gizda: " Miért van az, hogy a pókerből nyert pénzek nagyrészét nem a pókerjátékosok teszik el hanem a nagycég?"
titcar: "szerinted az amúgy nem gond, hogy (...) sokkal több pénz vándorol a termekhez?"
gizda: "Nem értem, hogy ez hogyan kapcsolodik a témához"
:D :D :D
Azert kicsit segitek:
Ha 15bb/100zal verem a mezonyt, az ugy nez ki kb, hogy ebbol 10bb/100 jut a teremnek (rake), 5bb/100 pedig nekem.
Ha a backing maffia ramtelepszik, es vedelmi penzt kell fizetnem, akkor (a pelda kedveert hogy egesz szamok legyenek), nekem jut 3bb/100, a backingnek pedig 2bb/100.
Te pedig amiatt rinyalsz, hogy a 15 bb/100bol 2 bbt elvevo backing tonkretesz mindent, de a 10bb/100zat kereso teremnek "semmi koze az egeszhez, amirol most szo van"
Amugy a backing is szolgaltatast nyujt, amiert penzt ker, mint a terem. Ad neked lovet, meg oktatast. Raadasul oket meg tudod kerulni, a termeket viszont nem.
Ha beülsz nl200ra, akkor ne csodálkozz, hogy nem kezdőkkel kell játszanod... ebben az ég világon semmi furcsa nincs.. Ha csak pókerezni akarsz kezdőkkel, akkor ott van a micro tét.. Eléggé irreális elvárás, hogy midstakesen ott ülj a sok kezdővel és te meg keresd szépen a pénzt probléma nélkül.. Az, hogy esetleg régen így működött az egy dolog... de szépen le lett írva az evolúciója a pókernek, ami szintén egy természetes folyamat.
Ibiza my dood.
Komolyan úgy gondolom hogy trollkodsz csak, nehéz feltételezni mást, mert az azt jelentené h nem direkt csinálod hanem komolyan kérdezed meg mondod ezeket.
Mi köze van annak az egészhez, hogy a pókeroldal mennyi pénzt rak le amikor az egész beszélgetés arról szól hogy a játékos álltal megszerzett pénzt hogyan sápolja meg a backing, és vágja félbe. (A rake-et a terem leveszi minden potból mielőtt a playerhez kerülne, ezért azt sosem nyeri meg. De ez tök mellékes)
Nem a pókerből minden úton eltünő pénzről beszéltem hanem egy játékos álltal megnyert pénzről.
Továbbra se magyarázod el hogy hogyan működik az, hogy régen hogyan lehetett csak kevesebb rake-et termelni.
A spin amihez én értek (egy kicsit, közelsem annyira mint sokan akik nálam jobbak és régebb óta tolják) ezt az egész érvelésedet ketté töri mert ott a hyper verzióba ami eddig volt a GG-n egyetlen player sem nyert. Mindenki a RB-ből élt meg. A fejére állítja azt az állításod is miszerint több rake-et termelni rosszabb, egyfelől több rake = több rb (ha amúgy minuszos a játék ez jó és mert ha 100% fölötti RB-d van, akkor kurvára hogy rohadt hasznos a playernek mert a terem fizet neki, hogy játszik. Tehát a terem ezektől a playerektől -% rake-et gyűjt be és a backing elveszi a teljes rake meg az extra ami a 100% fölött van-nak a felét, néha 60-65%-át.
A backing nem nyújt szolgáltatást csak annyira amennyire egy alkalmazó az alkalmazottnak. Úgy érzem olyan szinten vagy homályba hogy mi a valóság hogy ilyen téves képzeteid vannak mint a fentebbi.
Jóhogynem fizetek külön a munkáltatómnak azért, mert a munkám során a szakértelmem nőtt a munkába amit végeztem. Elég beteg vagy ha ezt szolgáltatásnak látod.
Azert kicsit segitek:
Ha 15bb/100zal verem a mezonyt, az ugy nez ki kb, hogy ebbol 10bb/100 jut a teremnek (rake), 5bb/100 pedig nekem.
Ha a backing maffia ramtelepszik, es vedelmi penzt kell fizetnem, akkor (a pelda kedveert hogy egesz szamok legyenek), nekem jut 3bb/100, a backingnek pedig 2bb/100.
Te pedig amiatt rinyalsz, hogy a 15 bb/100bol 2 bbt elvevo backing tonkretesz mindent, de a 10bb/100zat kereso teremnek "semmi koze az egeszhez, amirol most szo van"
Amugy a backing is szolgaltatast nyujt, amiert penzt ker, mint a terem. Ad neked lovet, meg oktatast. Raadasul oket meg tudod kerulni, a termeket viszont nem.
Én meg neked segítek.
Beül a hobbijátékos NL200-ra, az egyszerűség kedvéért legyek én magam. Gyorsan odaül 5 reg. Én meg elkezdek veszteni mondjuk 100bb/100-zal.
Akkor ebből a 100-ból 10 a teremé 45 a regeké 45 a backing csoportok tulajdonosaié. Szerinted kit utálok jobban.
Magadat amiért olyan téten játszol ahol a regek 100bb/100-al vernek :D
De azt érted hogy nem mindenki azért pókerezik mert ebből akar megélni, de vágja annyira a valóságot, hogy nem tagadja az igazságot és beismeri hogy a regek ellen igenis sokat bukik.
Akkor most ne üljön be olyan tétre játszani amilyenen szeretne, mert akkor a ***** szar példa ami fel lett hozva ezen az úton is teljesen megsemmisül ? XD
Én csak azt akartam mondani, hogy ne próbáld megérteni mert az lehetetlen, helyette inkább próbáld felismerni az igazságot azaz, hogy nincs kanál.
Mindenki a RB-ből élt meg. A fejére állítja azt az állításod is miszerint több rake-et termelni rosszabb, egyfelől több rake = több rb