plastikman0 stakert és/vagy hitelezőt keres! (nagyon komoly)
Hello,
elképzelhető, hogy ki akarok menni Thaiföldre pókerezni és lakni. Ezt most a családi dolgok fogják meghatározni. 50-50 hogy menni akarok vagy nem. Van kint kontakt, szóval nem is a vakvilágba mennék.
Jelenleg cash outoltam egy elég komoly összeget... ~ 2700 eurót és maradt egy gyenge nl100roll.
Vagyis maradt volna ha nem kapott volna el a valaha volt legnagyobb downswing amiről el is httem hogy létezik. 18-20 BI-t buktam 2 nap alatt. Erről majd írok máskor. Szóval maradt egy beton nl50es rollom.
Keresek egy személyt aki belém fektetne. Utazási költség, elhelyzkedéshez pénz... kis roll növelés esetleg és stb. De ez úgyis megbeszélésre kerül ha van ilyen arc.
Sokan ismernek legalább névről. De azért leírom röviden:
Kicsivel több mint 1 éve ismerkedtem meg a pókerral. többször végeztem befizeést a bwinre 2-3 ezer forintokat. Egyszer egy freerollból nyertem $8-t és abból nyertem $170-t nl10en amit végül bebuktam, de ebből eljátszogattam online CG-t egy idejeig.
A tényleges CG grind 2009 júliusába kezdődött. Ami előtt nyertem $197-t egy PS-es $1 MTT-n 3/26xx.
Ekkor elkezdtem nl4-nl10 CG-t játszani és azóta $6500-t górtam össze havi 20-35k leosztással.
Nl100on van tapasztalatom kb 20k. A mezőnyt verem, de nl50en akarok grindelni.
Ennyi infó elég. Remélem lesz olyan aki fektet belém annyi bizalmat és háttere is van hozzá, hogy a kisegítésem mellett magának is üzelet csináljon.
És mi a befektetés hozol neki feleséget :)
És mi a befektetés hozol neki feleséget :)
És mennyi kéne?Már ha nem titok....
Nl100on van tapasztalatom kb 20k. A mezőnyt verem, de nl50en akarok grindelni.
Szerintem a repjegy elég drága. De számoljunk modnjuk $1000-al. Megfogom tudni mennyi pénz lenne ott elhelyezkedni pontosan. Ugye kell szállás, kaja, gép, internet, esetleg pár tárgy oda még... Azt tudom ott sokkal olcsóbb minden, de nem tudom pontosan mennyivel...
Pár ezer $. Most azt mondom 5k$-nál nem több, de majd írok konkrétumot, ha megtudom a változókat. :)
nem akarok gonoszkodó lenni, mert az első 18-20bi down az sose jó, de 20K hand az nem minta
Bátor egy elképzelés. Honnan jött az ötlet? Miért Thaiföld? Mit akarsz majd munkálkodni? Kivel mennél? :)
Bocs a sok kérdésért :)
Ez a csoda a bwin halforgatagában történt veled?:) Megesik, nálam most +2k a hó, 8 k ev-vel, és ebbe nincsenek benn coolerek se :)
Bátor egy elképzelés. Honnan jött az ötlet? Miért Thaiföld? Mit akarsz majd munkálkodni? Kivel mennél? :)
Bocs a sok kérdésért :)