Na vissza rakták a skrill számlára az összes összeget ami kiutalás alatt volt
Érdekes lista, ezekről az oldalakról loptak nagy mennyiségben adatot:
https://haveibeenpwned.com/PwnedWebsites#MoneyBookers
Helló!
Másnak működött ma a skrill kártyája? Három helyen próbáltam vele vásárolni, mindenhol elutasított egyéb hiba miatt. Természetesen a skrill oldalamon minden rendben.
Megyek külföldre, ott ezt használnám, nem lenne jó ha egy ilyennel beszopatna.
Remélem holnapra jó lesz, mert ***** ideges leszek.....
Én sem tudtam használni. Sem ATM-nél, sem vásárlásra. Felhívtam őket, technikai problémájuk van. VIP vagyok, egy-két órán belül megírják mikor oldják meg problémát. Majd jelzem itt mit hazudtak :)
Szerintem megoldják.
Egyébként Szlovákiában sem működött ma, Nyitrán szerettem volna pénzt felvenni, még reggel. Aztán most délután Butapesten is de nem ment.
köszönöm.
Szerintem rohadtul nem technikai problémájuk van ezeknek a mocskos férgeknek, hanem nincs pénzük, amiből fizethetnének, kezd baromi gyanús lenni, először azzal van a probléma, hogy a banki átutalást elintézzék, itt volt akinek a 16.án leutalt pénze nem érkezett meg, konkrétan 20 nap alatt nem oldották meg, most meg már a kártya sem jó...eddig fedezték a hiányt a visszatartott banki átutalásokból, sztem bedőlnek a p**ába
Tenerifen nyaralok, itt sem mukodott ma.
Az érdekes,szórakoztató videok és képek valamint darts akadémia munkatársai, akiknél ajánlott fizetési partner a skrill meg nem szólnak semmit:D
Az érdekes,szórakoztató videok és képek valamint darts akadémia munkatársai, akiknél ajánlott fizetési partner a skrill meg nem szólnak semmit:D
ez nem valami jól hangzik:(