Póker Fórum Archívum > Pletykasarok > Ki a legjobb magyar játékos?

nyehehe
Válasz nbzmgpkr kommentjére
2013. márc. 17. 1:04

az mondjuk érdekelne, hogy hogyan teljesítetenek, kik, és mit játszanak a magyar hs cash játékosok:) neomorf is frissithetne a blogjat... :)

knowthisgame
2013. márc. 17. 1:07

obv probirs

jabyga
Válasz bakyka kommentjére
2013. márc. 17. 1:23

ki a legjobb juhászbojtár...

Engem ez érdekelne!

Ja, igaz.
Szubjektív vélemény, de a legnagyobb felkészültséget szerintem a FLHE HU CG igényli, mert nem csak egy-két utcás játék, sokkal több a postflop döntés, még riveren is nagyon széles range-ekben kell gondolkodnod.
Szóval én olyan nevet mondanék amit a többség nem ismer. :)
Persze ez megint megint olyan felvetés aminek nincs sok értelme, mert a deep NL HU-nak is megvannak a maga nehézségei, stb.

Ez meg már inkább azt a kérdést feszegeti, hogy melyik játékban a legkisebb a szórás? Viszont a kettő nem állítható párhuzamba, mert lehet, hogy a legjobb magyar 7card stud játékos messze elmarad tudásában mondjuk a 3. legjobb hyper fullring sng-stől. Valóban egyedül úgy van értelme a kérdésnek, hogy ha külön bontjuk a játékokat/típusokat.
A ki a legjobb kérdésben meg nyilván az eredmények a döntőek. Érékelhető mintán hol-ki nyerte a legtöbbet. Mivel a pókert még mindig pénzre játszák...

Az értkelhető mintát javítanám "k**vanagy" mintára. Ebből a szempontból pont az mtt-t a legnehezebb megítélni, nézzük csak meg Koryt, vagy Kalót. Gyorsan kijött(ek) nekik a nagy score(ok), mégis lehet, hogy 1239 év alatt masszív bukók lennének(mondjuk erre kicsi az esély, de megvan).

crazy3317
2013. márc. 17. 1:42

nlhe cg: allinmasta, geri, shiipthefliip, speeduporIgo - bár lehet, hogy van átfedés?
mtt: bélabá, probirs
sng-seket nem ismerem annyira, de gondolom fricirics1 köztük van
mixed game: Iteo
plo-ra kíváncsi lennék

mátííí
Válasz crazy3317 kommentjére
2013. márc. 17. 3:26

nlhe cg: allinmasta, geri, shiipthefliip, speeduporIgo - bár lehet, hogy van átfedés?
plo-ra kíváncsi lennék

cg-sek közül csak shiipthfliip-et tudom most azok közül akit leírtál de én bigát meg neot meg aggrobeart mondanám a top3-nak

jak1
2013. márc. 17. 3:35

Torghelle Sándor. Nem inkább azt akartad kérdezni, hogy ki a második...??

titcar
Válasz mátííí kommentjére
2013. márc. 17. 4:02

cg-sek közül csak shiipthfliip-et tudom most azok közül akit leírtál de én bigát meg neot meg aggrobeart mondanám a top3-nak

nice level :)

PokerEdge
Válasz titcar kommentjére
2013. márc. 17. 5:35

Én azért még Fóris Attilát megemlíteném:eek:.

balu999
Válasz crazy3317 kommentjére
2013. márc. 17. 5:46

"plo-ra kíváncsi lennék
"
Dánfiú :)

danfiu
Válasz balu999 kommentjére
2013. márc. 17. 6:18

A topik nyitasa sztem tok felesleges volt, mert nincs olyan, hogy legjobb pokerjatekos. Nyilvan mindenkinek megvan a sajat jatekterulete amiben jo, de osszkepet nagyon nehez lenne mondani.En nagyon tisztelem azokat a magyar playakat, akiknek nagyon komplex gondolkodasa van a pokerrol es magas poker IQ-val rendelkeznek, mint pl Luigi es G*ri.Volt szerencsem probirs-sel egyutt lakni fel evet, es azt kell h mondjam h o is nagyon tehetseges, a vereben van a poker. MTT-ben probirset, Bela,Luigi-t es breeth-t(habar az o jatekat nem ismerem annyira) tartom a legjobbnak.Vannak meg kiemelkedo pokerjatekosok, de a neveket hosszu lenne felsorolni es kategorizalni.

Élő ügyfélszolgálat