az mondjuk érdekelne, hogy hogyan teljesítetenek, kik, és mit játszanak a magyar hs cash játékosok:) neomorf is frissithetne a blogjat... :)
obv probirs
ki a legjobb juhászbojtár...
Ja, igaz.
Szubjektív vélemény, de a legnagyobb felkészültséget szerintem a FLHE HU CG igényli, mert nem csak egy-két utcás játék, sokkal több a postflop döntés, még riveren is nagyon széles range-ekben kell gondolkodnod.
Szóval én olyan nevet mondanék amit a többség nem ismer. :)
Persze ez megint megint olyan felvetés aminek nincs sok értelme, mert a deep NL HU-nak is megvannak a maga nehézségei, stb.
nlhe cg: allinmasta, geri, shiipthefliip, speeduporIgo - bár lehet, hogy van átfedés?
mtt: bélabá, probirs
sng-seket nem ismerem annyira, de gondolom fricirics1 köztük van
mixed game: Iteo
plo-ra kíváncsi lennék
nlhe cg: allinmasta, geri, shiipthefliip, speeduporIgo - bár lehet, hogy van átfedés?
plo-ra kíváncsi lennék
Torghelle Sándor. Nem inkább azt akartad kérdezni, hogy ki a második...??
cg-sek közül csak shiipthfliip-et tudom most azok közül akit leírtál de én bigát meg neot meg aggrobeart mondanám a top3-nak
Én azért még Fóris Attilát megemlíteném:eek:.
nlhe cg: allinmasta, geri, shiipthefliip, speeduporIgo - bár lehet, hogy van átfedés?"
"plo-ra kíváncsi lennék
A topik nyitasa sztem tok felesleges volt, mert nincs olyan, hogy legjobb pokerjatekos. Nyilvan mindenkinek megvan a sajat jatekterulete amiben jo, de osszkepet nagyon nehez lenne mondani.En nagyon tisztelem azokat a magyar playakat, akiknek nagyon komplex gondolkodasa van a pokerrol es magas poker IQ-val rendelkeznek, mint pl Luigi es G*ri.Volt szerencsem probirs-sel egyutt lakni fel evet, es azt kell h mondjam h o is nagyon tehetseges, a vereben van a poker. MTT-ben probirset, Bela,Luigi-t es breeth-t(habar az o jatekat nem ismerem annyira) tartom a legjobbnak.Vannak meg kiemelkedo pokerjatekosok, de a neveket hosszu lenne felsorolni es kategorizalni.