jungleman:D
Amúgy egyértelmű, hogy mindenki csak a saját területén ismeri a top játékosokat (meg egy-két híresebb MTT-st, mert velük vannak tele a hírek).
Én (és sok jó husng playa) husngben ezeket a játékosokat mondanám/mondanánk: Gorcsev, sawweee, loveplus, lazyduck, mrj
MTT-ből tippként a birseket írnám.
Sng nagyon szerteágazó (regspeed, turbo, hyper, MTSNG, 6max, FR, DoN, stb), és annyira nem vagyok benne a körforgásban...valószínű fricirics a legjobbak között van, meg Nosfiról is azt halottam, hogy elég jó.
Cgseket kb egyáltalán nem ismerem, szóval tippelni sem merek
És aki a PLOt űzi magas szinten, azok közül egyedül dánt ismerem, szóval wpgg, nálam nyerted ezt a kategóriát:D
Az abszolút legjobb játékosnál meg kéne állapítani, hogy mi alapján nevezzük ki a legjobbnak. Valószínű össze lehetne hozni egy olyan egyenletet, amiben ki lehetne számolni (valószínű érdemes lenne belevenni az órabért, az éves lejátszott órák számát, és adni egy skill-értéket a játéktípusnak).
Nem tudom cg-sek mennyit keresnek, de versenyjátékokban valószínű a sharkscope alapján a HUsngsek nyernének. Cgben is valószínű a HUcg-sek közül kerülhetne ki (ha műveli ezt valaki itthon magas szinten).
Ha a nyereség, és a befektetett idő alapján kb egyenrangú lenne egy HUsng és egy HUcg játékos, akkor pedig a HUcg nyerne, mert deepebben nehezebb döntéseket kell hoznunk.
Luigi. Nagyon sokféle játékot játszik, játszott, és mindben iszonyatosan jó.
Ötlapos pókerben Zsugabubus az első világviszonylatban is. De lehet Paragulis vagy az öreg Firppo jobb.
PLO-ban láttam birséket magasabb téten tolni, ill. andrew bocchia HSen tolja magyarországról, (nem tudom hogy ő magyar e vagy sem) gondolom nem véletlenül van HSen.
összességében Luigi +1. Szerintem CG-ben ő a legösszetettebb ha az összes területet nézzük, plusz MTT eredményei sem "elhanyagolhatóak".
PLO-ban láttam birséket magasabb téten tolni, ill. andrew bocchia HSen tolja magyarországról, (nem tudom hogy ő magyar e vagy sem) gondolom nem véletlenül van HSen.
összességében Luigi +1. Szerintem CG-ben ő a legösszetettebb ha az összes területet nézzük, plusz MTT eredményei sem "elhanyagolhatóak".
Ötlapos pókerben Zsugabubus az első világviszonylatban is. De lehet Paragulis vagy az öreg Firppo jobb.
Waki!
Én azért még Fóris Attilát megemlíteném:eek:.meg Pintér Márk-ot hahahaha :D
Waki!
QQ Dzsigi!