Szia,
Én is ezt a módszert látom a legkedvezőbbnek, van Skrillem és nyitottam Transferwise accountot (mindkettő USD), viszont nem tudok USD küldeni a Trasnferwise accountra, nem tudom felvenni a withdraw-nál az USD accountot.
Kell hozzá rendelni kártyát a Skrilltől? Tudnál segíteni hogy hogy lehet összekötni a kettőt?
Előre is köszi!
Kripto deposit euros alapu netellerre/skrillre->onnan transferwiseal a skrilles euro alapu kartyat hasznalva kuldeni euros alapu magyar raiffeisenes bankszamlara elvileg 1%-ert az olcsobb, mintha ugyanigy depositolnek netellerre/skrillre es onnan bank wire-val raiffeisenes euros alapu bankszamlara? A Skrill szerint a bank wire 10euro fix amit nehezen hiszek, mert ok mindenbol szazalekot vonnak..de ha igy lenne, akkor ertelem szeruen ez jobban megerne, ha nagyobb osszeget szeretnek kikerni, otlet?
Szia!
Nem kell transferwise accountra küldeni, csak a skrilles bankkártyát kell megadni, miután a bankszámla adataidat kitöltötted, technikailag egy kártyás vásárlás.
Köszi szépen, megvilágosodtam, pont így kellett pénzt feltölteni transferwise-ra a számlanyitáshoz, de valahogy nem láttam a fától az erdőt...
Már csak annyi kérdésem van hogy ehhez kell kártyát rendelni a Skrilltől, vagy elég a virtuális kártya is?
Hát én fizikait használok, de szerintem jónak kell lennie a virtuálisnak. Pont olyan mintha webshopban vásárolnál az egész.
Sziasztok!
Itt is felteszem a kérdést, mert fentebb előfordult hasonló szituáció.
Neteller USD számláról szeretnék utalni USD-t Revolutra. Addig el is jutok, hogy hozzá kell adni egy új bank accountot, beírok mindent(IBAN,BIC), de a pénznemek között nem szerepel az USD - teljesen mindegy, hogy mit választok ki országnak.. Vagyis, nem tudom megadni a hozzáadott bankszámlánál az usa dollárt, de ausztrál dollár, tuniszi dollár, svéd korona választható.
Amikor még üres minden mező, akkor sem lehet usd-t választani, miközben a számlám is abban van és a fogadó számla is tudja $-ban fogadni.
Mi okozza ezt a problémát?
Egyszerűen csak csinálj úgy, mintha vásárolnál. Nincs fee-je sem.
Egyszerűen csak csinálj úgy, mintha vásárolnál. Nincs fee-je sem.
Megnyitod a Revot, hozzáadsz egy usd számlát, hozzáadod a neteller kártyád és befizetsz.
Így már értem, köszönöm szépen!