Ami sztem zavaró az az, hogy túl sok az elő versenyekről a hír. Pl.: xy ott van a versenyen, következő hír xy beért a pénzbe, köv. hír xy a FT-n köv. hír xy 2. lett. Rengeteg verseny van a világon és folyamatosan elárasztják a hír oldalt ezek. Nem azt mondom, hogy nem kéne leírni, de sztem el kellene valahova különíteni a többitől. Esetleg mint az online versenyekről hetente egyszer írni. Ez alól úgymond kivétel lehet a wsop, mert az érdekes, nagyvolumenű, rangos versenysorozat. Ezenkívűl már nem sok verseny van ami sztem érdekes a többi szinte csak sallang.
Én szeretem a magyar MTT híreket, legyen az online vagy élő.
Ami sztem zavaró az az, hogy túl sok az elő versenyekről a hír. Pl.: xy ott van a versenyen, következő hír xy beért a pénzbe, köv. hír xy a FT-n köv. hír xy 2. lett. Rengeteg verseny van a világon és folyamatosan elárasztják a hír oldalt ezek. Nem azt mondom, hogy nem kéne leírni, de sztem el kellene valahova különíteni a többitől. Esetleg mint az online versenyekről hetente egyszer írni. Ez alól úgymond kivétel lehet a wsop, mert az érdekes, nagyvolumenű, rangos versenysorozat. Ezenkívűl már nem sok verseny van ami sztem érdekes a többi szinte csak sallang.
Javaslom a hír aloldalt ahol jobb oldalt megtalálod a kategóriákat, így azt olvashatod ami téged érdekel. Ezek szerint neked a "nemzetközi pókerhírek", "póker termek" és az "interjúk" kategóriát kell olvasnod.
Én szeretem a magyar MTT híreket, legyen az online vagy élő.
Illetve lehet jó ötlet lenne, ha el lehetne "némítani" egyes felhasználókat, így az ő hozzászólásaik nem jelennének meg a fórumokban...ezzel szerintem sok felesleges flame war kiküszöbölhető lenne.
X időközönként megjelennek azok a bizonyos (csalós, összeesküvés-elméletes, stb) topicok, amikről sajnos a cím alapján sokszor nem lehet megmondani, hogy mik. A problémám a következő:
- az utóbbi időben x eléggé lecsökkent
- sok normális hozzászólás is érkezik ezekbe nem troll fórumozóktól, de sajnos minél több ember írja be pl, h omg, a topic annál tovább marad a felszínen ugye
Mivel úgy vettem észre, h ez nem csak engem zavar, mi lenne, ha a régi motorosok (pl 1000 hsz felett) kattinthatnának egy kis troll ikonra, "-" jelere, (v akármire) a topicban, ami aztán kint is megjelenne a főoldalon a topic címe mellett, ha a kattintók száma elérné a 10-et pl.
Így gyorsabban meg lehetne találni, ha éppen popcorn time van valahol (néha ez is kell :D), alapból viszont nem fárasztanák a gyanútlan felhasználót.
pénzügyek részben cisnálnék egy részesedés adásvétel részt a topicok közt :)
Először az új WCOOP-s cikkhez akartam írni, de itt talán jobban szem előtt lesz: A sok elő és kevesebb online többnapos versenyről való híradásnál a chipcount, átlagstack és díjazás mellett szerintem fontos lenne leírni, hogy mekkora vakokról is folytatódik a verseny, struktúrától függően van ahol az átlag olyan 12-13bb csak, van ahol 25-30+ és nem mindegy, hogy a 2.822.068 pl. mennyit ér.