögtön megoldodott a probléma.
Sziasztok,
Ha jól értem, akkor átlagosan 2-4 nap alatt reagálnak az elküldött ID-re, és utána minden rendben lesz a belépéssel kapcsolatban. Én tegnap reggel küldtem el, remélem lassan kapok választ.
Tegnap este elrontottam a jelszómat 3x.
Reset Password kért.
Rányomtam küldött linket az email címemre klikk.
Majd a mobilszámra küldött sms-t 4 jegyű kódot.
DE NEM KAPTAM SMS egy darabot sem.
Ez 23:30 körül volt.
Más kapott tőlük sms mikor úgy járt mint én?
Mit tudok csinálni?
Köszi