Szia!
Amit írsz arra valóban a kártyák legalja is megfelel. Én inkább Nvidia-ban hiszek, szerintem jelenleg jobbak a kártyáik (mondjuk utálom az ATI drivereit). Egy 8400GS tökéletesen megfelel a fenti célra, de én sosem szeretem a legolcsóbb, legalja megoldást választani, úgyhogy én inkább pár ezer forinttal többet költenék a helyedben és 8500GT-t vagy 9500GT-t vennék. A mostani igényedhez képest "túl jók", de lehet, hogy 1-2 kliens frissítés után szükség lesz a plusz teljesítményre.
Ha ragaszkodsz az ATI-hoz, akkor vegyél HD3450-et!
Bármelyiket választod olyat keress ami passzív hűtéses, mert a vga-k kis ventilátorán előbb-utóbb kipurcan a csapágy és elkezd zúgni ami nagyon idegesítő tud lenni, a te felhasználásod mellett pedig úgysem fog túlmelegedni.
kanrich: ezeknek a felteteleknek az osszes videokartya megfelel, bemesz a boltba es megveszed a legolcsobbat aminek van 2 kimenete, sztem mindegy h ati v nvidia, videokartya drivert ugyis ujat kell tenni, mindket markabol 7-8 ezer korul lehet kapni kartyat
amugy mi az a "ts" video, azoknak szokott ez lenni a neveben amik mozis felvetelek, szar minoseggel, nem kene nekik szaggatni, vagy valamit felre ertettem
Nem tudom miért ts, de egy csomó 9-10GB-os HD-rip-nél ez a kiterjesztés nálam, annyira nem értek hozzá, és ebben nem vagyok otthon igazán, de tény, hogy mintha ezeknek nagyobb lenne az erőforrásigénye. Szóval ezek nem mozis felvételek, olyanokat azért nem nézek meg.
Részemről egyetlen kodeket használok, azt is a realmedia miatt mert VLC ahhoz nem ért. Minden mást VLC-vel.
Ashnur: Úgy látom, hogy vírusirtó és XP témában világnézeti különbözőség van köztünk, ezért meddő lenne tovább vitatkoznunk rajta. :)
Azért én nem szeretném, ha minden felhasználó olyan szintre fejlődne, hogy mindent önmaga meg tudna oldani, mert akkor éhen halnék mire a pókerből meg tudnék élni. :D
Szerintem ha újratelepítenéd meglepődnél mennyivel gyorsabb. Vagy ha feltennél egy másik oprendszert(na nem vistát:) )
Ez sehol nem mondd ellent annak amit írtam. Ha a user nem ért hozzá akkor firewallod, vírusírtód, bármid lehet, meg fogsz telni kártevőkkel.
Megnyugtató, hogy uborka a kivétel.
Ashnur: Úgy látom, hogy vírusirtó és XP témában világnézeti különbözőség van köztünk, ezért meddő lenne tovább vitatkoznunk rajta. :)
Azért én nem szeretném, ha minden felhasználó olyan szintre fejlődne, hogy mindent önmaga meg tudna oldani, mert akkor éhen halnék mire a pókerből meg tudnék élni. :D
Örülök, hogy ashnur megnyomta azt a bizonyos "ignore" gombot! :)
Mennyire elavult ez a számítógép?
Hát ez lenne a kerdesem röviden. kb 2-3 eves gep. RAM-ot kellene bele venni még 1-2- GB-t?
Videokari milyen ? Csak azért ötlött fel ez a kerdes, mert a LuckyA. kliense állandoan lefagy, bar valoszinu a szoftver a hibas.
csatolok képet a videokartyarol, meg a proci/ramrol.
alapvetoen poker/net/filmre van. mit kellene rajt cserelni, ha kedvem tamadna valami ujabb jatekkal jatszani(videokartya gondolom, proci eleg? meg a RAMot azt gondolom tuti)?
köszi.
Hát ez lenne a kerdesem röviden. kb 2-3 eves gep. RAM-ot kellene bele venni még 1-2- GB-t?
Videokari milyen ? Csak azért ötlött fel ez a kerdes, mert a LuckyA. kliense állandoan lefagy, bar valoszinu a szoftver a hibas.
csatolok képet a videokartyarol, meg a proci/ramrol.
alapvetoen poker/net/filmre van. mit kellene rajt cserelni, ha kedvem tamadna valami ujabb jatekkal jatszani(videokartya gondolom, proci eleg? meg a RAMot azt gondolom tuti)?
köszi.
köszi.