rozmi
Válasz Kia PRO kommentjére
2011. aug. 23. 21:47

Szerintem kéne egy komolyab fórum szabályzat amibe le van írva mit lehet és mit nem. És elősször figyelmeztetés mint más oldalon és ha ezután nem változtat a felhasználó akkor utánna mehet a törlés.
Szerintem ez így korrekt.

Szerinted most nem figyelmeztetnek? MindenkiTáncol sem egyszer lett már figyelmeztetve.

Holdenper
Válasz Kia PRO kommentjére
2011. aug. 23. 22:47

Zoleee, pls majd az én felvetésemre is válaszolj valamit (legalább, hogy tervben van valami ilyesmi, vagy nem látjátok értelmét, vagy akármi). Esetleg lehetne róla szavazást csinálni, hogy milyen a dolog előzetes fogadtatása

Például ma reggel is olvastam a fórumot oda vissza mentek a szövegelések MindenkiTáncol és harvey között szerintem MindenkiTáncol volt a szerényebb és mégis őt töröltétek. Hozzáteszem ő nem az ismerősöm de néha legalább jókedvet hozott a hozzászólásaival a szürke hétköznapokba. és szerintem komolyabban nem sértett meg senkit.
Amúgy meg megtehetitek mert ez a ti oldalatok. Ez csak a saját véleményem és ezzel nem szeretnék megbántani senit.

OFF: MindenkiTáncol azért nem volt egy túl szerény gyerek. Egy szimpla troll, akin lehetett néha jót röhögni, néha meg csak idegesítő volt. Mondjuknekem beszólogatott párszor, de nem igazán zavart:)

ON: Azért a moderátori poszt nem egyszerű szakma. Gyakran kell az objektív irányelvek (pl.: pénzt akar kicsalni másoktól, durván spamel, más oldalra próbál csábítani, durván politizál és sért másokat, stb) mellett a személyes véleményre is hagyatkozni, mivel sok a határeset szituáció.

Talán az ilyen esetekben szavazásra lehetne bocsátani a dolgot, de ez macerás lenne, meg egy idő után nem sokan szavaznának. Így megint az adminok és modok kezébe kerül minden döntés.
Ofc egy tiszta szabályzat mindenképpen kell. Szerintem lehet a szabályzat elkészültével ki lehetne kérni a fórumozók véleményét is róla, így mindenki boldog lenne.

A póker HH-s/stratégiai/elemzős részlegének "hiánya" pedig csak rajtunk múlik. A profik aktivitása pedig csupán saját lelkiismeretükön. Ha jól tudom a státuszukért nem kapnak különösebb juttatásokat, csak akkor ha videót készítenek, esetleg cikket írnak. Így tulajdonképpen nincsenek külsőleg motiválva, hogy alacsonyabb szinten lévő játékosoknak segítsenek. Néhányan ettől függetlenül megteszik, mert gyűjtik a karma pontokat, vagy jó fejek, vagy bármilyen más okuk legyen rá.
Pénzkérdés, de az egy jó megoldás lenne, ha az általános aktivitásukért kapnának valamennyi fizetést, vagy live mtt belépőket (nem hatalmas bi-kre gondolok, de mondjuk BPO, vagy kisebb külföldi versenyek, ilyesmi). Ezáltal egyrészt motiválva lennének a munkára, másrészt ki is lehetne rostálni őket, ha nem szorgoskodnak:D

Pl.: Minden tiszteletem Szuszáé, hihetetlen jó MTT játékos, és biztos jó fej az életben is (nem ismerem), de gyakorlatilag csupán hírértéket képvisel a prosága az oldalon, mert nem blogol, fórumon sem igazán tevékeny (ha jól tudom), és videókat sem gyárt egy jó ideje.
Mondjuk win-win helyzet mindkét fél számára, hiszen az oldalnak egy erős húzó-nevet ad, ezáltal talán 1-2 promóhoz is segíthet hozzájutni, hiszen erősíti a site értékét, Szusza pedig kap egy szép státuszt, ami az ő hírnevének is hasznos. Csak mi nem profitálunk annyira ebből a kapcsolatból:-/
Még egyszer megjegyezném, hogy nincs semmi bajom Szuszával, és a helyére beírható még 1-2 név, akik nem tesznek hozzá annyit az oldal közösségéhez a prok közül (és velük sincs bajom amúgy:) ), csak az ő neve ugrott be, mert régen láttam az oldalon.

Ez a rendszer is fenntartható, és profitábilis a közösségnek is (és kisebb államkincstár szükséges hozzá;) ), de egy átfogóbb teljesítménybérezés során nagyobb a profik hajlandósága a "közszerepléshez". Csak gondoltam leírom, mert sokan összetévesztik a jelenlegi rendszert az utóbbi helyzettel.

És mielőtt félre lenne értve, ez nem az akadémia ellen szólt, mert én személy szerint tuti, de szerintem még nagyon sokan hálásak vagyunk az ingyenes oktató videókért, cikkekért, stb. Feltételezem, hogy a rendelkezésre álló pénzből kihozzátok a maximumot, csak hát telhetetlenek vagyunk:D

Zoleee
Válasz Holdenper kommentjére
2011. aug. 23. 23:29

Zoleee, pls majd az én felvetésemre is válaszolj valamit (legalább, hogy tervben van valami ilyesmi, vagy nem látjátok értelmét, vagy akármi). Esetleg lehetne róla szavazást csinálni, hogy milyen a dolog előzetes fogadtatása

Fórumon nem tervezünk változtatni még egy ideig. Nemrég felmerült ez, házon belül megbeszéltük, felmértük a prokat kontrákat és arra jutottunk, hogy túl kicsi még ez a fórum, hogy jobban szét legyen tagolva.

