Leftyyy a 100 euródat nem tudom vissza adni így, hogy 500-on rosszalkodsz ;) de hatalmas gratula! :cool:
GL a továbbiakban!
Engem is *****ra meglepett, pedig regen amikor poenbol raneztem hogy allnak a nagyobb versenyeken PSen, akkor mindig a CG vagy HUSNG jatekosoknak szurkoltam :)
Leftyyy a 100 euródat nem tudom vissza adni így, hogy 500-on rosszalkodsz ;) de hatalmas gratula! :cool:
GL a továbbiakban!
Engem is *****ra meglepett, pedig regen amikor poenbol raneztem hogy allnak a nagyobb versenyeken PSen, akkor mindig a CG vagy HUSNG jatekosoknak szurkoltam :)
wow, ez durva, amit mond!!! akkor meg mennyire vakon voltam.... ezt akkor jól végig is hallgatom!:D
Ilyen, amikor az ember tényleg csak az egyik oldalt ismeri... most már azt mondanám, h nem is lehet összehasonlítani.... pedig póker... 100bb deep....kemény
Akartam is kommentelni, hogy jobb lett volna, ha ez a rész kimarad a beszélgetésből, mert nagyon nem áll össze. Jobb vagy, mint az mtt-sek, főleg deepen, de játszod a hot 100at, ami jól megy, de tudjuk, hogy egyáltalán nem deep játék, nem is értettem. A mintáról nem is beszélve. kb 10 évig csak mtt-ztem, pár éve cashezek, de nekem pont az ellenkező a véleményem nagy átlag cashes véleménnyel, hogy a cashesek jobbak, meg nehezebb játék a cg stb. Szerintem az mtt rohadtul nem összehasonlítható a cashsel, és persze a cashes jobb cashen az mtt-snél, de hogy mtt-n nem lesz jobb az mtt-snél az biztos. Az mtt nem a deep játékról szól, és ami nagyon nehéz benne, hogy ezer féle stackállás van ezer féle rangekkel preflop ezerféle helyzettel, hogy éppen a verseny melyik szakaszában járunk, stb. Szóval az én véleményem, hogy emberi agy számára, sokkal nehezebben emészthető az mtt.
Lefty nem kell tovább magyarázni a bizonyítványod! Nem maradt más út.
Csak a nyilvános bocsánatkérés a magyar MTT társadalom felé!! Fizetett grill partyval, előre behűtött hideg alkoholos italokkal.
Ilyen körülmények között hajlandóak leszünk eltekinteni ettől a kis hablatyolásodtól...:rolleyes:;)
Lefty nem kell tovább magyarázni a bizonyítványod! Nem maradt más út.
Csak a nyilvános bocsánatkérés a magyar MTT társadalom felé!! Fizetett grill partyval, előre behűtött hideg alkoholos italokkal.
Ilyen körülmények között hajlandóak leszünk eltekinteni ettől a kis hablatyolásodtól...:rolleyes:;)
Elismerem...az MTTsek jobb pókerjátékosok és jobb emberek, mint én!!!! Danfiu névre foglalva mindenkit várok szeretettel egy all you can fogyasztani estére majd a nyitás után!!!!!
Száz szónak is egy a vége...