Sziasztok.
Tudnátok abban segíteni hol tudom azt megnézni, hogy a skrill milyen árfolyamon vált? (Dolláros Skrill)
Skrill kártyás MO-i vásárlása és pénzfelvétel esetén.
Sziasztok.
Tudnátok abban segíteni hol tudom azt megnézni, hogy a skrill milyen árfolyamon vált? (Dolláros Skrill)
Skrill kártyás MO-i vásárlása és pénzfelvétel esetén.
Akkor nem értem.
Egyik ismerősöm ma vett fel pénzt automatából skrill kártyával és kiszámolva cc. 255 FT-os áron váltott.
Ez hogy lehetséges?
Akkor nem értem.
Egyik ismerősöm ma vett fel pénzt automatából skrill kártyával és kiszámolva cc. 255 FT-os áron váltott.
Ez hogy lehetséges?
Először is van a kápé felvételi díj, ami 1,75% plusz még a 3.99% átváltási díj. ez összesen 5,74% amit levont a skrill. Most kb 273 az árfolyam azaz 273*0,0576= 15,67 forint, 273-15,67=257,3
Az átváltás díj nem 2,49% ???
Most már működik a pénzfelvétel rendesen?
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy az USD alapú skrill kártyámat használhatom-e bármelyik spanyol ATM-nél készpénz felvételére?
Köszi!
Sziasztok skrill kártyával vettem le pénzt létezik hogy 4300ft ba kerül egy pénzlevét? Forintos skrill számlám van a kártya usd kérdezte forintba akarom levenni. Mert banki kiutalás 1200ft . Tesóm is vett le korábban 1-2 hete neki 1000-2000ft között vont le ugyan olyan forintos számlája van és usd kártya
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy az USD alapú skrill kártyámat használhatom-e bármelyik spanyol ATM-nél készpénz felvételére?
Köszi!