Köszi, köszi!
Még egy kérdés: revoluton lehet egyszerre $-os és €-os számla?
Mert netelleren mindkettő van és ugye dől a lé (kamu). Más pénznemben vannak számláim a termekben ezért érdekelne.
Hasznos infok, thx!!
visszafelé is megy? már Revolut kártyával a feltöltés gambling felhasználásra
Unibeten a ki és befizetés megy revoluttal.
Illetve skrillre is tudtam feltölteni dollárt a revolut kártyával.
A helyetekben befizetésre nem használnék revolut kártyát. A szabályzatban benne van, hogy gambler és business tevékenységekre nem használható. Lehetséges, hogy igazolnotok kell majd a pénz eredetét és ha nem tudjátok rendesen, felfüggeszthetik az accountot. Szerintem érdemes közbeiktatni a Skrillt vagy Skrillről utalni mindig siteokra és onnan pénzköltésre Revolutra
Revolut idéntől nem lett bank? Vonatkozik rájuk vagy vonatkozni fog majd rájuk várhatóan az automatikus adatszolgáltatási kötelezettség? (crs)
Elég egy ingyenes virtual skrill card.
Én transferwise-t használok a skrilles mastercarddal, ha bankszámlára akarom, olcsóbbat még nem találtam ki, középárfolyamhoz viszonyítva kb 1% fee van.
A helyetekben befizetésre nem használnék revolut kártyát. A szabályzatban benne van, hogy gambler és business tevékenységekre nem használható. Lehetséges, hogy igazolnotok kell majd a pénz eredetét és ha nem tudjátok rendesen, felfüggeszthetik az accountot. Szerintem érdemes közbeiktatni a Skrillt vagy Skrillről utalni mindig siteokra és onnan pénzköltésre Revolutra
Én transferwise-t használok a skrilles mastercarddal, ha bankszámlára akarom, olcsóbbat még nem találtam ki, középárfolyamhoz viszonyítva kb 1% fee van.