Találtam egy régi infót miszerintem a napi limitek nem vipeknek, nyilván amelyiket hamarabb eléred:
vásárlás: max €1000, max 5 alkalom / nap
kpfelvét: max €250, max 3 alkalom / nap
Szerintem csak ez lett megemelve, meg kirakra.
Security reasons miatt átmenetileg restricted.
Hosszú tagság után, és 2 napja a support se válaszol.
Más is tapasztalt ilyesmit mostanság?
Security reasons miatt átmenetileg restricted.
Hosszú tagság után, és 2 napja a support se válaszol.
Más is tapasztalt ilyesmit mostanság?
értem köszi. én se tudom sehova mozgatni a pénzt, már 48 órája nem reagálnak rohadjanak meg
értem köszi. én se tudom sehova mozgatni a pénzt, már 48 órája nem reagálnak rohadjanak meg
Mindig fel kell hivni a skrillt es nem varni az emailekre
Nem is ertem, hogy miert van az h a kornyezetemben sok ismerosom mondogatja h a skrill nem valaszol mar x napja, erre mindig azt mondom h "Miert nem hivod fel???"---erre soha nem erkezik valasz es tovabb varjak az emailt
Mindig fel kell hivni a skrillt es nem varni az emailekre
Nem is ertem, hogy miert van az h a kornyezetemben sok ismerosom mondogatja h a skrill nem valaszol mar x napja, erre mindig azt mondom h "Miert nem hivod fel???"---erre soha nem erkezik valasz es tovabb varjak az emailt
közel 10 év netpóker alatt mindig pár órán belül válaszoltak, nemhogy 3 ! napig nem! hétvégén is.
ma hétfő kora du fölhívtam, egy perfekt udvarias ügyintézővel beszéltem.. 24 órán belüli feloldást ígért. nagyon kíváncsi vagyok, de pénzt nem tennék rá..
VIP-nek kell lenni, hogy az emailekre normalisan reagaljanak.
Osszessegeben nem tul jo a supportjuk, meg evekkel ezelott a skrill kartyamra nem vip-es exchange feet szamoltak es amikor szembesitettem vele oket, 2-3 emailben letagadtak (hulyenek neztek), mire vegul felhivtak telefonon es elismerte, majd egy kompromisszumos ajanlattal eloallt hogyan lehetne ezt kompenzalni utolag.
én beszéltem velük telefonon is, meg válaszoltak emailben is, de nem kaptam érdemleges választ, csak annyit, hogy várjak. Nem tudom használni a skrillemet és még csak az okát sem tudom... egyébként vip vagyok
Ja és mindez már 1 hete!