kedves uborka
az hogy egy cpu-t nem a gyári beállításokkal használsz, az nem feltétlen jelnti azt, hogy TÚLhúzod. attól, hogy ezeknek a processzoroknak jóval lejebb rakták az fsb-jét, mint amit gyakorlatilag midnen példány elbír, az nem jelenti azt, hogy a határait feszegetnénk és feltétlen instabilitás következne belőle. hozzáteszem, nagyságrendileg semmi szemmel látható eredménye nem lesz ennek.
a linux-hoz kb. semmi köze ahhoz hogy az ie milyen. az meg hogy "linux sznob" lennék elég lol :D
többi rész inkább nokomment :D
belefáradtam, de tényleg.
legyen igazatok.
de ennyi önjelölt pc gurut már rég láttam.
és azt is meg kell mondanom, hogy ennyi ostobaságot is rég olvastam egy helyen.
nem fogok egyenként mindenre reagálni, mert ahhoz nincs kedvem. még a gyöngyszemeket se válogatom ki újból, inkább feladom.
igazatok van, amit írtam, minden baromság.
legyen igazatok.
nem fogok egyenként mindenre reagálni, mert ahhoz nincs kedvem. még a gyöngyszemeket se válogatom ki újból, inkább feladom.
legyen igazatok.
legyen igazatok.
legyen igazatok.
Táp:
Nekem döglött meg már Codegen tápom, és vitte magával a winyót, meg az alaplapot. Azóta csak márkás tápot használok és nem voltak ilyen problémáim.
Proci húzás: alapos tesztelés után halál nyugodtan lehet húzni a procit, függetlenül attól h mire használom. A kulcsszó a tesztelés. pl ezzel
SP2004 Orthos Edition.
Nekem már fél éve van a procim 2.13Ghz-ről 3.2-re húzva és soha nem volt vele problémám.
Táp:
Nekem döglött meg már Codegen tápom, és vitte magával a winyót, meg az alaplapot. Azóta csak márkás tápot használok és nem voltak ilyen problémáim.
Proci húzás: alapos tesztelés után halál nyugodtan lehet húzni a procit, függetlenül attól h mire használom. A kulcsszó a tesztelés. pl ezzel
SP2004 Orthos Edition.
Nekem már fél éve van a procim 2.13Ghz-ről 3.2-re húzva és soha nem volt vele problémám.
Az a gyönygszem, ha valaki nem tudja levágni mire jó a billentyűzet pókerezés közben.
Kösz a cikket, jó lesz elolvasni, ha lesz annyi időm.
Mert belassul. Ha sokáig használod fel sem tűnik, mert mindig egyfajta sebességgel megy egy idő után míg aztán egyszercsak összeomlik, de annyira rosszul van felépítve a rendszer, hogy maximum 2 hónapig lehet NAGYON ÓVATOSAN bánva vele húzni, hogy ne fogja a rendszert fölöslegesen.
...
De amint mondtam, ettől még nem muszáj hinni nekem, lehet XP-t is használni de ha windows akkor én win2k3 párti vagyok. Az egy strapabíró és stabil, gyors rendszer. Bár azért érdemes arra is ráhúzni egy litestep vagy bb4win shellt, hogy használhatóbb legyen :).