Yiirsh
Válasz reirreT kommentjére
2011. szept. 5. 20:29

Az lenne a legjobb, ha az ilyen topikok rejtve lennének az Aktuális fórumtémák oldalon és a főoldalon is.

Ez is lehetne egy megoldás, de szerintem ha topikokat rejtünk el, az már a cenzúra csírája. Mert ha valakit pont ez érdekel, akkor miért ne bújhatná éppen az ide érkező hsz-eket? Felőlem pl lehet akármennyi összeesküvős-csalós topik, de ha megbízható emberek erre figyelmeztetnek, mielőtt véletlenül belépnék (és félórákra ott ragadnék értelmetlenül), én spec nagyon hálás lennék. Egyébként a fordítottja is működhetne, szal ha egy téma sok régi motorosnak tetszik, azt is ki lehetne valahogy emelni, "+" jel, v ilyesmi. Tehát semmi nem történne "fizikailag", csak a törzstagok (+PA pro-k mondjuk) jeleznék, ha inkább elolvasásra érdemesnek ítélnek meg valamit, vagy éppen ellenkezőleg. És ha pl nem anonim lenne a dolog, akkor ezek az emberkék még némi felelősséget is éreznének és összebeszélni sem lehetne titokban. :)

kispista123
Válasz Yiirsh kommentjére
2011. szept. 6. 14:19

A trollok kiszűrése érdekében javasolnám egy olyan funkció bevezetését, amivel lelehet tiltani a blogbejegyzésekhez a kommenteket.

BelaKecske
Válasz kispista123 kommentjére
2011. szept. 6. 14:26

én szerintem vmi olyasmire volna szükség (okulva az előttem szóló írásából is), hogy a regisztrációnál egy 10-20 kérdést tartalmazó kérdőívet keljen kitölteni (általános műveltség, helyesírás, mondatok értelmezése, stb. s mondjuk minden kérdésre lenne 10 másodperc), s csak azok lehetnének a közösség tagjai, akik mondjuk legalább 60százalékot teljesítenek.

sngland
Válasz BelaKecske kommentjére
2011. szept. 6. 14:29

én szerintem vmi olyasmire volna szükség (okulva az előttem szóló írásából is), hogy a regisztrációnál egy 10-20 kérdést tartalmazó kérdőívet keljen kitölteni (általános műveltség, helyesírás, mondatok értelmezése, stb. s mondjuk minden kérdésre lenne 10 másodperc), s csak azok lehetnének a közösség tagjai, akik mondjuk legalább 60százalékot teljesítenek.

továbbá lehetne követelmény a minimum 3.5 átlagú gimnáziumi érettségi illetve alapfokú idegennyelv ismeret...

buktar
2011. szept. 6. 14:34

Ez miért is lenne jó az akadémiának?

kispista123
Válasz sngland kommentjére
2011. szept. 6. 14:36

A programozó-matek diploma remélem megüti a regisztrációhoz szükséges követelményt.

BelaKecske
Válasz buktar kommentjére
2011. szept. 6. 14:41

Ez miért is lenne jó az akadémiának?

Már ezzen megbukna szerintem pár ember, mondjuk akik nem tudnak leírni egy mondatot normálisan. 1-2 'trollt" vagy nem tudom kit, talán ki lehetne szűrni.

Holdenper
2011. szept. 6. 14:44

Ezt szerintem te sem gondoltad komolyan...
Nem az intelligencia határozza meg a trollokat, hanem a szándék

titcar
2011. szept. 6. 14:47

A trollok kiszűrése érdekében javasolnám egy olyan funkció bevezetését, amivel lelehet tiltani a blogbejegyzésekhez a kommenteket.

lájkolom az ilyen arcokat :D

trollpapa
2011. szept. 6. 16:39

támogatom

Élő ügyfélszolgálat