Ja én is hallottam arról amit Boci ír, hogy kb csoportos öngyilkosság levezénylése zajlott majdhogynem :D , többen rosszabb kedvvel távoztak mint amivel a foglalkozás előtt indultak... felőlem a felkarolója (más szót írnék de az nem nyomdaképes) Sipinho is felszólalhat a témában, szívesen meghallgatnám (alig várom hogy rögöhjek egy nagyot )
Az a durva, h ez simán megtörténik, terelni kell a birkákat. Utolsó csoportomban (nem a TH) kis szeánszokra lehetett összejönni, mental coach +2-3 ember. Ezek arról szóltak, h mindenki elsírja, h 4-500$ból nem tudok megélni. Wudan majd folytatja, ha akarja, h hogyan vezényelte le ezeket a beszélgetéseket és kinek mit javasolt.. Bónusz kérdésként válaszolhat arra is, h egy backing csoportban miért kellett a privát mentalcoach órákért külön fizetni.
Ja én is hallottam arról amit Boci ír, hogy kb csoportos öngyilkosság levezénylése zajlott majdhogynem :D , többen rosszabb kedvvel távoztak mint amivel a foglalkozás előtt indultak... felőlem a felkarolója (más szót írnék de az nem nyomdaképes) Sipinho is felszólalhat a témában, szívesen meghallgatnám (alig várom hogy rögöhjek egy nagyot )
Nem erre gondoltam hanem arra, hogy alapvetően egy csoportnál dolgozó mental coach, kinek az érdekeit nézi? Próbálja-e benttartani a vékony nyerő játékost, vagy elsősorban a játékos érdekeit nézi? (főleg MTT-sekre gondolok az az igazi idő és életrabló formátum, amit tök értelmetlenül lehet tolni hosszú évekig)
Nem tudsz olyan emberrel vitatkozni, aki a saját hazugságait elhiszi. Legalábbis értelme nincs. (bocs Sipi..)
Annyi mindent leírtatok már, nekem csak két kérdésem maradt a végére:
1. Mikor lesz a második beszélgetés?
2. A bostefék által említett sztorit meghallgatnám a másik oldal szájából is.
1-1 mondatokra emlékszem a közgáz egyetemből, ezek közül az egyik úgy szól, hogy:
egy vállalatnál a dolgozók, a menedzsment és a tulajdonosok érdekei nem feltétlenül egyeznek (és annyit tennék hozzá, hogy nem csak a 3 csoportnak lehetnek érdekellentétei a másik csoportokkal, hanem bizony egymás közt is).
Az évek elteltével én arra a következtetésre jutottam, hogy valamikor biztos egy jó ember volt, de azóta eléggé elferdült. Bizonyára nagyon rossz emberek társaságába került, de a felelősség az övé is (ha már mindig erről pofázik). Belegondolva vajon hány tudatlan fiatal srácnak ( a generációdnak) lett elvéve a jövője vagy legalábbis nagyon értékes 2-3 éve mindazért, hogy a tulajok le tudják fejni jó sok ideig az 50-55%t az 1000-1200$oknak? Hány embernek lehetett volna sokkal szebb karrierje, ha nem a haver wuHant nyomatja az elején ( persze wuhan is promózta őt cserébe, amikor érezte, hogy már nem akar pókerezni és inkább kócs lesz :) ), hanem egy szakembert, aki segíteni tudott volna több mindenben? Hány ember nem lett volna cső alkoholista / drogos a 20on évesek közül, ha mondjuk hallják egy szakember szájából hogy öcsi fejezd be a pókert mert 1 segghülye vagy hozzá 2 kinyír lelkileg testileg? Több száz ember futott a keze alatt ennek a szocipatának az évek alatt. Mind a spin mind a cg csoport donkok társulata volt, belevéve az edzőket is. Ja és hát persze itt is nagy segítségnek volt minden előadva, sokan szívességnek látták, hogy ott játszhatnak. A főedző azt mondta, hogy a kis tétes játékost meg a nagy tétes játékost egy dolog különbözteti meg: a nagy tétes ELHISZI MAGÁRÓL, hogy ő veri a magas limiteket, a kis tétes meg csak korlátozza magát a hitével, hogy nem oda való....
A jeleket láthatta, hogy az értelmesebb, játszani tudó playerek menekültek, nagyon sok kritika is érte a csoportot emiatt. Engem is anno becsábítottak pár hónapra, elhitegettek hogy ilyen jó keresetek vannak meg olyanok, aztán kiderült, hogy az egész egy nagy kamu volt és a legjobb edzőjük bukó volt, minden megígért projecttel 2-3 hetes csúszásban voltak (a top csapat :D DDDD) még ő volt felháborodva, amikor leordíottam.
Ahhoz képest, amit más gamekben kereshettem volna, amit addig is játszottam 7-8ezer EUR károm származott fél év alatt: ugyanis az ő iránymutatásával ennyivel kevesebbet kerestem adott idő alatt, mintha maradtam volna a régi gamemben fél év alatt. Aztán még kb 2-3 hónap volt elfelejteni az ott tanult, belédnevelt marhaságokat.
De hát a sipinho13 az jövőképet kínál az embereknek, egy igazi vezető! Egy ilyen hazugságot mennyire egyszerű elhinnie az embernek magáról: te még segítesz is a fiatal elveszett játékosoknak :DDDD
Majd befogja ismerni, hogy az elmúlt 6 éve hogyan telt... valószínű... amikor csak becsukhatja a szemét: és hát ő mennyi embernek segített :P Miközben anyucinál élt a barátnővel, meg mások pénzéből futtatta a csoportot a nagy sikerember. Szerencsére az ilyeneknek jó fájdalmas haláluk szokott lenni, de én csak azt kívánom, azt kapja mindenki, amit megérdemel.
"Belegondolva vajon hány tudatlan fiatal srácnak ( a generációdnak) lett elvéve a jövője"
" Hány ember nem lett volna cső alkoholista / drogos a 20on évesek közül"
"Mind a spin mind a cg csoport donkok társulata volt"
"Engem is anno becsábítottak pár hónapra, elhitegettek hogy ilyen jó keresetek vannak meg olyanok, aztán kiderült, hogy az egész egy nagy kamu volt"
Azert tenyleg illene vallalni a felelosseget. Ne legyen mar itt is aldozat-kultusz, mint Amerikaban.
A ti dontesetek volt, ti voltatok naivak, es ebbol tanulni kell, ferfiasodni, nem pedig rinyalni.
Kicsit hasonlo ez, mint a mental coachok orabere: nem oket kell hibaztatni, mert az emberek kifizetik azt is. Hanem az embereknek kell segiteni, felnyitni a szemuket, hogy hulyeseg amit csinalnak, mert ennek van egy olcsobb modja is, vagy csak szimplan azt a penzt pszichologusra is lehetne kolteni, mig ingyen megcsinalni a "mental tervet".
Ha egy haverod egy fogyatekos qurvaval jar, es keptelen kilepni a borzalmas kapcsolatbol, mert egy gyenge sz.ar, akkor sem az a megoldas, ha szidjuk a csajt, hanem ha felnyitjuk az ember szemet, hogy nem szabad bizonyos dolgokat toleralni, alljon a sarkara, stb stb.