Póker Fórum Archívum > Póker Akadémia cikkek, hírek > A PokerSnowie 23 bb/100-zal veri az ellenfeleket

naggeri
Válasz Pokeradmin kommentjére
2013. dec. 20. 13:07

na ennyi volt a NL HE cash game.
térjetek át omaha-ra

kiscash
2013. dec. 20. 13:41

hát, én mtt játékos vagyok, ezért egy full ring freez out nl100at toltam. HU-t már nem játszottuk le, mert a progi fordítva rakta be a kisvak nagyvakot :) Viszont beigazolódott amit már én is sejtettem, hogy sok value-t hagyok a value handjeimben. Ettől függetlenül ha a valós NL100 így működne nem hezitálnék átnyergelni. Gyakorlatilag 1 játékosnak volt light 4bet range-e, volt akinek 100as fold to cbetje volt. Szinte mindegyik snowie-ról elmondható volt, hogy 3bet-hez és restealhez nem igazán tudtak alkalmazkodni (még)

misirulez
2013. dec. 20. 14:00

400 handnél vagyunk, szerintem az utolsó 200 handet eltiltelte, mivel elég jól futok, mindjárt hit%runolok

szerk.:
Hol a cset ablak? Iinkább felcsalnám magasabb tétre:
Image

Holdenper
Válasz misirulez kommentjére
2013. dec. 20. 15:48

HU CAP gondolom nincs benne

MerACE
Válasz dosattakk kommentjére
2013. dec. 20. 16:26

toltam 900 hand hu-t. totál beteg, nagyon meglepett mennyire jól és banceoltan játszik. sokat 3betel cr-el és blöfföl, nagyon aggresszívan játsza a drawkat és sokszor slowplayel nutz-zal vica versa, de exploitálható a bot és van hogy egyértelmű kasszában azt írja hogy minusz ev a call pl.: oop voltam JTo cr-elek 8T5 rainbown 4 turn 80%ot emelek, river A-t checkelem ő allin megy én snapcall mutat 97o, de ez kb ha shoveol elégszer lesz blöff. mind1 nagyon jól lehet rajta gyakorolni, ami zavar hogy 0.1 ponttal maradtam le a world classtől.

Én 6max SH-t próbáltam. Mivel elsőre én is úgy láttam, hogy 0,1 ponttal maradtam le a world classtól, a hsz-ed miatt gyanút fogtam. Aztán rájöttem, hogy ezek azok a handek, amik alapból benne vannak. Az import fülnél tudod kiválasztani a saját handjeidet. 36 hand sikerült extraterrestrial szinten, de még gyűjtöm a mintát. :D 2k hand után meglátjuk, kíváncsi vagyok. Máris volt egy érdekes hibám egyébként, bár már nem SH-t játszok, de UTG nyitás ellen CO-ból calloltam 66-tal, közben dobni (!!) kellene. :O

mikki86
2013. dec. 20. 17:18

Az "egészséges pókerökológiához" pont egy ilyen programra volt még szükség, mert ugye a póker fejlődése az egy nagyon hasznos dolog, mindenkinek érdeke.

mikki86
Válasz MerACE kommentjére
2013. dec. 20. 17:21

Kis pp vs UTG sima fold, rákerestél volna a coldcalljaidra, láttad volna hogy mínuszos. Most ezt megtette más helyetted, ami neked jó. Viszont mindenki másnak is megcsinálja, ami, lévén negatív összértékű játékról van szó a póker képében, elég nagy szopás.

Carragher_x
Válasz mikki86 kommentjére
2013. dec. 20. 17:58

Kis pp vs UTG sima fold, rákerestél volna a coldcalljaidra, láttad volna hogy mínuszos. Most ezt megtette más helyetted, ami neked jó. Viszont mindenki másnak is megcsinálja, ami, lévén negatív összértékű játékról van szó a póker képében, elég nagy szopás.

Akárhogy nézem, nekem pl pluszos és biztos vagyok benne, hogy sokkal nagyobb mintám van mint neked :D Azért ezek a dolgok nem ilyen egyszerűek, az egy dolog, hogy gto szerint mondjuk dobni kéne, de a legtöbb játékos ellen az exploitív stratégia a célravezető.

asdator
Válasz Carragher_x kommentjére
2013. dec. 20. 18:00

Akárhogy nézem, nekem pl pluszos és biztos vagyok benne, hogy sokkal nagyobb mintám van mint neked :D Azért ezek a dolgok nem ilyen egyszerűek, az egy dolog, hogy gto szerint mondjuk dobni kéne, de a legtöbb játékos ellen az exploitív stratégia a célravezető.

Nekem is pluszos 500K handes adatbázist leszűrve!

Maxxxika
2013. dec. 20. 18:04

végre megtaláltátok mikki leakjét

Élő ügyfélszolgálat