Póker Fórum Archívum > Pletykasarok > Ki a legjobb magyar játékos?

Holdenper
Válasz danfiu kommentjére
2013. márc. 17. 7:05

jungleman:D

Amúgy egyértelmű, hogy mindenki csak a saját területén ismeri a top játékosokat (meg egy-két híresebb MTT-st, mert velük vannak tele a hírek).

Én (és sok jó husng playa) husngben ezeket a játékosokat mondanám/mondanánk: Gorcsev, sawweee, loveplus, lazyduck, mrj

MTT-ből tippként a birseket írnám.

Sng nagyon szerteágazó (regspeed, turbo, hyper, MTSNG, 6max, FR, DoN, stb), és annyira nem vagyok benne a körforgásban...valószínű fricirics a legjobbak között van, meg Nosfiról is azt halottam, hogy elég jó.

Cgseket kb egyáltalán nem ismerem, szóval tippelni sem merek

És aki a PLOt űzi magas szinten, azok közül egyedül dánt ismerem, szóval wpgg, nálam nyerted ezt a kategóriát:D

Az abszolút legjobb játékosnál meg kéne állapítani, hogy mi alapján nevezzük ki a legjobbnak. Valószínű össze lehetne hozni egy olyan egyenletet, amiben ki lehetne számolni (valószínű érdemes lenne belevenni az órabért, az éves lejátszott órák számát, és adni egy skill-értéket a játéktípusnak).

Nem tudom cg-sek mennyit keresnek, de versenyjátékokban valószínű a sharkscope alapján a HUsngsek nyernének. Cgben is valószínű a HUcg-sek közül kerülhetne ki (ha műveli ezt valaki itthon magas szinten).
Ha a nyereség, és a befektetett idő alapján kb egyenrangú lenne egy HUsng és egy HUcg játékos, akkor pedig a HUcg nyerne, mert deepebben nehezebb döntéseket kell hoznunk.

Zsipali
Válasz nbzmgpkr kommentjére
2013. márc. 17. 9:05

Luigi. Nagyon sokféle játékot játszik, játszott, és mindben iszonyatosan jó.

S0nnyB1ack
2013. márc. 17. 10:24

Ötlapos pókerben Zsugabubus az első világviszonylatban is. De lehet Paragulis vagy az öreg Firppo jobb.

naggeri
2013. márc. 17. 10:36

PLO-ban láttam birséket magasabb téten tolni, ill. andrew bocchia HSen tolja magyarországról, (nem tudom hogy ő magyar e vagy sem) gondolom nem véletlenül van HSen.
összességében Luigi +1. Szerintem CG-ben ő a legösszetettebb ha az összes területet nézzük, plusz MTT eredményei sem "elhanyagolhatóak".

rockett
Válasz naggeri kommentjére
2013. márc. 17. 11:35

PLO-ban láttam birséket magasabb téten tolni, ill. andrew bocchia HSen tolja magyarországról, (nem tudom hogy ő magyar e vagy sem) gondolom nem véletlenül van HSen.
összességében Luigi +1. Szerintem CG-ben ő a legösszetettebb ha az összes területet nézzük, plusz MTT eredményei sem "elhanyagolhatóak".

Andrew amerikai állampolgár. Ennyi erővel tényleg inkább akkor már jungleman, ő is lakott(/lakik??) itt. :D Tényleg rengeteg kategóriára lehetne bontani a playereket, nem tudom kísérletezzek-e vele. Inkább dolgozom, hogy egyszer az én nevem is felmerüljön a topikban :D

Sogron22
Válasz S0nnyB1ack kommentjére
2013. márc. 17. 11:54

Ötlapos pókerben Zsugabubus az első világviszonylatban is. De lehet Paragulis vagy az öreg Firppo jobb.

De a végén már studot játszottak..:)))

Charlie
Válasz Sogron22 kommentjére
2013. márc. 17. 12:04

Waki!

knowthisgame
Válasz PokerEdge kommentjére
2013. márc. 17. 12:15

Én azért még Fóris Attilát megemlíteném:eek:.
meg Pintér Márk-ot hahahaha :D

jabyga
Válasz Charlie kommentjére
2013. márc. 17. 12:26

Waki!

Azé' nem!

Slynzor
2013. márc. 17. 12:26

QQ Dzsigi!

Élő ügyfélszolgálat