Ha valaki a terem segítségére szorul ahhoz, hogy nyerni tudjon (rakeback), akkor nem lehet túl jó játékos... Talán jobban meg kellene válogatni az indulólapokat!
Ha nem lenne rakeback....
Imádom, mikor tudatlan hülye gyerekek random fikáznak elismert játékosokat.
Kérdezem én, hogy szarospatkó , junkies330 , Ice-pocó , és a többi "jó indulatú" delikvens fel tud-e legalább tized annyi eredményt mutatni, mint Fricirics?!
Ha nem, akkor meg szerintem nyugodtan csendesen hallgassatok el szépen ...
Ha tudtok jobb eredményt mutatni, nagyobb profitot, mint Ő, akkor pedig lássuk a grafikonokat.
Ilyenkor merre vannak az új moderátorok? Meg persze a régiek is.:confused:
Még nincsenek új moderátorok. :)
A héten mindenféleképpen beállítjuk a hozzáféréseket és ezután a tettek mezejére léphetnek a közösség által választott moderátorok. ;)
Imádom, mikor tudatlan hülye gyerekek random fikáznak elismert játékosokat.
Kérdezem én, hogy szarospatkó , junkies330 , Ice-pocó , és a többi "jó indulatú" delikvens fel tud-e legalább tized annyi eredményt mutatni, mint Fricirics?!
Ha nem, akkor meg szerintem nyugodtan csendesen hallgassatok el szépen ...
Ha tudtok jobb eredményt mutatni, nagyobb profitot, mint Ő, akkor pedig lássuk a grafikonokat.
De ezek nem kritikák...Ha valaki azt mondja, hogy látta játszani fricit és hülyeségeket csinált akkor oké, de azzal jönni, hogy ő nem pro, mert a rakebackből (AZAZ A TEREMBŐL! :D ) él, az színtiszta hülyeség/trollkodás.
Mellesleg ha valaki kritizál, akkor ahhoz hozzátartozik, hogy valaki majd őt is kritizálja, tehát nem értelek...
ennyi értelmetlen f@szságot, amit összetudtok hordani :D
(mind1 jól szórakozok)
No meg a benzin is drágul.