Szerintem kéne egy komolyab fórum szabályzat amibe le van írva mit lehet és mit nem. És elősször figyelmeztetés mint más oldalon és ha ezután nem változtat a felhasználó akkor utánna mehet a törlés.
Szerintem ez így korrekt.
Zoleee, pls majd az én felvetésemre is válaszolj valamit (legalább, hogy tervben van valami ilyesmi, vagy nem látjátok értelmét, vagy akármi). Esetleg lehetne róla szavazást csinálni, hogy milyen a dolog előzetes fogadtatása
Például ma reggel is olvastam a fórumot oda vissza mentek a szövegelések MindenkiTáncol és harvey között szerintem MindenkiTáncol volt a szerényebb és mégis őt töröltétek. Hozzáteszem ő nem az ismerősöm de néha legalább jókedvet hozott a hozzászólásaival a szürke hétköznapokba. és szerintem komolyabban nem sértett meg senkit.
Amúgy meg megtehetitek mert ez a ti oldalatok. Ez csak a saját véleményem és ezzel nem szeretnék megbántani senit.
Zoleee, pls majd az én felvetésemre is válaszolj valamit (legalább, hogy tervben van valami ilyesmi, vagy nem látjátok értelmét, vagy akármi). Esetleg lehetne róla szavazást csinálni, hogy milyen a dolog előzetes fogadtatása
Pénzkérdés, de az egy jó megoldás lenne, ha az általános aktivitásukért kapnának valamennyi fizetést, vagy live mtt belépőket (nem hatalmas bi-kre gondolok, de mondjuk BPO, vagy kisebb külföldi versenyek, ilyesmi). Ezáltal egyrészt motiválva lennének a munkára, másrészt ki is lehetne rostálni őket, ha nem szorgoskodnak:D
Egy optimális világban mindenki tovább adná a tudását és tapasztalatát, a mai világban pedig a legtöbben arra törekednek ne adják tovább, hiszen akkor előnyük elveszik.
Praktikus lenne, ha a blogok alá írt kommenteket utólag lehetne javítani, mint a fórumposztot. Most ha egy mondat kimaradt, vagy valami súlyos elgépelés történt stb. akkor új hozzászólást kell írni. Ha volt már erről szó, akkor +1.
Praktikus lenne, ha a blogok alá írt kommenteket utólag lehetne javítani, mint a fórumposztot. Most ha egy mondat kimaradt, vagy valami súlyos elgépelés történt stb. akkor új hozzászólást kell írni. Ha volt már erről szó, akkor +1.
troll topikok megjelölése
X időközönként megjelennek azok a bizonyos (csalós, összeesküvés-elméletes, stb) topicok, amikről sajnos a cím alapján sokszor nem lehet megmondani, hogy mik. A problémám a következő:
- az utóbbi időben x eléggé lecsökkent
- sok normális hozzászólás is érkezik ezekbe nem troll fórumozóktól, de sajnos minél több ember írja be pl, h omg, a topic annál tovább marad a felszínen ugye
Mivel úgy vettem észre, h ez nem csak engem zavar, mi lenne, ha a régi motorosok (pl 1000 hsz felett) kattinthatnának egy kis troll ikonra, "-" jelere, (v akármire) a topicban, ami aztán kint is megjelenne a főoldalon a topic címe mellett, ha a kattintók száma elérné a 10-et pl.
Így gyorsabban meg lehetne találni, ha éppen popcorn time van valahol (néha ez is kell :D), alapból viszont nem fárasztanák a gyanútlan felhasználót.
Csak egy elgépelés:
Privát üzenetek láthatósága
Esetleg az megoldható lenne, hogy amikor a főoldal bejön, akkor a bal felső sarokban, az adatoknál látható legyen, hogy van-e bejövő Privát Üzenetem?
Köszi:
Mező
ha már pörög a topik: régi probléma, hogy a blogkommenteknél hiába moderálunk egy kommentet, az oldalt a legutóbbi kommenteknél még mindig megjelenik. Ezt jó lenne áthidalni :) (én csak Dr. Kotász kedélyes majomságait moderálom, de más blogokba is jól jönne ez a javítás szvsz)