Kory ugy erezte Greg light lesz
Respect Korinak a FT-ért, meg a hatodik helyért, szép volt. Az első magyar a WSOP ME döntő asztalán, ezt senki nem veheti el tőle, mint ahogy az $1.6M-t sem.
Az ME döntő asztal nagyon szép,és hatalmas gratula Korinak,de az 1.6M-en vitáznék.Gondolj bele,ha eladta a felét,marad neki 800K.Hazajön,és a NAV tartaja a markát,az adó miatt.És nem a maradék 800K után adózik,hanem az 1.6M után.Nem nehéz kiszámolni,hogy 1.6M után kifizet 30-40%-ot,nem tudom mennyi a nyereményadó,de kb. marad neki 300-400K.
Ha hülyeséget írtam,bocs az offért.
Nekem annyi a véleményem, hogyha ezt a handet egy ismeretlen random játékos produkálja mondjuk egy 1$ Freezout döntő asztalán, akkor a körülményektől függetlenül mindenki körberöhögi, hogy mekkora fish.
Írom ezt úgy, hogy egyáltalán nem szeretnék mocskolódni és gratulálok Korinak, mert történelmet írt.
Nekem annyi a véleményem, hogyha ezt a handet egy ismeretlen random játékos produkálja mondjuk egy 1$ Freezout döntő asztalán, akkor a körülményektől függetlenül mindenki körberöhögi, hogy mekkora fish.
+1 Argentina
Ez hülyeség. Nem tudom miért keverik ide ennyien a NAV-ot, amikor semmi köze a WSOP-hoz, mert amcsiban adózza le Kori. Az egy dolog, hogy kirobbant ez a "hatalmas" botrány, de attól még nem kell mindenhová odakeverni az adóhatóságot.
Másrészt nagyon meglepődnék, hogyha eladott volna 50%-t :)
Rendben
És nem a maradék 800K után adózik,hanem az 1.6M után.Nem nehéz kiszámolni,hogy 1.6M után kifizet 30-40%-ot,nem tudom mennyi a nyereményadó,de kb. marad neki 300-400K
Külföldön nyert nyereménynél választhat a játékos, hogy ott adózza le, vagy belföldön. Amcsiban sokkal kedvezőbbek a feltételek, nyilván ott fogja leadózni. Már bocs.