Boci1985
Válasz FairName kommentjére
2016. jún. 6. 0:09

Szerintem rohadtul nem technikai problémájuk van ezeknek a mocskos férgeknek, hanem nincs pénzük, amiből fizethetnének, kezd baromi gyanús lenni, először azzal van a probléma, hogy a banki átutalást elintézzék, itt volt akinek a 16.án leutalt pénze nem érkezett meg, konkrétan 20 nap alatt nem oldották meg, most meg már a kártya sem jó...eddig fedezték a hiányt a visszatartott banki átutalásokból, sztem bedőlnek a p**ába

Jó lenne tudni, h csak Magyarországon van gond vagy máshol is. Kezd valóban aggasztó lenni a dolog, nekem még csak nem is hazudnak, hanem simán nem váIaszoInak..
SkriIIrőI netellerre, h tudok pénzt átküldeni? Nemrég csináItam ilyesmit, de most sehogy se taIálom. Egyébként netelleres kártyám működik, de egy kiutalásom ott is 6 napja pending módban van.

Boci1985
Válasz Boci1985 kommentjére
2016. jún. 6. 0:11

Akadémia is mondhatna valamit (tudom már írtak, de elég régen). Ha nekik is csak hazudnak v nem mondanak semmit, azt is jó lenne tudni, az is egy info.

GreenLine
2016. jún. 6. 0:28

Jó lenne tudni, h csak Magyarországon van gond vagy máshol is. Kezd valóban aggasztó lenni a dolog, nekem még csak nem is hazudnak, hanem simán nem váIaszoInak..
SkriIIrőI netellerre, h tudok pénzt átküldeni? Nemrég csináItam ilyesmit, de most sehogy se taIálom. Egyébként netelleres kártyám működik, de egy kiutalásom ott is 6 napja pending módban van.

A skrill-t már megvette a neteller, szóval ha tényleg nem lenne pénz akkor a netellerrel se tudnál fizetni. Lehet tényleg csak a hazai számlavezető bankkal van valami gebasz, vagy épp fésülik össze a rendszereket aztán elcsesztek valamit.

egyébként meg ha a skrillről akarsz netellerre pénzt tenni, akkor a netellerben kell csinálni (azt hiszem a "money in" menüpont alatt)

Boci1985
Válasz GreenLine kommentjére
2016. jún. 6. 0:43

Tudom, h egy cég, ezért is csodáIkoznék, ha bármi anyagi gond lenne, m kábé egyeduralkodók, normál esetben nem lehet gond, da manapság ki tudja..
Kösz a tippet, sikerült!

lacavdd
Válasz blac2 kommentjére
2016. jún. 6. 5:01

Sziasztok, működik már a pénzfelvétel skrill kártyával? "vagy vásárlás
illetve a banki kiutalások megtörténtek?
valaki valami infó? ez vicc kategória hogy sem pénzt felvenni sem kiutalni nem lehet.

FairName
Válasz blac2 kommentjére
2016. jún. 6. 11:10

Nekem most jött meg laza 17 nap után a banki átutalásom

Boci1985
Válasz FairName kommentjére
2016. jún. 6. 12:05

Nekem is megjott az elobb

Slynzor
2016. jún. 6. 12:07

Fizetni is tudtam vele kulfoldon ma már.

KIT
Válasz blac2 kommentjére
2016. jún. 6. 14:23

GeryKnight, kérted, hogy írjak, ha megérkezett az utalás. A mai napon, 7 nap után megtörtént az utalás.

KIT
Válasz blac2 kommentjére
2016. jún. 6. 14:25

Majdnem elfelejtettem:

[video=youtube;tezjI5j9z8U]https://www.youtube.com/watch?v=tezjI5j9z8U[/video]

Élő ügyfélszolgálat