Jó mindent meg lehet magyarázni mert hát "más a leveling/skill/history" a WSOP ME-n. Néz fel egyébként külföldi fórumokra és láthatod, hogy elfogulatlanul, miket gondolnak az emberek.
Egyébként még egyszer gratulálok Korinak tényleg történelmet írt, de a véleményemet tartom ez van.
Külföldön nyert nyereménynél választhat a játékos, hogy ott adózza le, vagy belföldön. Amcsiban sokkal kedvezőbbek a feltételek, nyilván ott fogja leadózni. Már bocs.
Az Amcsi adózási feltételeket leírná valaki egyébként, hogy miért sokkal kedvezőbbek, mint a magyar, mert például azt tudom, hogy az NHL, NBA stb játékosok majdnem a fizetésük felét leadózzák. Kíváncsiságból kérdezem csak és bocs ha off.
ez sajnos nem ilyen egyszeru...
Teszem azt eladsz 50%-ot, és nyersz 1,6m-et. Komolyan odaadsz 800-k-t a befektetőknek, és a saját 800k-dból fizetsz az 1,6m után adót?
Nem értek az adokhóz, és hasonlókhoz, de ha van, akkor evidens hogy a % vásárló az adózott összeg után kapja meg a részét...
Véleményem szerint tragikus itt néhány hozzászólást olvasni...annyira kicsinyes, irigy, sajnos annyira magyar... :(
Srácok, adott egy magyar pókeres, egy közülünk, aki odaért a WSOP ME FT-re. Mind erről álmodunk és 99%-unk jó eséllyel még csak el sem jut egy Side Eventre sem, nem hogy ME FT-re.
Én hajnalig gubbasztottam a gép előtt, néztem és tiszta szívemből drukkoltam neki, hogy megnyerje.
Lehet véleményt alkotni a hand-ről, András moovejáról, mi játszódhatott benne, de ezt mindenkinek kutya kötelessége TISZTELETTEL kezelni!!! Először mindenki gratuláljon neki, max Respect és utána a megfelelő hangnemben lehet beszélni a témáról.
A moove maga bátor volt, megalapozott image-el és ha Merson-nak nincs valós readje ellenfeléről (history, stb.), akkor valóban (icm alapján is) necces megadás volt. Kori egész este egy lapot sem kapott, ez abból is látszik, hogy végül KQ-val kellett ezt meglépnie. Győzelemre ment, volt egy readje és meg merte húzni a ravaszt. A másik oldalon Merson ugyanez, két nagyszerű játékos.
Úgy vélem Merson nagyon megkönnyebbült, amikor András kiesett, mert tudás tekintetében csak ő jelentett rá veszélyt.
Hatalmas Grat Korinak és Hajrá!!!
zeoos77
FeketeS eredeti hozzászólása
Külföldön nyert nyereménynél választhat a játékos, hogy ott adózza le, vagy belföldön. Amcsiban sokkal kedvezőbbek a feltételek, nyilván ott fogja leadózni. Már bocs.
Feltéve ha van a két ország között megállapodás.
Már bocs.
Argentína+1
USA-val van kettős adóztatás elkerül.szolg.egy. és igen ilyen egyszerű, USAban sokkal kedvezőbb és ha ott adóztál itt már nem kell. Ezért van egyezmény.
zeooss77 már bocs és -1
A wsop honlapján kint van az adózási formula....ha kiváltod a helyi tb számot akkor választhatsz (ha van kettős adózást elkerülő egyezmény az adott országgal), h ott adózol asszem 30% a tarifa vagy megkapod a teljes összeget és otthon adózod le.....
Kaló Dénes mondta anno a K. magazinba, h a nyert összege itthon adómentes, mivel az kaszinó nyereménynek számít....és itthon a kaszinó nyeremény adómentes....
De ezért ugatok már mióta, h kérjenek egy hivatalos állásfoglalást a NAV-tól, nem kerül semmibe és nem turkál senki zsebébe....
de mindenki csak mondja a magáét (én is, lehet, h baromságot).....de nem reagált senki...
Korinak gratulálok, az jutott eszem, valamelyik játékos mondta, anno (talán Moon), h óriási élmény a szeretett játék világbajnokságán, a döntő asztalon szerepelni a pókeres világ figyelő tekintete előtt, és a pénzre nem is gondolt, csak a játékra.....nagyon igaza volt....
gl és peace
Nem is tudom.Ha én valakiből vennék 50%-ot,akkor a NYEREMÉNY 50%-át várnám vissza.Nem pedig az adózás utáni maradék felét....
Gyenge játékos sajnos, nem is érdemelt többet !