bacardi2268
Válasz rockett kommentjére
2011. aug. 29. 15:52

alapból sztem a blogírást is mennyiséghez kötném havi szinten, mert egyre többen írnak naponta, meg minimum egy profilkép beillsztésével lehetne írni, mert kezd zavarni ez sok noname blog

Harvey
Válasz Yiirsh kommentjére
2011. aug. 29. 16:07

X időközönként megjelennek azok a bizonyos (csalós, összeesküvés-elméletes, stb) topicok, amikről sajnos a cím alapján sokszor nem lehet megmondani, hogy mik. A problémám a következő:

- az utóbbi időben x eléggé lecsökkent
- sok normális hozzászólás is érkezik ezekbe nem troll fórumozóktól, de sajnos minél több ember írja be pl, h omg, a topic annál tovább marad a felszínen ugye

Mivel úgy vettem észre, h ez nem csak engem zavar, mi lenne, ha a régi motorosok (pl 1000 hsz felett) kattinthatnának egy kis troll ikonra, "-" jelere, (v akármire) a topicban, ami aztán kint is megjelenne a főoldalon a topic címe mellett, ha a kattintók száma elérné a 10-et pl.
Így gyorsabban meg lehetne találni, ha éppen popcorn time van valahol (néha ez is kell :D), alapból viszont nem fárasztanák a gyanútlan felhasználót.

Erősen megfontolandó:) (biztos lehetsz benne, hogy mindenki táncol:) )

rockett
2011. aug. 29. 16:21

X időközönként megjelennek azok a bizonyos (csalós, összeesküvés-elméletes, stb) topicok, amikről sajnos a cím alapján sokszor nem lehet megmondani, hogy mik. A problémám a következő:

- az utóbbi időben x eléggé lecsökkent
- sok normális hozzászólás is érkezik ezekbe nem troll fórumozóktól, de sajnos minél több ember írja be pl, h omg, a topic annál tovább marad a felszínen ugye

Mivel úgy vettem észre, h ez nem csak engem zavar, mi lenne, ha a régi motorosok (pl 1000 hsz felett) kattinthatnának egy kis troll ikonra, "-" jelere, (v akármire) a topicban, ami aztán kint is megjelenne a főoldalon a topic címe mellett, ha a kattintók száma elérné a 10-et pl.
Így gyorsabban meg lehetne találni, ha éppen popcorn time van valahol (néha ez is kell :D), alapból viszont nem fárasztanák a gyanútlan felhasználót.

+1 én is támogatom az ötletet! 1000 már jó szám hsz-nek (épp most lett meg hi-hi) de csak "ugyanolyan törzstag" mint akinek van 100, pedig komoly különbség :) Tovább göngyölíteném még ezt a menetet ide be lehet venni azokat is, akiknek nincs 1000, mégis régi motorosnak számítanak, kompetens embereknek:) mint pl. te Yiirsh, vagy akár Dzso, aki keveset fórumozik a Thaiföld blog mellett, de még nyílván sorolhatnám a neveket:)

Harvey
Válasz Kia PRO kommentjére
2011. aug. 29. 16:31

Nem azt irtam, hogy hozzászólásokat töröltök hanem felhasználókat. De nem mindenkit. pl a pénzcsere topikban is volt néhány tag akit több feljelentés után sem töröltetek és a mai napig garázdálkodhat. pl janabit. addig garázdálkodik még sikerül valakit átbasznia. Bezzeg volt néhány ismerősöm aki kifejtette nézeteit de van akinek nem tetszett és addig basztatták a moderátort még nem törölték. Szerintem nem mindenki megyforma bánásmódban részesül. Például ma reggel is olvastam a fórumot oda vissza mentek a szövegelések MindenkiTáncol és harvey között szerintem MindenkiTáncol volt a szerényebb és mégis őt töröltétek. Hozzáteszem ő nem az ismerősöm de néha legalább jókedvet hozott a hozzászólásaival a szürke hétköznapokba. és szerintem komolyabban nem sértett meg senkit.
Amúgy meg megtehetitek mert ez a ti oldalatok. Ez csak a saját véleményem és ezzel nem szeretnék megbántani senit.

Elküldöm neked a privát üzenetét, csak, hogy te is mgértsd miről van szó mindenki táncol esetében: egy rosszindulatú, közösségrombolo ostoba gerinctelen ember, ja és nevem nagy H val kezdődik

Holdenper
Válasz Harvey kommentjére
2011. aug. 29. 17:42

Ez a fórumszabályzat nem ér túl sokat, már ne haragudjatok.
Persze le van írva, hogy mik alapján lehet ejnye-bejnyét kapni, de az nincs, hogy pontosan mi-milyen következményeket von maga után.
Pl.: Miért jár egy figyelmeztetés? Miért jár kettő? Instaban?
Kicsit lehetne pontosabb...

Amúgy +1 Yiirsh ötletére, és Mezo_gsi-nek is

Kia PRO
Válasz Harvey kommentjére
2011. aug. 29. 17:56

Elküldöm neked a privát üzenetét, csak, hogy te is mgértsd miről van szó mindenki táncol esetében: egy rosszindulatú, közösségrombolo ostoba gerinctelen ember, ja és nevem nagy H val kezdődik

Nem jött meg.

Admin
Válasz Holdenper kommentjére
2011. aug. 29. 18:04

Ez a fórumszabályzat nem ér túl sokat, már ne haragudjatok.
Persze le van írva, hogy mik alapján lehet ejnye-bejnyét kapni, de az nincs, hogy pontosan mi-milyen következményeket von maga után.
Pl.: Miért jár egy figyelmeztetés? Miért jár kettő? Instaban?
Kicsit lehetne pontosabb...

Nem is valószínű, hogy lesz. Minden eset más és más, ezt az Adminok megítélésére kell bízni.

Yiirsh
Válasz rockett kommentjére
2011. aug. 29. 18:27

Tovább göngyölíteném még ezt a menetet ide be lehet venni azokat is, akiknek nincs 1000, mégis régi motorosnak számítanak, kompetens embereknek:)

Ez ok, csak ki dönti el, h ki számít kompetensnek / régi motorosnak? Elég ingoványos talaj imo és tuti sértődéseket szül majd.
Az objektív feltétel sztem tisztább.

rockett
2011. aug. 29. 18:33

Ez ok, csak ki dönti el, h ki számít kompetensnek / régi motorosnak? Elég ingoványos talaj imo és tuti sértődéseket szül majd.
Az objektív feltétel sztem tisztább.

az igaz, amit te mondasz az sokkal demokratikusabb...nem folytatnám, maradjunk ennyiben, feldobtam ezt az ötletet csak, az adminok úgyis átgondolják, hogy lenne a legjobb :)

Holdenper
Válasz Admin kommentjére
2011. aug. 29. 18:49

Nem is valószínű, hogy lesz. Minden eset más és más, ezt az Adminok megítélésére kell bízni.

Oks, nekem annyira nem számít, mert nem szándékozom megsérteni a szabályzatot, de szerintem aki eddig hőbörgött, az ezután is fog....szabályzat ide vagy oda:)

Élő ügyfélszolgálat