mostenjovok
Válasz ivanesz kommentjére
2017. jan. 16. 18:25

A továbbiakban nem lehetséges USA dollárt banki átutalással ki- és befizetni.

overrun
Válasz blac2 kommentjére
2017. jan. 19. 2:39

Sziasztok!
Volt már valakinek mínuszos a skrill balance?Hirtelen mínusz 47 dolláron áll az egyenleg.Ez hogy lehetséges?

EUBANK
Válasz overrun kommentjére
2017. jan. 19. 8:25

Hát minuszos volt már a számlám, de csak pár dollárral, az ATM-es készpénzfelvételi árfolyam miatt.... te jó ég mennyit vettél fel?

Tosinnyo
Válasz blac2 kommentjére
2017. jan. 19. 19:10

sziasztok.
kaptam egy mail a skrill verification team-tól, hogy a számlámat vizsgálják.
a bankrollom a skrill-en van, poker terembe minden session előtte be- majd session után ki utalok.
feltünt nekik, hogy az utóbbi időben gyakran csináltam ezt meg - volt mikor reggeli, majd esti sessiont is toltam.
most elküldöm a poker terem tranzakciótörténtete, és megmagyarázom, hogy a skrill-en tartom a bankom, és pokizáskor tolom át a terembe.
valakinek van ilyen tapasztalata velük? holnap megyek sielni, és nem szeretném, hogy zárolják a számlám épp ekkor mikor szükségem van a pénzre..

lourker
Válasz blac2 kommentjére
2017. jan. 19. 19:21

Ebből nem volt eddig gond a teremnél/skrillnél?:Oo

xfactor675
Válasz blac2 kommentjére
2017. jan. 19. 19:39

sziasztok.
kaptam egy mail a skrill verification team-tól, hogy a számlámat vizsgálják.
a bankrollom a skrill-en van, poker terembe minden session előtte be- majd session után ki utalok.
feltünt nekik, hogy az utóbbi időben gyakran csináltam ezt meg - volt mikor reggeli, majd esti sessiont is toltam.
most elküldöm a poker terem tranzakciótörténtete, és megmagyarázom, hogy a skrill-en tartom a bankom, és pokizáskor tolom át a terembe.
valakinek van ilyen tapasztalata velük? holnap megyek sielni, és nem szeretném, hogy zárolják a számlám épp ekkor mikor szükségem van a pénzre..

Ahogy Ábel mondaná, de miért??? Mellesleg nem is értem h hogy tudtál kifizetni mivel általában 48 óráig nem lehet befiz után. Remélem nem lesz bajod de ilyet szerintem ne csinálj

Tosinnyo
Válasz xfactor675 kommentjére
2017. jan. 19. 22:38

fél éve így csinálom :) de most nagyon megszaporodtak a be- és kifizetések.
unibeten pár óra alatt megvan a kifizetés.

m3g4d0m
Válasz Tosinnyo kommentjére
2017. febr. 8. 12:43

Elmehet az összes skrill a ....ba! 5,5 Euró egy utalás?, befizetés mastercardról azonnal megy, de kifizetésnél meg csak utalni lehet.

perfectg2
Válasz m3g4d0m kommentjére
2017. febr. 8. 21:53

Tudja valaki, hogy az accon a skrill prepaid card fülnél a napi megengedett kp és online vásárlásnál miért van zárojelben , hogy 10 és 5 transactions remaining? most jelent meg. Másnak is vagy csak nekem?

Surob
Válasz blac2 kommentjére
2017. febr. 9. 0:49

Itt is ez van, rákérdeztem, hátha (válaszolnak).

Élő ügyfélszolgálat