Pénzkérdés, de az egy jó megoldás lenne, ha az általános aktivitásukért kapnának valamennyi fizetést, vagy live mtt belépőket (nem hatalmas bi-kre gondolok, de mondjuk BPO, vagy kisebb külföldi versenyek, ilyesmi). Ezáltal egyrészt motiválva lennének a munkára, másrészt ki is lehetne rostálni őket, ha nem szorgoskodnak:D

A pénz nem változtat semmin, a nyerő pókerjátékos egy külön faj. :D

Az első évben, az első 4 Pro Team tag egyenként kapott 2 Unibet Open beülőt, szállással, utazási költséggel. Minimális elvárásokat állítottunk fel, azoknak kb fele valósult meg. Benya esetében még annyi se. Mai napig sírok az elmaradt videók miatt.

Tapasztalatból mondom, hogy nem a pénz számít, hanem a hozzáállásod a közösséghez az élethez. Adsz és teremtesz -e ebben a közösségben/ebben a világban, vagy csak a saját érdekeid nézed.

Egy optimális világban mindenki tovább adná a tudását és tapasztalatát (szerencsére az Akadémián is van azért pár ilyen játékos), a mai világban azonban a legtöbben arra törekednek ne adják tovább, hiszen akkor előnyük elveszik.

danfiu
Válasz Zoleee kommentjére
2011. aug. 23. 23:37

Egy optimális világban mindenki tovább adná a tudását és tapasztalatát, a mai világban pedig a legtöbben arra törekednek ne adják tovább, hiszen akkor előnyük elveszik.

Fuu, erre hagy ne mondjak semmit..De telleg vannak azok a jatekosok akik a szivuket, lelkuket kiteszik a kozossegert, meg vannak olyanok(az egoistak), akik nem tesznek sokat a kozosseg fejlodeseert es csak a sajat erdekeiket nezik.

Galambos Tarzan
Válasz danfiu kommentjére
2011. aug. 28. 11:52

Praktikus lenne, ha a blogok alá írt kommenteket utólag lehetne javítani, mint a fórumposztot. Most ha egy mondat kimaradt, vagy valami súlyos elgépelés történt stb. akkor új hozzászólást kell írni. Ha volt már erről szó, akkor +1.

RegGeri
Válasz Galambos Tarzan kommentjére
2011. aug. 28. 20:05

Praktikus lenne, ha a blogok alá írt kommenteket utólag lehetne javítani, mint a fórumposztot. Most ha egy mondat kimaradt, vagy valami súlyos elgépelés történt stb. akkor új hozzászólást kell írni. Ha volt már erről szó, akkor +1.

+1 Ezt én is jó ötletnek tartom.

A másik észrevételem, inkább a bug kategória. Amikor egy fórumbejegyzést javítok, a javítás után eltűnik a teljes bejegyzésem, és csak az aktuális fórum téma újbóli betöltésével válik láthatóvá. Ez a funkció korábban jól működött.

Yiirsh
Válasz RegGeri kommentjére
2011. aug. 29. 8:14

troll topikok megjelölése

X időközönként megjelennek azok a bizonyos (csalós, összeesküvés-elméletes, stb) topicok, amikről sajnos a cím alapján sokszor nem lehet megmondani, hogy mik. A problémám a következő:

- az utóbbi időben x eléggé lecsökkent
- sok normális hozzászólás is érkezik ezekbe nem troll fórumozóktól, de sajnos minél több ember írja be pl, h omg, a topic annál tovább marad a felszínen ugye

Mivel úgy vettem észre, h ez nem csak engem zavar, mi lenne, ha a régi motorosok (pl 1000 hsz felett) kattinthatnának egy kis troll ikonra, "-" jelere, (v akármire) a topicban, ami aztán kint is megjelenne a főoldalon a topic címe mellett, ha a kattintók száma elérné a 10-et pl.
Így gyorsabban meg lehetne találni, ha éppen popcorn time van valahol (néha ez is kell :D), alapból viszont nem fárasztanák a gyanútlan felhasználót.

reirreT
Válasz Yiirsh kommentjére
2011. aug. 29. 15:05

Csak egy elgépelés:
Image

Mezo_gsi
Válasz reirreT kommentjére
2011. aug. 29. 15:15

Privát üzenetek láthatósága

Esetleg az megoldható lenne, hogy amikor a főoldal bejön, akkor a bal felső sarokban, az adatoknál látható legyen, hogy van-e bejövő Privát Üzenetem?

Köszi:

Mező

rockett
Válasz Mezo_gsi kommentjére
2011. aug. 29. 15:19

ha már pörög a topik: régi probléma, hogy a blogkommenteknél hiába moderálunk egy kommentet, az oldalt a legutóbbi kommenteknél még mindig megjelenik. Ezt jó lenne áthidalni :) (én csak Dr. Kotász kedélyes majomságait moderálom, de más blogokba is jól jönne ez a javítás szvsz)

Élő ügyfélszolgálat