Surob
Válasz blac2 kommentjére
2017. febr. 9. 2:21

Találtam egy régi infót miszerintem a napi limitek nem vipeknek, nyilván amelyiket hamarabb eléred:
vásárlás: max €1000, max 5 alkalom / nap
kpfelvét: max €250, max 3 alkalom / nap

Szerintem csak ez lett megemelve, meg kirakra.

pilotkex
Válasz Surob kommentjére
2017. febr. 10. 16:02

Security reasons miatt átmenetileg restricted.
Hosszú tagság után, és 2 napja a support se válaszol.
Más is tapasztalt ilyesmit mostanság?

SRLG
Válasz pilotkex kommentjére
2017. febr. 10. 18:05

Security reasons miatt átmenetileg restricted.
Hosszú tagság után, és 2 napja a support se válaszol.
Más is tapasztalt ilyesmit mostanság?

Én meg utalni nem tudok. Support még nem ragált.

pilotkex
Válasz SRLG kommentjére
2017. febr. 10. 22:41

értem köszi. én se tudom sehova mozgatni a pénzt, már 48 órája nem reagálnak rohadjanak meg

SRLG
Válasz blac2 kommentjére
2017. febr. 11. 0:38

értem köszi. én se tudom sehova mozgatni a pénzt, már 48 órája nem reagálnak rohadjanak meg

Annyi választ kaptam, hogy a kollégák dolgoznak az ügyemen, amint végeznek feloldják a zárást...

danfiu
Válasz blac2 kommentjére
2017. febr. 11. 7:12

Mindig fel kell hivni a skrillt es nem varni az emailekre

Nem is ertem, hogy miert van az h a kornyezetemben sok ismerosom mondogatja h a skrill nem valaszol mar x napja, erre mindig azt mondom h "Miert nem hivod fel???"---erre soha nem erkezik valasz es tovabb varjak az emailt

dexterjacko
Válasz danfiu kommentjére
2017. febr. 11. 10:00

Mindig fel kell hivni a skrillt es nem varni az emailekre

Nem is ertem, hogy miert van az h a kornyezetemben sok ismerosom mondogatja h a skrill nem valaszol mar x napja, erre mindig azt mondom h "Miert nem hivod fel???"---erre soha nem erkezik valasz es tovabb varjak az emailt

Talán nem beszélnek olyan jól angolul. Nálam pl ez lenne az indok, de szerencsére eddig mindig kaptam választ email-ben 2-3 napon belül.

pilotkex
Válasz dexterjacko kommentjére
2017. febr. 13. 23:51

közel 10 év netpóker alatt mindig pár órán belül válaszoltak, nemhogy 3 ! napig nem! hétvégén is.
ma hétfő kora du fölhívtam, egy perfekt udvarias ügyintézővel beszéltem.. 24 órán belüli feloldást ígért. nagyon kíváncsi vagyok, de pénzt nem tennék rá..

barack
Válasz blac2 kommentjére
2017. febr. 14. 10:34

VIP-nek kell lenni, hogy az emailekre normalisan reagaljanak.

Osszessegeben nem tul jo a supportjuk, meg evekkel ezelott a skrill kartyamra nem vip-es exchange feet szamoltak es amikor szembesitettem vele oket, 2-3 emailben letagadtak (hulyenek neztek), mire vegul felhivtak telefonon es elismerte, majd egy kompromisszumos ajanlattal eloallt hogyan lehetne ezt kompenzalni utolag.

SRLG
Válasz blac2 kommentjére
2017. febr. 14. 17:54

én beszéltem velük telefonon is, meg válaszoltak emailben is, de nem kaptam érdemleges választ, csak annyit, hogy várjak. Nem tudom használni a skrillemet és még csak az okát sem tudom... egyébként vip vagyok
Ja és mindez már 1 hete!

Élő ügyfélszolgálat