Póker Fórum Archívum > Póker Akadémia cikkek, hírek > Fricirics a világ harmadik SNE-je 2013-ban

Holdenper
Válasz birs320 kommentjére
2013. nov. 4. 17:52

Ha valaki a terem segítségére szorul ahhoz, hogy nyerni tudjon (rakeback), akkor nem lehet túl jó játékos... Talán jobban meg kellene válogatni az indulólapokat!

Biztos eltanulta azt a hülyeséget Bélabától, hogy két magas lappal betesszük pre :(

zulusierra
Válasz AlcoholPro kommentjére
2013. nov. 4. 18:34

Ha nem lenne rakeback....

De VAN.
Ha nem lenne két kezed akkor meg nem emelgetnéd olyan könnyen a sörösüveget.

Havi 2-3 guriga, össz-vissz ezt tudta intézni magának felnőtt korára csórikám.
Ne bántsd ezért, arra jók az ilyen lúzerek hogy a saját sikereidet hozzájuk tudd mérni.

dfecco23
Válasz Pokeradmin kommentjére
2013. nov. 4. 18:48

Imádom, mikor tudatlan hülye gyerekek random fikáznak elismert játékosokat.

Kérdezem én, hogy szarospatkó , junkies330 , Ice-pocó , és a többi "jó indulatú" delikvens fel tud-e legalább tized annyi eredményt mutatni, mint Fricirics?!

Ha nem, akkor meg szerintem nyugodtan csendesen hallgassatok el szépen ...

Ha tudtok jobb eredményt mutatni, nagyobb profitot, mint Ő, akkor pedig lássuk a grafikonokat.

ceewyl
Válasz Tieru kommentjére
2013. nov. 4. 20:00

Ilyenkor merre vannak az új moderátorok? Meg persze a régiek is.:confused:

Még nincsenek új moderátorok. :)

Admin
Válasz ceewyl kommentjére
2013. nov. 4. 20:22

Még nincsenek új moderátorok. :)

A héten mindenféleképpen beállítjuk a hozzáféréseket és ezután a tettek mezejére léphetnek a közösség által választott moderátorok. ;)

Maxxxika
Válasz Admin kommentjére
2013. nov. 4. 20:37

A héten mindenféleképpen beállítjuk a hozzáféréseket és ezután a tettek mezejére léphetnek a közösség által választott moderátorok. ;)

Mindenki elvállalta?

kidelpiero
Válasz dfecco23 kommentjére
2013. nov. 4. 21:29

Imádom, mikor tudatlan hülye gyerekek random fikáznak elismert játékosokat.

Kérdezem én, hogy szarospatkó , junkies330 , Ice-pocó , és a többi "jó indulatú" delikvens fel tud-e legalább tized annyi eredményt mutatni, mint Fricirics?!

Ha nem, akkor meg szerintem nyugodtan csendesen hallgassatok el szépen ...

Ha tudtok jobb eredményt mutatni, nagyobb profitot, mint Ő, akkor pedig lássuk a grafikonokat.

Én meg ettől a felfogástól megyek falnak... Gondolom Jamie Goldot, a magyar labdarúgó válogatottat, politikusokat ugyanúgy nem lehet kritizálni, mert hát többet értek el mint mi. :/

Az elismert játékos léthez általában hozzátartozik az ismertség is, az ismertséghez meg a kritika. Ami meglepő, hogy titeket jobban zavarnak ezek a kritikák, mint magát az érintettet. :D

hwd
Válasz kidelpiero kommentjére
2013. nov. 4. 21:49

De ezek nem kritikák...Ha valaki azt mondja, hogy látta játszani fricit és hülyeségeket csinált akkor oké, de azzal jönni, hogy ő nem pro, mert a rakebackből (AZAZ A TEREMBŐL! :D ) él, az színtiszta hülyeség/trollkodás.
Mellesleg ha valaki kritizál, akkor ahhoz hozzátartozik, hogy valaki majd őt is kritizálja, tehát nem értelek...

iKeksz
2013. nov. 4. 22:01

ennyi értelmetlen f@szságot, amit összetudtok hordani :D
(mind1 jól szórakozok)

jak1
2013. nov. 4. 22:07

No meg a benzin is drágul.

Élő ügyfélszolgálat