Póker Fórum Archívum > Pénzügyek > Skrillről pénzlevét legolcsóbb módja?

SötétEgér
Válasz KnipFloyd kommentjére
2020. ápr. 29. 15:04

Szia,

Én is ezt a módszert látom a legkedvezőbbnek, van Skrillem és nyitottam Transferwise accountot (mindkettő USD), viszont nem tudok USD küldeni a Trasnferwise accountra, nem tudom felvenni a withdraw-nál az USD accountot.
Kell hozzá rendelni kártyát a Skrilltől? Tudnál segíteni hogy hogy lehet összekötni a kettőt?

Előre is köszi!

Szia!

Nem kell transferwise accountra küldeni, csak a skrilles bankkártyát kell megadni, miután a bankszámla adataidat kitöltötted, technikailag egy kártyás vásárlás.

Rami85
Válasz SötétEgér kommentjére
2020. ápr. 29. 17:46

Kripto deposit euros alapu netellerre/skrillre->onnan transferwiseal a skrilles euro alapu kartyat hasznalva kuldeni euros alapu magyar raiffeisenes bankszamlara elvileg 1%-ert az olcsobb, mintha ugyanigy depositolnek netellerre/skrillre es onnan bank wire-val raiffeisenes euros alapu bankszamlara? A Skrill szerint a bank wire 10euro fix amit nehezen hiszek, mert ok mindenbol szazalekot vonnak..de ha igy lenne, akkor ertelem szeruen ez jobban megerne, ha nagyobb osszeget szeretnek kikerni, otlet?

KnipFloyd
2020. ápr. 30. 0:08

Szia!

Nem kell transferwise accountra küldeni, csak a skrilles bankkártyát kell megadni, miután a bankszámla adataidat kitöltötted, technikailag egy kártyás vásárlás.

Köszi szépen, megvilágosodtam, pont így kellett pénzt feltölteni transferwise-ra a számlanyitáshoz, de valahogy nem láttam a fától az erdőt...
Már csak annyi kérdésem van hogy ehhez kell kártyát rendelni a Skrilltől, vagy elég a virtuális kártya is?

SötétEgér
Válasz KnipFloyd kommentjére
2020. ápr. 30. 0:11

Köszi szépen, megvilágosodtam, pont így kellett pénzt feltölteni transferwise-ra a számlanyitáshoz, de valahogy nem láttam a fától az erdőt...
Már csak annyi kérdésem van hogy ehhez kell kártyát rendelni a Skrilltől, vagy elég a virtuális kártya is?

Hát én fizikait használok, de szerintem jónak kell lennie a virtuálisnak. Pont olyan mintha webshopban vásárolnál az egész.

KnipFloyd
2020. ápr. 30. 14:23

Hát én fizikait használok, de szerintem jónak kell lennie a virtuálisnak. Pont olyan mintha webshopban vásárolnál az egész.

Köszi szépen, rengeteget segítettél, örök hála!

Ascent888
Válasz kati666 kommentjére
2020. máj. 22. 14:57

Sziasztok!

Itt is felteszem a kérdést, mert fentebb előfordult hasonló szituáció.

Neteller USD számláról szeretnék utalni USD-t Revolutra. Addig el is jutok, hogy hozzá kell adni egy új bank accountot, beírok mindent(IBAN,BIC), de a pénznemek között nem szerepel az USD - teljesen mindegy, hogy mit választok ki országnak.. Vagyis, nem tudom megadni a hozzáadott bankszámlánál az usa dollárt, de ausztrál dollár, tuniszi dollár, svéd korona választható.

Amikor még üres minden mező, akkor sem lehet usd-t választani, miközben a számlám is abban van és a fogadó számla is tudja $-ban fogadni.

Mi okozza ezt a problémát?

iKeksz
2020. máj. 22. 15:21

Egyszerűen csak csinálj úgy, mintha vásárolnál. Nincs fee-je sem.

Ascent888
Válasz iKeksz kommentjére
2020. máj. 22. 17:54

Egyszerűen csak csinálj úgy, mintha vásárolnál. Nincs fee-je sem.

Ezt hogy érted, hogy csináljak úgy, mintha vásárolnék? Hogy kerül át a neteller számláról a revolutra? Nem utalni (money out) kell?

Vásárolni akkor tudok, ha már a Revolut számlán van a pénz. Több helyen is az olvasható, hogy fee nélkül lehet átjuttatni netellerről revolutra.. Ha ausztrál $-ban küldöm, az nem éppen költséghatékony..

iKeksz
2020. máj. 22. 18:25

Megnyitod a Revot, hozzáadsz egy usd számlát, hozzáadod a neteller kártyád és befizetsz.

Ascent888
2020. máj. 22. 19:14

Így már értem, köszönöm szépen!

Élő ügyfélszolgálat