Limit, pontosabban tudásfüggő. Beülnék NL2-re nyilván jól teljesítene az ottani UTG-k ellen is, de hasonló képességű ellenfelek ellen jobb a dobás.
Nekem is pluszos 500K handes adatbázist leszűrve!
Limit, pontosabban tudásfüggő. Beülnék NL2-re nyilván jól teljesítene az ottani UTG-k ellen is, de hasonló képességű ellenfelek ellen jobb a dobás.
MerACE:
kenem, én azzal kezdtem hogy kitöröltem ami alapba benne volt sample hand. amúgy is az nálam 9 körül volt az meg ugye expert. szóval tényleg annyi pontom lett :) de ha gondolod belinkelem a handet én játszottam csak emlékszem rá csak nem vagyok ekkora cocknoob:D
Oké, meggyőzhető vagyok.
dosattakk: Hehe, akkor egy jó nagy véletlennek vagyunk szemtanúi, ez segített nekem abban, hogy észrevegyem, hogy én viszont cocknoob vagyok. :D
Ez a program azért még nem tökéletes, és egyáltalán nem biztos, hogy minden szituációban optimálisan játszik, szerintem ez lehet a helyzet a pp-knél is. A program honlapján lehet olvasni az erősségeiről, gyengeségeiről is. Amit nagyon érdekesnek találtam, az a betméretezéssel kapcsolatos dolog egyébként. Meg azért azt se gondoljuk, hogy most egyből mindenki PokerSnowie szinten fog játszani.
upd.: Ez a mondat viszont elkeserítő: "With PokerSnowie's strengths covered here, we believe that PokerSnowie is not only by far the most advanced artificial intelligence-based software for Poker, but most likely also superior to the world's best poker professionals." :D
KK
Nagyon jónak tűnik a program, de még lesz rajta mit csiszolni.
Példaképp itt az egyik handem , 6-max, NL20.
UTG raise 0.60, MP call, CO raise 2.40, én pedig SB-ből re-raise 6$-ig KK-val. Mindenki dob, CO all-in megy amit callolok. Szerinte itt a helyes megoldás a fold, error ratehez pedig 7.06-ot ír ehhez a movehoz.
Vagy én értelmezek rosszul valamit a programban ?
Ha ez volt az első 4beted, akkor szerintem KK/AA fogja csak rádtolni, szóval lehet -EV. Nyilván fontos, milyen statjai vannak rólad a gépnek.
Ha ez volt az első 4beted, akkor szerintem KK/AA fogja csak rádtolni, szóval lehet -EV. Nyilván fontos, milyen statjai vannak rólad a gépnek.
Na, most a kíváncsiság kedvéért nl400as mineolt handeken is rászűrtem erre...A legtöbb regnek ott is pluszos ez.