Megúszná az adófizetést - a póker tisztán szerencsejáték mondja a világbajnok
Egy gusztustalan világ :mad: tehát mikor befizetem a 10k-t abból nem ad vissza semmit az állam, de ha scoreolok, akkor adjak neki 40-50% ot?? hát nem akarja meg..ni az anyját csak úgy viccből???
Remélem megnyeri a pert, és végre Kanadában is megfelelő polcra kerül ez a retkes szerencsejáték!
A Wikipedian szerintem jól le van írva, mi is a szerencsejáték.
A szerencsejáték olyan játékforma, amelynek során pénzben vagy más értéktárgyban kifejezett téteket tesznek egy bizonytalan kimenetelű esemény végeredményére.
Szó sincs semmiféle képességről. Attól, hogy kell képesség egy játékhoz, mint pl. a pokerhez attól az még lehet szerencsejáték. A blackjackhez is kell képesség. Sőt még a lottónál is számít ez, mivel minden szám nyerési esélye ugyanaz, de a játékos jobban jár, ha népszerűtlen számokat játszik, mivel ekkor várhatóan kevesebb nyertes lesz, kevesebb részre oszlik a nyeremény.
Sőt még a lottónál is számít ez, mivel minden szám nyerési esélye ugyanaz, de a játékos jobban jár, ha népszerűtlen számokat játszik, mivel ekkor várhatóan kevesebb nyertes lesz, kevesebb részre oszlik a nyeremény.
A Wikipedian szerintem jól le van írva, mi is a szerencsejáték.
A szerencsejáték olyan játékforma, amelynek során pénzben vagy más értéktárgyban kifejezett téteket tesznek egy bizonytalan kimenetelű esemény végeredményére.
Szó sincs semmiféle képességről. Attól, hogy kell képesség egy játékhoz, mint pl. a pokerhez attól az még lehet szerencsejáték. A blackjackhez is kell képesség. Sőt még a lottónál is számít ez, mivel minden szám nyerési esélye ugyanaz, de a játékos jobban jár, ha népszerűtlen számokat játszik, mivel ekkor várhatóan kevesebb nyertes lesz, kevesebb részre oszlik a nyeremény.
Sokan szeretik a születési dátumokat, így a 31 és annál kisebb számok népszerűek.
Ne a Wikipedian csámcsogj, hanem adj egy jobb meghatározást a szerencsejátékra.
Szerencsejatek (de inkabb nem verheto szerencsejatek), amiben a variancia a kepessegek folott all hosszu tavon. Verheto szerencsejatek: poker, blackjack. Nem verheto: rulett, kocka.
A cikk ebben a kontextusban foglalkozik a temaval (“TISZTAN szerencsejatek”), nem ugy, hogy mi a definicioja, illetve gyerekeknek hogy magyaraznad el, mi a szerencsejatek, mint gyujto fogalom.
A buy int kellene adóztatni , nem a nyereményt