ZsoleszAK47
Válasz nbzmgpkr kommentjére
2013. márc. 17. 0:07
Belabacsi obv!
Engem az érdekelne, hogy körülbelül hány magyar játékos van aki egy tornán nyert 50000$ fölött online? (nevek nélkül)
Maxxxika
Válasz QQ-Gigolo-7 kommentjére
2013. márc. 17. 0:11
QQ-Gigolo-7 :P
Bárcsak fele ekkora önbizalmam lenne :D
(Mondjuk 20 év körül volt nekem is)
shiningKKingdom
2013. márc. 17. 0:13
Döbbenten láttam, hogy camillo30 neve nem szerepel a listában, holott ő nemcsak a sunday million mezőnyét gyalázta le, hanem high stakes cash-ben is bizonyított. Nem is lehet kérdés.
cumizares
Válasz zulusierra kommentjére
2013. márc. 17. 0:13
Érdekes hogy csak MTT-seket írtál a felsorolásba.
Pepe, Kori és Kaló Dini is inkább Cg playa bár kétségtelen, hogy MTT ben is sikeresek.
trixilw
Válasz Maxxxika kommentjére
2013. márc. 17. 0:24
Bárcsak fele ekkora önbizalmam lenne :D
(Mondjuk 20 év körül volt nekem is)
Ha fele akkor lifetime upod lenne, akkor megjönne az :D
De ne sértődj meg gigolo, nem azért mondtam, up az jó és irigylésre méltó dolog. Továbbra is tartson ki!
zulusierra
Válasz cumizares kommentjére
2013. márc. 17. 0:24
Pepe, Kori és Kaló Dini is inkább Cg playa bár kétségtelen, hogy MTT ben is sikeresek.
Ja, igaz.
Szubjektív vélemény, de a legnagyobb felkészültséget szerintem a FLHE HU CG igényli, mert nem csak egy-két utcás játék, sokkal több a postflop döntés, még riveren is nagyon széles range-ekben kell gondolkodnod.
Szóval én olyan nevet mondanék amit a többség nem ismer. :)
Persze ez megint megint olyan felvetés aminek nincs sok értelme, mert a deep NL HU-nak is megvannak a maga nehézségei, stb.
knowthisgame
Válasz Maxxxika kommentjére
2013. márc. 17. 0:55
Egyértelműen Kéri Károly!
BPO eredmények:
2007-ben 2.
2008-ban 23.
2009-ben 16.
kár hogy már nem blogol itt :( :D
kidelpiero
2013. márc. 17. 0:56
Volt az oldalon egy nagyon jó képességű nyíregyi srác. Blogolt is, nagyon népszerű volt, mindig sok commentet kapott. Aztán gondolom mivel szerencsejátékról beszélünk és fortuna nem hordozta a csecsein abbahagyta. Pedig sokra vihette volna... Talán ő az akit képességei alapján a legjobbnak gondolok. :/