Egy képzett pszichológust soha nem veszel rá arra, hogy a kisnyerő/BE játékosodat benntartsa a backingcsoportodban, ahelyett, hogy megmondaná neki, kiegyensúlyozottabb, boldogabb életet élne aldis árufeltöltőként. Tényleg nem érted? :)
Ugyanez igaz ilyen erővel, hogy az Aldi "kizsákmányolja" a raktárost, becsapás, hamis lehúzás.
Ezek aztán a "szakértő" tud segíteni, pláne ha azt a csöppnyi fizetését (vagy mások pénzét adóból) még is erre költi
Elnézést szeretnék kérni, hogy elrontottam Topin egyik HSZ-ét (15:51), csak idézni akartam, nem volt szándékos.
Az első sajátomat is töröltem véletlenül, most állítottam vissza.
Moderátori jogosultsággal rendelkezem, amivel akaratlanul is kár tudok okozni, nem volt szándékomban törölni semmit. Mobilról más képet látok, mint PC-ről, lehet ez a baj.
Ezen mennyit gondolkodtam... Látok/láttam sok olyan játékost csak ezzel foglalkoznak havonta beleraknak 200 órát játékkal, elemzéssel aztán évek óta csak a szenvedés, alig keresnek valamit. De úgy alig hogy azt se értem, hogy a lakbér után mi marad. Nem tudom miről beszélnek privátokon a mentálosok, de tudom hogy csoportosokon ez nyilván nem téma. Pedig ha van valami ami kihat a mentális állapotodra akkor az ez.
Feltenném itt a kérdést a mentálosokhoz, hogy szokott-e ez téma lenni priváton és ha esetleg igen, akkor javasolják-e hogy adják fel, vagy menjenek próbáljanak meg egy másik játékot, csoportot a coacholtak. De úgyse válaszolnak itt.
Ugyanez igaz ilyen erővel, hogy az Aldi "kizsákmányolja" a raktárost, becsapás, hamis lehúzás.
Ezek aztán a "szakértő" tud segíteni, pláne ha azt a csöppnyi fizetését (vagy mások pénzét adóból) még is erre költi
Bostef:
Tavaly nyár óta nem vagyok TH tag.
Minden amit írok, saját felelősségre teszem, egyéni vélemény, teljes elhatárolódással a PA-tól, TH-tól és bármilyen állami törvénytől.
Ha van, ami miatt igazán szimpatikus volt a szerződés velük, ismeretségem a közösségből, továbbá korábbi pókeres karrierem, netes pénztárcák stb, az a teljes szabályozatlanság és adómentesség, VALÓS szabad-piaci verseny.
Aldival nem állok szerződésben, de volt és van pár szerződésem munkáltatókkal, cégekkel, akikkel a legnagyobb problémám elsősorban az adó (valós kizsákmányolásnak tartok), amit az állam felé fizetünk fizetésünk felét, plusz áfa, jövedéki adó stb., mindannyiunk kárára.
https://www.youtube.com/watch?v=HiuNHvB32LQ
igazából valós érték nincs mögötte, pusztán a piac miatt tudnak elkérni annyit, amennyit a nagy segítők ( meg persze a kartellezés miatt természetesen), sokkal kevesebb tudásért sokkal többet kérnek, mint a pszichológusok, annak ellenére, hogy irodát nem üzemeltetnek és adót nem fizetnek.
Nyilván a korábban felhalmozott vagyon, örökség, vagy rosszabb esetben családtagok meg az állami segélyek eltartják.
Ahogy megszűnnek ezen források, egyszeriben csoda történik, és kénytelen az illető elmenni dolgozni.
Bostef:
Tavaly nyár óta nem vagyok TH tag.
Minden amit írok, saját felelősségre teszem, egyéni vélemény, teljes elhatárolódással a PA-tól, TH-tól és bármilyen állami törvénytől.
Ha van, ami miatt igazán szimpatikus volt a szerződés velük, ismeretségem a közösségből, továbbá korábbi pókeres karrierem, netes pénztárcák stb, az a teljes szabályozatlanság és adómentesség, VALÓS szabad-piaci verseny.
