Jul3s4ty
Válasz ivanesz kommentjére
2017. jan. 10. 17:28
Nekem a pénz felvét nem jött össze, az ATM kiírta ,hogy törölték a tranzakciót de a pénz zárolva lett,remélem visszakerül gond nélkül a számlámra.
Nálam detto ugyan ez a helyzet!
elmondom miért
Válasz pilotkex kommentjére
2017. jan. 10. 17:36
Nekem Neteller kártyával a Telekom weboldalán való fizetési kísérletnél írta azt, hogy ez a kártya nem jó ide, nem emlékszem a pontos megfogalmazásra, de nem hangzott jól. Évek óta ezt használtam ott.
Utána kipróbáltam egy Takarékos ATM-et, az működött. Remélem nem valami tiltásdolog készülődik ezekkel is.
tonyi
Válasz blac2 kommentjére
2017. jan. 10. 22:12
ki lett cserélve a kártyátok ?
pilotkex
Válasz tonyi kommentjére
2017. jan. 10. 22:25
igen, az új kártya.
viszont nekem estére már megjavult, működött!
EUBANK
Válasz blac2 kommentjére
2017. jan. 11. 12:16
Nem tudom mi a frász van se az otps se a cibes ATM nem adott lovét, viszont az Mkbs igen
GreenLine
Válasz EUBANK kommentjére
2017. jan. 11. 18:22
Nem tudom mi a frász van se az otps se a cibes ATM nem adott lovét, viszont az Mkbs igen
OTP-sből mennyit akartál kivenni? én úgy tudom, hogy ha nem otps a kártya akkor max 100 ezret enged kivenni.
peraspera
Válasz GreenLine kommentjére
2017. jan. 11. 18:42
OTP-sből mennyit akartál kivenni? én úgy tudom, hogy ha nem otps a kártya akkor max 100 ezret enged kivenni.
Mindig érdemes gondolkodni, mielőtt leír az ember vmit...
1. OTP-ből, igen, egyszerre csak 100 ezret enged, de utána újra bedugod a kártyát és jöhet az újabb cash out! Ehhez nem kell phd fokozat, hogy valaki rájöjjön.
2. Szerinted annyira hülye a kérdező, hogy nem tudta volna ilyenkor értelmezni az ilyenkor szokásosan megjelenő, MAGYAR nyelvű üzenetet: "legnagyobb felvehető összeg 100 ezer, kérjük, válasszon ennek megfelelő összeget!"
3. Éppen van egy aktuális probléma, sokaknak nem működik a kártya. Miért kell ideszemetelni egy átgondolatlan baromságot?
Nem ellened szól ez tulajdonképp, csak **** idegesítő, hogy ha az ember keres vmit, akkor milliónyi kretén hozzászólás közt kell ezt megtennie. (lsd. molylepke barátunk, akinek eddig szó szerint 0 darab informatív hozzászólása volt)
van Gerwen
Válasz peraspera kommentjére
2017. jan. 11. 19:06
Nem ellened szól ez tulajdonképp, csak **** idegesítő, hogy ha az ember keres vmit, akkor milliónyi kretén hozzászólás közt kell ezt megtennie. (lsd. molylepke barátunk, akinek eddig szó szerint 0 darab informatív hozzászólása volt)
Nem is lesz, annyira sötét, hogy nem képes rá. Nála irritálóbb és haszontalanabb tag nem volt még az Akadémián. De majd jön mindjárt és "leolt" mindkettőnket a szokásos stílusában.
EUBANK
Válasz GreenLine kommentjére
2017. jan. 11. 23:10
nyilván még a takernénik is vágják már, hogy az OTP automatáknál mennyit vehetnek fel nem OTP-s kártyával :-) egyébként korábban foglalkoztam banki ATM-kel és van pár bank ami alapból nem fogad el néhány külföldi kártyát, de a SKRILL kártyát, eddig minden gond nélkül használhattad az OTP-s automatáknál, remélem ez csak átmeneti gond. Szerencse, hogy van egy jó MKB bankunk:-D
ivanesz
Válasz blac2 kommentjére
2017. jan. 15. 18:35
Please be aware that we no longer accept bank-wire deposits or facilitate bank-wire withdrawals in US dollars.
Ezt lefordítanátok nekem!
köszi