kidelpiero
Válasz hwd kommentjére
2013. nov. 4. 22:16
De ezek nem kritikák...Ha valaki azt mondja, hogy látta játszani fricit és hülyeségeket csinált akkor oké, de azzal jönni, hogy ő nem pro, mert a rakebackből (AZAZ A TEREMBŐL! :D ) él, az színtiszta hülyeség/trollkodás.
Mellesleg ha valaki kritizál, akkor ahhoz hozzátartozik, hogy valaki majd őt is kritizálja, tehát nem értelek...
Ő nem kritizálta a trollokat, hanem kimondta, hogy csak az kritizálhat, aki ugyanolyan, vagy jobb mint a kritika alanya... A téma nem érintett meg, ahhoz nem is szóltam hozzá, de ez a felfogás zavar.
AlcoholPro
Válasz SajtiEgon kommentjére
2013. nov. 4. 23:22
Másról van itt szó: a kereskedelmi gyakorlatban bevált "nagyobb tételben olcsóbb" elvről.
Lássunk egy tényleg egyszerű példát:
Lejátszom 100 db 5,5 dolláros HU SNG-t, ez kerül 550 (500+50) dollárba.
Megnyerek 52 db-ot (tehát 48-at buktam csak), nyereményem 520 dollár - ami összesítve 30 dollár veszteség.
Eddig még tehát az a helyzet, hogy az ellenfeleket verem, de az ellenfeleket plusz a termet nem.
Viszont ha kapok 75% RB-t, akkor az 50 helyett már csak 12,5 dollár fizetek a teremnek tehát a 100 SNG összesen 512,5-be került - azaz 7,5 dollár profitot realizáltam.
Ezt én értem, viszont a mikró és közepes téten sng-t és mtt-t játszó emberek a PS-en a 75%-hoz képest gyakorlatilag semmi nem kapnak, mert nekik ugye nem jár, így csak a színtiszta játékból tudnak (ha tudnak) profitot elérni. Tehát ha 10 dolláron produkálod ugyanazt a teljesítményt, sőt sokkal jobbat mint magasabb téten még mindig sokkal szarabbul fogsz járni.
szarospatko
Válasz AlcoholPro kommentjére
2013. nov. 4. 23:30
. Tehát ha 10 dolláron produkálod ugyanazt a teljesítményt, sőt sokkal jobbat mint magasabb téten még mindig sokkal szarabbul fogsz járni.
Sőt még bukó is leszel mert nem vered a raket :eek:
ivan41
Válasz jak1 kommentjére
2013. nov. 4. 23:37
A múltkor Fricirics mögött álltam a pénztárnál a boltban.
Nagyon megszégyenítette Őt a pénztáros, mert azt mondta, hogy Ő nem nyerte a pénzt, csak a rakeback miatt van pluszban. Ezért megkérték, hogy pakoljon szépen vissza mindent a polcra, és majd akkor jöjjön, ha tisztességesen ( nyereményből ) van a pénze.
tylerhungary
2013. nov. 4. 23:44
Ezt én értem, viszont a mikró és közepes téten sng-t és mtt-t játszó emberek a PS-en a 75%-hoz képest gyakorlatilag semmi nem kapnak, mert nekik ugye nem jár, így csak a színtiszta játékból tudnak (ha tudnak) profitot elérni. Tehát ha 10 dolláron produkálod ugyanazt a teljesítményt, sőt sokkal jobbat mint magasabb téten még mindig sokkal szarabbul fogsz járni.
akkor irány mid/high stakes:)
AlcoholPro
Válasz tylerhungary kommentjére
2013. nov. 4. 23:55
akkor irány mid/high stakes:)
Rendben! Ha valaki megsztékel 100K-val vagy esetleg berántok egy ötös lottót, akkor indaltatom a karriert! :))
szarospatko
2013. nov. 5. 0:01
Rendben! Ha valaki megsztékel 100K-val vagy esetleg berántok egy ötös lottót, akkor indaltatom a karriert! :))
Esetleg luxor vagy skandi is megteszi:D vagy HS TippMix is beadhat valamit :))
zulusierra
2013. nov. 5. 0:49
...ha 10 dolláron produkálod ugyanazt a teljesítményt, sőt sokkal jobbat mint magasabb téten...
Most komolyan megint megérkezünk oda hogy a micro regek legalább annyit tudnak mint a hs regek?
Frici azért tud hs-en játszani mert 10$-on már produkálta azt a bizonyos teljesítményt aztán mid stakes-en, és eleinte high stakes-en is.
Mindenki előtt ott a lehetőség hogy feljebb jusson, nem a csúnya, gonosz terem tehet róla ha nem sikerül.
OK hogy mostanában már BE-t sem hoz, de azt a -1% ROI-is irgalmatlan nehéz elérni ott, akármilyen furán hangzik ez.
Gera Zoltánt sem cikizte senki mert a csapatát rendszeresen megelőzte a MU meg a Chelsea.
Hozzá hasonlóan Frici is a tehetségének és a munkájának köszönhetően eljutott az "angol első osztályba", elég viccesen néztek ki kívülről amikor egy megye kettes kispadon ülve, egy sör meg cigi mellett megfejtitek a történetét.
Holdenper
Válasz zulusierra kommentjére
2013. nov. 5. 3:02
Ez nem igaz, mert a HS sokkal könnyebb. Ott tisztelik az emelést, és csak a top 20%-kal játszanak, nem kerülnek partiba ilyen 78s, meg KTo, meg ilyen vicc lapokkal
Shokyu
2013. nov. 5. 3:44
Vagy végigverhetnéd a mezőnyt az aljáról, ahogy ő is tette anno (és nem -1% roival) és felépíthetnél egy oda való bankrollt. Egy hétgi sem tartana az a 100k, ha csak úgy megstakelnének egy random 10$-os nyerő játékost 200$ avg téten.