AlcoholPro
Válasz Shokyu kommentjére
2013. nov. 5. 3:55
Vagy végigverhetnéd a mezőnyt az aljáról, ahogy ő is tette anno (és nem -1% roival) és felépíthetnél egy oda való bankrollt. Egy hétgi sem tartana az a 100k, ha csak úgy megstakelnének egy random 10$-os nyerő játékost 200$ avg téten.
Éppen ezért örülnék egy gazdag, ámde bátor befektetőnek, aki hozzámvágná a 100K-t és bebizonyítanám, hogy nem igaz amit írtál. :D
bia89
Válasz junkies330 kommentjére
2013. nov. 5. 4:49
ebből látszik hogy csak breakeven player
hasonlitsátok csak össze a fricirics isteneteket Jorj95-el ;)
fogalmad sincs, hogy jorj95 nek miért mutat plusszt az SC és valójában mennyi az a plussz, de senki nem fogja neked elmagyarázni, te csak irigykedj tovább :)
AlcoholPro
Válasz bia89 kommentjére
2013. nov. 5. 5:03
fogalmad sincs, hogy jorj95 nek miért mutat plusszt az SC és valójában mennyi az a plussz, de senki nem fogja neked elmagyarázni, te csak irigykedj tovább :)
Kár, hogy nem magyarázod el, engem és szerintem sokakat érdekelt volna. :( Azt akarod mondani csal a sharkcope nála? Vagy miért lenne kevesebb a profitja a szatokból, mint amennyi ott látszik?
imTheDoctor
Válasz Pokeradmin kommentjére
2013. nov. 5. 10:11
No meg a benzin is drágul.
te meg hazudol mer' olcsósodik :D
am meg mindenki fossa le a bokáját, aki többet nyer, mint én :DD
a 100k ide is jöhet, de tuti soha többet nem látja a gazdája, meg engem se a termek közelébe :P
redoubtable
Válasz AlcoholPro kommentjére
2013. nov. 5. 10:57
Éppen ezért örülnék egy gazdag, ámde bátor befektetőnek, aki hozzámvágná a 100K-t és bebizonyítanám, hogy nem igaz amit írtál. :D
Keresd meg Fricit. Neki van 100K$. biztos venne tőled coachot.
erikkke
2013. nov. 5. 11:05
a krumpliról ne is beszéljünk :S
Thorles
2013. nov. 5. 13:13
Birom mikor valaki előás egy fél évvel ezelőtt kihalt topikot, erre majdnem több hozzászólás jön, mint eredetileg :D (tegyük hozzá hogy az akkori 88 nagy része annyi hogy "grat")
Harvey
Válasz Thorles kommentjére
2013. nov. 5. 13:24
Birom mikor valaki előás egy fél évvel ezelőtt kihalt topikot, erre majdnem több hozzászólás jön, mint eredetileg :D (tegyük hozzá hogy az akkori 88 nagy része annyi hogy "grat")
Es ez igy is volt rendjen.
Nem tudom miert nem hideolja magat Frici scn, sok butus sajat grafjan kene, hogy sirjon akkor:)
Gaabeesz
Válasz Harvey kommentjére
2013. nov. 5. 13:27
Es ez igy is volt rendjen.
Nem tudom miert nem hideolja magat Frici scn, sok butus sajat grafjan kene, hogy sirjon akkor:)
Mert még így is tiszteletre méltó az eredmény :)