Aldival nem állok szerződésben, de volt és van pár szerződésem munkáltatókkal, cégekkel, akikkel a legnagyobb problémám elsősorban az adó (valós kizsákmányolásnak tartok), amit az állam felé fizetünk fizetésünk felét, plusz áfa, jövedéki adó stb., mindannyiunk kárára.
https://www.youtube.com/watch?v=HiuNHvB32LQ
https://www.youtube.com/watch?v=Maf8u-lJ27Q&t=50s
Felőlem amúgy abban hiszek, amiben akartok, vallásszabadság van.
Menjetek pszichológushoz, pszichiáterhez, a papírjuk garancia a tudásukra, meg hogy segítenek, nem "zsákmányolnak" ki, "felelősséget" vállalnak, közben irtjátok PA fórumra, hogy a mental coachok milyen szemetek :D
Az affil site körbejárja a termek megbízhatóságát, leinformálja minden módon és pontozva ajánlja azt a játékosainak..A nem megbízható affil káros, fúj nem szeretjük..Mitől lesz nem megbízható valaki? Nem a legjobb piaci deal-t adja, túlárazott a dealeknél saját maga felé, nem áll ki a játékosaiért, nincs érdekképviselet ellene, mindenképpen jól jár bármi is történjen, mindezt minimális befektetés mellett elérve..Ellenben a megbízható affil teljes körűen informál, hiszen azt szeretné a játékosainak a legjobb legyen (nyilván magának is, de ezt most hagyjuk) ezért ajánlj jó és megbízható oldalakat és elrettent és informál gonosz termekkel kapcsolatban..
vajon a coachok terén miért nem ennyire körüllátó egy affil? Miért nem nézi meg, hogy az egyik termék mennyire zéró befektetéssel, zéró érték közeli, ráadásul túlárazva..miért nem hívja fel erre a figyelmet, a játékosai jobb és tökéletesebb megoldások felé terelve? leírva ugyanúgy feketén-fehéren ahogy a termeknél van? Nyilván összefonódás, urambátyám viszony miatt..különben a legjobbat akarná a játékosainak és a "lehúzástól" óvná őket!
A backing csapatok +EV felé vezető útján számos hangzatos és pozitív dolgot lehet olvasni,miért is jó az a backing csapat és mennyire +EV náluk játszani..aztán kiderül, hogy a játékosaikat nem a megfelelő helyre irányítják központilag, ráadásul pénzt vesznek el azoktól, akik erre rászorulnak, azáltal hogy nem szakemberhez terelik, olcsóbban..hanem egy már említett viszony miatt kialakult kapcsolatba, ahol mindenki jól jár a játékoson kívül..közben meg ez a saját játékosának a lehúzása és a -EV tálalása..ha állítja hogy ez +EV, akkor meg konkrétan a piaci árak és a látható tudáskülönbség egy szakember felé megmutatja, hogy becsapás..
Szóval én továbbra sem látok a magyaros belterjesség helyett más érvet, ami azt mutatná, hogy ebben a formában ennek teret kellene adni a legbefolyásosabb szinteken..ahol pont a játékosok "védelme" lenne a legfontosabb és a +EV..vagy lehet a játékos mégse annyira fontos?
Itt a példa, hogy van aza szint, amikor a pénz mindent legitimál s el is kezdi hinni mindenki, hogy ez helyes..
https://www.youtube.com/watch?v=OBcPGORIq1o
Ezen mennyit gondolkodtam... Látok/láttam sok olyan játékost csak ezzel foglalkoznak havonta beleraknak 200 órát játékkal, elemzéssel aztán évek óta csak a szenvedés, alig keresnek valamit. De úgy alig hogy azt se értem, hogy a lakbér után mi marad. Nem tudom miről beszélnek privátokon a mentálosok, de tudom hogy csoportosokon ez nyilván nem téma. Pedig ha van valami ami kihat a mentális állapotodra akkor az ez.
Feltenném itt a kérdést a mentálosokhoz, hogy szokott-e ez téma lenni priváton és ha esetleg igen, akkor javasolják-e hogy adják fel, vagy menjenek próbáljanak meg egy másik játékot, csoportot a coacholtak. De úgyse válaszolnak itt.